http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0926273/detay/
Arkadaş bir titreşim muahbbetidir gidiyor bir motorda çıktı alayı hatalı ürüne girdi bu arada cbr 650F sahıplerı servıslerıne muracaat etsın gerı cagırma kampanyası var. arka maşada 21 mm lık bır pulu 18mm degıstırıyorlar hepsı bu ama gıdın hukukı bır yukumlulugunuz kalmasın. Evet satıyorum ayrıca ama kıpradıgından degıl sadece 13-14 600RR repsol ıcın lutfen aksesuarlar (nerden aldın nerde takıldı vs. ) ve neden satıyorsun dıye geyık muhabbetı ıcın rahatsız etmeyın Yorumada gerek yok ılanla ılgılenen ulasır zaten polemıge gırmek ıstemıyorum ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
650 F combıne yok yanı hangı frene basarsan kıtleme anında abs devreye gırıyor ıstersen sadece arkaya yuklen drıft ıcın hıc ıyı degıl guvenlık ıcın mukemmel bırsey...
Gri rengi ile dün dahil olduğum yeni grup. Merhabalar!
Gaziosmanpaşa'da beyaz renk vardı, Anes'e gidip bir de griyi göreyim dedim. Daha çok beğendiğim için bunu aldım.
Bayramdan sonra tanışma-sohbet amaçlı 650F kullanıcıları olarak en azından İstanbul için görüşebiliriz, eğer isterseniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Bu arada çok teşekkürler.
Siz de benim gibi gidip önce Ninja 300'e bakmışsınız.
Biraz renk katalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
Ben Mayıs'ın başında 650F için kapora verdim, DB Honda beni sürekli oyaladı
Mayıs sonu gelecek
Haziran başı gelecek
Haziran sonu gelecek vs.
Sezonu kaçırmayayım diye Ninja300'e baktım.
Ama sonra kesmez diye vazgeçtim zaten ben baktıktan 1 gün sonra 650F'ler bayilere geldi.
Bu tam ideal şehiriçi motoru olmuş, Yakıt olarak 5,8'de şuanda 5,5LT falan olursa ideal olur bence, daha 130km'de rodaj sonrası ne olur bilemem
Keşke geçen yıl 0 Km 600 f alabilseydim ama, kısmet.
XJ6 F baktım ben de bir süre, 2-3 aydır bayilere uğramıyor. Arada gittim Ninja 300'e baktım.
Cbr 500R güzeldi fakat fiyatı abartılmış geldi, üzerine 6.000 TL daha verip 4 silindir, eskimeyecek bir motor alırım diye düşündüm.
4 yıl garanti süresi, ABS sistemi, şehiriçinde de konfor sağlaması, yakıt tüketimi, daha önce de Honda markasından memnun kalmam benim için artılarıydı.
Kasko için fiyat aldınız mı?
Bende araniza katildim bugun 0 gaziosmanpasadan beyaz renk yarin plaka islemlerini halledecegim cbr 250 10.000 km kullandim simdi buna gectim hayirlisi kazasiz belasiz insallah... Elimde hala cbr 250 bulunmaktadir... bilginize )
hayırlı olsun themeric
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
anadolu sigorta 2050 tl %25 muafiyet var. İstersen kasko yaptırdığım yerin telefonunu verebilirm. Önümüzdeki sene hazarsızlığım devam ederse 1250 tl vericem
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Bir adet gri de bende var. Bu modele en çok yakıştırdığım renk gri ve beyaz zaten.
Dunlop sportmax lardan memnun değilim sadece. 2. ve 3. viteste sarıp duruyor. drift yapmayı öğrendim sayesinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
hayırlı olsun. titreşim hiç yok benim motorda her gün 40-50 km yol yapıyorum aşırı rahat. servise götürün nedenini tespit etsinler derim
Arkadaslar koruma takozu var mi bu motor icin bir de sigirta yaptiranlar fiyat nedir... tescil islemleri kac gnde hallolur istanbul ikamet kagithane...
Ben vazgeçince size kaldı demek, hayırlı olsun. Güzel seçim yaptınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
Satış fiyatını 25.000 TL olarak hatırlıyorum. O civarlardaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
Motorunuz çok güzel, Allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
Plaka ve ruhsatın hazır olmasını bekliyorum, hazır olduğunda kasko için fiyat alacağım, eğer tutar farkı çıkarsa sizden iletişim bilgisini öğrenirim.
Malesef otomobildeki hasarsizligi motosiklete aktarmiyor sigorta sirketleri.ben de sormustum ayni soruyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
Koruma takozu r&g racing tarafindan uretilio fakat turkiyede yok henuz bildigim kadariyla.internetten siparis verebilirsin ama gumruk limitini astigi icin vergiye tabi olacaktir.biraz tuzlu olabilir shipping falan da dahil edildiginde.
Onun disinda pdf dosyasina bakarsan takildigi yer itibariyle karenaji kormasi icin baya uzun olmasi gerek bu takozlarin.estetik durur mu bilemedim.linkini veriorm.
http://www.techmoto.de/racing-sturzpads-honda-2014-model-ABCP0351BK.html?language=en
sonunda kavustum cbr 650 F ime darisi almak isteyenlerin basina titresim henuz bisey anlayamadim cunku 70-80 zaten gecmedim honda arti daki arkadasla konustugumda turkiyeye 11 tane gelmis hatali cbr 650F titresim sorunu olan bunlari hep geri cagirmislar bize (HONDA ARTI) gelmedigini soyledi bana simdilik bende de yoktu bi titresim yuksek hizlarda bilemem neyse titresim konusuna cok takildik cbr 250 den sonra daha seri vites gecisleri daha yumusak sessiz bi makina trafikte geldim yaklasik 20 km 70-80 ortalama bazen 20-30 lara kadar indim motor fan acmasi normaldir herhalde buyuk motorlarda bilmiorum sizlerinde fikrini alalim aksesuar olarakta 2 ay sonra egsozlarin gelecegini soyledi...
Ilk tüketim verim 14lt ile 240km olarak gerçekleşti
5.8lt gibi bir rakama tekabül ediyor
bend bugun 16.50 lt aldim bakalim ne kadar gidecek...
.........:::::::
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)