mükemmel fotoğraflar
Ortalama yakıt tüketimi
3.depo
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
Bu da benden olsun
fotolar harika gidip motorla gezesim geldi
Arkadaslar Merhaba,
Bir MT-07 kullanicisi olarak sizlere bir kac sorum olacak.Oncelikle motorumu neden degistirmek istedigimden bahsedeyim
Cok ciddi egitimler sonucu hayatimda ilk motorum MT 07'yi mayis ayinda teslim aldim.Yaklasik 2500 km tecrubem oldu simdiye kadar.Motoru surusumle ilgili hicbir sikintim yok.Cok da memnunum.Ama haftada 2-3 kez gunde 80 km yaparken TEM yolunu kullandigim icin 140 km hiz sonrasi ruzgar acayip rahatsiz etmeye basladi.180-190 km hizdan sonra ne kadar da motora yatsam cok rahatsiz ediyor.
Motor satin almadan once naked motorlari cok sevdigim icin bu motoru tercih ettim.Dedim zaten sehir ici kullanicam hep o yuzden bu isimi gorur.Ama tem yolunda ya da e-5'te bu kadar ruzgar yiyecegimi tahmin edemezdim.Dolayisiyla karenajli motorlara bakiyorum.Hafiften 600luk racinglere de bakiyorum ama oturus pozisyonlari biraz rahatsizmis gibi geliyor.Bundan dolayi cbr 650f hosuma gidiyoR.Oturus pozisyonu olsun gorunusu olsun cok guzel..Simdi geleyim sorularima;
1-Honda-suzuki-yamaha-kawasaki 600cc racing modellerinde oturus pozisyonu en rahat olan hangisidir? yoksa hepsi aynimidir? r6 hosuma gidiyor fakat baya gidonu onde gibi geldi.
2-CBR 650F alirsam karenaji ve on cami ruzgari bi nebze de olsa kesmeye yeterlimidir?
3-CBR 650 F modelinde vites gostergesi bulunuyormu?
4-CBR 650 F Artcili suruslerde konfor nasil?
5-CBR 650 F Uzerinde hangi markanin hangi model lastigiyle geliyor?
6-CBR 650 F Muadili olan baska model tavsiyeleriniz nelerdir?
7-VFR 800 modelinin yenisi cikmis.Turkiye'ye ne zaman gelir ya da gelir mi bir bilginiz var mi?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
1-Honda-suzuki-yamaha-kawasaki 600cc racing modellerinde oturus pozisyonu en rahat olan hangisidir? yoksa hepsi aynimidir? r6 hosuma gidiyor fakat baya gidonu onde gibi geldi.
2-CBR 650F alirsam karenaji ve on cami ruzgari bi nebze de olsa kesmeye yeterlimidir?
Yeterlidir yatarak kullanimi cok rahat otobanda...
3-CBR 650 F modelinde vites gostergesi bulunuyormu?
Malesef ama alisiyosun cbr 250 de alismistim zaten vites gostergesine bakmamalisin dikkat dagitir fikrimce..
4-CBR 650 F Artcili suruslerde konfor nasil?
Gayet rahat 300 km kullandim artcili sehir ici ve uzun yol gucu gayet yeterli 2 kisi bile istedigin anda 210 lari zorlanmadan gorebilirsin
5-CBR 650 F Uzerinde hangi markanin hangi model lastigiyle geliyor?
DUNLOP
6-CBR 650 F Muadili olan baska model tavsiyeleriniz nelerdir?
Bunu almadan once YAMAHA XJ DIVERSON Modelini cok incelemistim 5 bin gibi bi bi fark var aralarinda ama beygir dusuk diye vazgectim ve abs yoktu...
7-VFR 800 modelinin yenisi cikmis.Turkiye'ye ne zaman gelir ya da gelir mi bir bilginiz var mi?
Bilgim yok
Tavsiye edermisin dersen
Ederim Pisman olmazsin ama lastikleri cok kaliteli degil 1.2 viteste drift yapabiliosun..
Saygilar...
1- supersportlarda cbr600rr en rahatı ama cbr650f sport turing onun için gidonu yüksek ve en rahatı 650f
2- karenaj ve ön cam yeterli. 140km hızla dik pozisyonda rahatca gidebilirsin 140+ için yatman gerekli
3- vites göstergesi yok ama devir saatine bakarak rahatca anlarsın
4- artcılı surus yaptım izmir cesme otoyolu +200 hızlar dahil artcım şikayet etmedi ama şehir içi dur kalk öne kaymalar oluyo
5- dunlop sportmax. Bence basarılı 2000km oldu
6- yamaha xj 6 var ama abs yok (en önemli eksisi) gücü daha düşük. Kawa er6f var oda çift silindir
7- bence en erken seneye fuarda görürüz tabi getirirse honda amca
Son not: yakıtı nırmal kullanırsan 120-130 arası 5.5 6 lt. Basarsan 200-220 9 lt civarı ben motorumdan cok memnunun uzun yolda yorgunluk hissetmiyorsun tekirdağ izmir gittim ne titreşim ne yorgunluk nede rüzgar carpması)
Bugun thailand tan koruma takozu siparisi verdim facebookta thai 650f grubu var ordan buldum arkadasi saolsun benim icin satin aldi bugun bana kargoladi resmini gonderiyorum henuz elime ulasmadi 140$ gibi bi fiyati var air kargo ile 30$ da kargosu cikti total de 170$ 370TL gibi bi rakam odedim paypal uzerinden... gelmesini bekliyorum bakalim aklinizda olsun diye gelsin taktirinca da foto koyarim buraya isteyen olursa yonlendirebilirim sizi arkadasa ama once bana bi gelsin bi sorun cikmadan ondan sonra size yine geri bildirim yaparim fatura tutari olarak 29$ yazdirdim gumruge takilmaz diye dusunuyorum bakalim hayirlisi... bu arada cok iyi egsozlar var icim gidio tank pad ve tank grip su anda arastiriyorum guzel modeller var bilginizeee...
Arkadaslar bizim hayalini kurduğumuz 650f ler sahibinden de sadece 2000km lerde satılmaya karar verilmiş. Sizde bunların satılma sebebi ne olabilir ? yani insan o kadar para verdikten sonra birkaç hafta kullandıktan sonra hevesi geçiyor olabilir mi ?
o ilanı yeni gördüm, gri cbr650f almak için bekliyordum zaten, motoru görmek için bir randevu talep edelim bakalım.
Bu arada türkiyede kırmızı-beyaz satılmıyor mu? yada satılmayacak mı ?
Satan arkadasim olur 600rr almayi planliyo ondan satiyo kendisi yukarida koydugum fotolarda olan gri 650f bu...
Arkadas millet mercedes porsche range bmw satiyor 2000 3000 km de neyin merakindasin ne duymak istiyorsun? Ac telefonu satana sor bize neden soruyosun biz satmiyoruz
Neden soruyorum çünkü bende bu aletin hayalini kuruyorum tabiki ancak tek endişem o kadar masraf yapıp çabuk sıkılırmıyım.
74 dolara koruma takozu buldum ilgilenenlere duyurulur
http://www.ebay.com/itm/HONDA-CB650F...58fea2&vxp=mtr
Bu kazayı yapan bu forumdan mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)