Bulent78 adlı üyeden alıntı
Hocam sende alınacak yer arıyorsun gibi geldi bana artık yani. Yaw senden benden fazla tecrübeli biri olabilir, bunu yazması adamı narsist yapmaz ki, cb650 nin hitap ettiği kitle içerisinde, motorla çok fazla zaman geçirmemiş insan sayısı azınsanmayacak kadar çok. Yani başka bir deyişle bu motoru ilk büyük motor olarak seçicek insan sayısı çok, yani bu ne demek, daha tecrübesi çok fazla olmayan insan sayısı çok demek, senin için söylemiyorum bunu yanlış anlama ama beniöm gördüğüm genel profil bu yönde. Bu arkadaş da onu farketmiş olacak ki, kendinin tecrübeli olduğunu bir
şekilde belirtmek istemiş.
Tamam yazarken insan ne istediğini bazen çok net anlatamayabiliyor ama bu forumda insanların genel de hep anlamak istedikleri gibi anladıklarını görüyorum ben, o yüzden yazarken 3 kere düşünüp bir kere yazıyorum, ulan bu yazdığımı yanlış anlar mı acaba birileri diye.
Arkadaşın söyledikleri benim söylediklerimin bir iki gömlek daha serti olmuş, zaten bilmediğiniz birşey söylememiş bence.
Fiyat konusunda hiçbir model de çok da avantajlı olduğumuzu düşünmüyorum, 24 liralık mt9 hariçdi, o da muhtemelen seneye ben almak isteyene kadar 28 falan olacak, çok bir anlamı kalmayacak. cbr650f bence de bu fiyata çok avantajlı değil onu belirteyim, Ha xj6 dan daha iyidir, en azından kağıt üzerinde öyle gözüküyor, ona tercih olabilir ama ondan daha pahalı sanırım.
Neler söylediğini neden söylemiyorsun hocam, gizli mi? Motorla ilgili kötü şeyler mi söyledi ki.
Daha önce Ankaraya geldiğinde er6 ve xj6 muhabbeti yapmıştım, o da o motorları hiç beğenmediğini, amortisörlerinin ve yol tutuşunun kötü olduğunu söylemişti ama sonra mt7 er6 karşılaştirmasında er6 yı pistte baya övdü. GErçi onun bahsettiği 2006 model ilk kasaydı belki sonraki kasalarda amörtisör daha iyileştirilmiştir bilemem ama genel olasrak beğenmediğini, o yüzden test etmediğni, testte yerin dibine sokarsa markanın onu topa tutacağını falan söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.