Güzel makine 650f insanın alası geliyor
Güzel makine 650f insanın alası geliyor
Bende egzoz dusunmeye basladım, trafikte egzoz olmadan sorun oluyor, farketmıyor kımse, bır kac kere kacarak zor kurtardım, egzoz varken yol verıyorlardı, sırf trafıkten dolayı alacağım yoksa sesı cok fazla, mıllet kufur edıyor
^
susturucu mir model tercih edin, mahalle icinde susturuculu, otobanda susturucuz surersiniz az kufur icin
Two Brothers ın çıkardığı egzozda susturucu kolaylıkla takılıp sökülmekte bende bunun için sipariş verdim bilginize
Brn motora benden sonra 7 kişi daha sipariş vermiş Amerika'ya Two Brothers a msj attıklarında yeni bir egzoz olduğu için ve talep dolayısıyla 15 gün üretim süresi vermişlerdi. Sanırım maksimum 10 gün içinde elimde olacak videosunu çeker paylaşırım nasipse geldiğinde
Sormak istediğim bir konu var.
3500 TL bu egzoza vermek yerine linkteki gibi bir egzoz nasıl olur?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-xj6-ixil-egsoz-xj6-uyumlu-173469203/detay
Performans artması benim için önemli değil. Yakıtı ne kadar etkiler, nasıl bir ses alabiliriz? Deneyen var mıdır? Ya da bilen.
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
650 f'in 600 f yerine piyasaya sürülmesine şahsen sevindim. 600 f her anlamda çok hoşuma giderdi fakat, en nihayetinde son 600 f yarım karenajlı hornet idi. Bu modelin özgünleşmesi çok hoş olmuş. ( amiyane tabirle honda'nın aynı motoru giydirip giydirip farklı modelmiş gibi satması fazla olmuştu artık. )
Selamlar,
Ömer
Arkadaslar katalitik iptali ile taktigimiz egzoz ile muayeneden gecemiyoruz muayene zamaninda söktürdügümuz katalitigi tekrar taktirabilirmiyiz? Muayene sorununu bu sekilde halledebilirmiyiz?
nedved arkadaşım, eğer iyi dizayn edilmemişse motorun performansını bile düşürebilir.
adam akıllı dizayn edilmesi lazım motora göre.
tavsiye etmem.
two bros iyi ama katalizörü iptal ediyor, yasal değil. arrow egsoz yasal, kendi katalizörü var. euro standardlarına uygun.
ama muayane için orjinal egsoz tümüyle geri takılırsa sorun yok. o yüzden orjinal egsozu temizleyip, paketleyip kuru biryerde saklamak iyi olur.
Arkadaş ben böyle bir motor görmedim. Gerçi bendeki CB 650F Naked olan versiyon CBR 650 ile bire bir aynı sadece grenaj yok.
Motor bugüne kadar bindiğim en soğuk 4 silindirli makina. Arkadaş şehiriçi o kadar dur kalk kırmızı ışıkta bekle yarım saat boyunca dur kalk hiç ısınmaz mı motor. Daha önce kullandığım motorsikletlerde 600rr z1000 cbf1000 yzf 600 cbr 600f kontağı kapatmak zorunda kalıyordum. Ama bu motorda öyle bi dert yok.
87 beygirlik motoru çok güzel ivmeleniyor. tatmin edici. yakıt olayına gelelim. arkadaş 2 silindirli çoğu motordan az yakıyor. uzun yolda 4.5 şehir içi 5.5 litre bu güçte bi motor bu kadar az yakması şaşırtıcı. daha önce kullandığım motorlarda petrol ofisinden çıkmıyordum bunda 50 tl ile 200-220 km yol rahatlıkla yapabiliyoruz. rodajı bittikten sonra inanıyorum dahada düşecektir. Çok memnun kaldım. Önceki akranı cbr600f den kat kat iyi ivlemenme aradaki 13 beygir farkına rağmen neredeyse aynı zaten torkları aynı...
Arkadaslar daha once de siteden yazmistim koruma takozu aldim diye nihayet geldi ama motorumu satmak zorunda kaliyorum (esimin ev alalim diye basimin etini yemesinden dolayi) o yuzden koruma takozu almaya almayi dusunen varsa yardimci olabilirim odedigim fiyat belli 370 tl gibi bi rakam odedim 300 tl ye verebilirim ilgilenen olursa akliniz da olsun...
Slm arkadaşlar xj6 ile ilgili ne düşünüyorsunuz. İkisinin arasında cok kararsızım cvplarsanız cok sevirim
102-87=15bg fark, artı eklenmiş 5kg fazla ağırlık ile aynı ivmeye sahip olması şaşırtıcı...Honda bu işi biliyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Hornet 600 sence kötü bir makine mi...Üretimde kaldığı süre boyunca Avrupada 250cc üstü vitesli motosiklet sınıfında sürekli ilk 5'te yer almış-2007-2010 arası yıllarda R1200GS ve Z750'den sonra en çok satılan 3. motor olmuştur.
The Power of The Dreams.
Hissiyat olarak söylemiştir. Nedeni de 8.000 devirde gelen max tork(650f) ile 10.500 devirde(600f) gelen max. torktan kaynaklanıyordur.
Baldırı çıplak reno clio dizel aracım düşük devirlerde yüksek tork verdiği için eşimin 122hp cooperından daha iyi hızlanıyor zannetmem gibi bir şey bu
XJ6 2 silindirli cbr 650f 4 silindirli ve yakıt olarak cbr 650f daha iyi xj6 daha naked tarz bir motor cbr 650f ise süpersport ve touring arası bir motor. Bende sizin gibi araştırmıştım Honda da karar kıldım. Bir de unutmadan Honda 4 yıl garanti vermekte
Yanlış bilgilendirme olmasın. Xj6 4 silindir.
Xj6 4 silindir diye biliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Aynı anda yazdık sanırım pardon☺
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)