Bunu kullanan RR'da kullanır, bende bir dönem RR kullandım, uzun kullanımlarda, şehiriçinde çok yoruyor.
Tabiki çok hırçın ve güçlü bir motor buna göre ama o gücü kullanmak lazım yoksa pek mantığı yok.
Açıkcası tip olarak RR daha güzel ama konforu bana sıkıntı çıkarıyor, bunun dışında gücü şehiriçi için fazla, sürekli durkalklarda sorun oluyor.
Tabi yakıtı da biraz fazla oluyor ister istemez gazlanıyor, bunun dışında satın alırken de +10.000 fazla vermeniz gerek vsvs.
Bence sıfır almadan önce ikinci el bir RR bakın, deneyin. ikinci elde zaten değer kaybettiği için zarar etmeden tekrar satabilirsiniz.
Gerçi 650F'de seneye en az 28-29bin olur
Alternatif olarak 600 diverson var...varmi tecrubesi olan aralarin da 5000 fark var ??
Ben inceledim
Tip olarak fena değil fakat abs yok
Abs farkı zaten 2000tl ediyor yamahada yani aslında 24250tl denk geliyor
Gidon daha çok er6f gibi, tip de öyle fiyatı 2
Racing gidonu yok
Birde ince geldi görüntü olarak
10hp daha güçsüz
Torku da saha üst devirlerde veriyor, daha fazla yakabilir muhtemelen
Sonunda kavuştum
Titreşime dikkat ettim, sıkıntı
Kazasiz Belasiz Insallah...
Titresim Varmi peki sikinti yazmisisniz ??
Yaklaşık olarak 2-3 saat kullandım
Titreşim hissetmedim
Standart bir titreşimi var , her motosiklette olan, fakat uyusma vb. Yapacak düzeyde degil
Ayrıca bu titreşim dediğim cok düşük hızlarda muhtemelen motorun düşük devrinde olmasından kaynaklanıyor
120-130 civarına çıktım 5-6 kere stabildi
Motosikleti cok beğendim 15lt benzin aldım bakalım be kadar gidecek
Bazı arkadaslara gore 4.5-5lt arası yakıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
Sıkıntı yok yazacaktım
Hocam Allah kaza bela ceza vermesin.. Tekerin yere hep düz bassın İnşallah..
Hayırlı olsun.. Maşallah diyorum..
Bu arada titreşim olmaması güzel.. Ayrıca seneye kesin alıcam gözüyle bakıyorum motora..
Forumu takipte kalıp incelicem sürekli..
Antalya'da ışıkta denk geldim bir tane beyaz cbr650f vardı.. Belki kullanıcısı forumda da olabilir.. Motoru canlı görünce bir başka duruyor gerçekten.. Kullanana sordum titreşim filan var mı ? Yok dedi.. Emin oldum o arkadaşın motoruna ait bi arızaymış.. Kronik değil.. ;)
Belkio arkadas tarz değişikliği falan yaptıysa oturmasında sıkıntı olmuş olabilir
Gidona fazla yüklendiyse elleri uyusabilir
Normal sayılacak bir titreşimi var o da gazı kestiğiniz anlarda ama sadexe dur bir bakayım diye dikkat ettiğinizde farkediliyor
Bugün kızıltoprak'ta herkes basına toplandı
Gercekte cok daha guzel görünüyor, resimlerde bu kadar çekici degil
Suan yakıt ortalaması 5.6lt gösteriyor yol bilgisayarı
Rodaj bitince nolir bakacağız ama 5-6 arası kalır gibi geliyor bana
Neredeyse araba gibi yakıt harcıyor desenesize hocam..
Neyse artık seneye ne olur bilinmez belki makyaj filan gelir bi ksç değişiklik olur satın alırım..
Mat siyah yada beyaz istiyorum bakalım..
Yakıt olarak 95 mi 97 oktan mı alıyosunuz ?
Bu arada hocam hangi şehirdesiniz..
arkadaşlar cbr 600f veya cb 600f ikisininde motoru aynı alacaklar mutlaka yurtdışı siteleri ziyaret etsin bazıları yamaha mt 09 veya mt o7 diyor
cb 87 beygir 650cc 4 silindir 211kg mt 09 850cc ve 115 beygir ama 3 silindir 191kg hepniz diyeceksinizki ooooooo mt 09 115 beygir ve hafif cb çatır çatır 240 vururken mt o9 225 de tıkanıp kalıyor bu testler tamamen standart modifiyesiz testler
cb den sessiz ama devirliyken vahşi bir ses çıkarken gidin birde 3 silindir mt 09 sesine bakın
şuan cb 650f anahtar teslimi 23500 galerilerde mevcut
yamaha mt 09 26000 diyorlar ama ortada motor yok 45 gün sonraya gün veriyorlar tamam kardeşim al parayı beklicem diyorsun yok diyorlar para kabul etmiyorlar yani bu motor 26000 lira değil geldiği zaman bence en az 28000 olabilir çünkü hemen hemen aynı fiyat olan fz8 ze bile 28950 fiyat çekiyorlar
yurtdışı siteleri mutlaka araştırın Hondanın bu sektörün lideri ve her teknolojinin öncüsü olduğunu unutmayın hondanın 87 beygiri ile diğer motorların 87 beygiri arasında dağlar kadar fark vardır
honda benim babamın oğlu degil ben bir suzuki fanıyım ama malesef gerçek bu
Bu neyin kafası la? Her bir beygir 0.74569987 KW güç demektir ve 87 beygir de 64.87588869 KW yapar. Her markada aynıdır bu değer
---
Honda'nın performans makineleri CBR600RR ve CBR1000RR'dır. Kendi sınıflarındaki en rahat, kolay kullanılan modellerdir. Ancak 600RR, güç olarak R6, ZX6 ve GSXR600'den, 1000RR da R1, ZX10 ve GSXR1000'den daha düşüktür. Bunu herkes bilir.
Honda, motorlarının uzun ömürlü olması ile ünlüdür, performanslı olması ile değil.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Her beygir aynı gücü verir ama her makine aynı gücü lastiklere aktaramaz
Arkadas bunu demek istemistir belki de
Ornek vermek gerekirse
Aynı siniftaki 136hp bir arac 160hp bir aracı geçebiliyor
Daha iyi degerler verebiliyor
Tabi bu is sadexe beygir degil tork ısı de
Sizin dediğiniz de doğru
Honda daha cok sikintisiz, sağlam ve uzun ömürlü olmasıyla ünlü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)