22222km oldu. sorun yok. bir defa 90'la giderken yan yattı. 80m kadar sürüklendi. enteresan şekilde ayna, sinyal, gidon, sol kontrol paneli, sol kapak, topcase dışında pek masraf olmadı. orjinal yerine ufak cg gidonu taktım, güzel oldu far tası metal, far camı mika gibi gayet sağlam bir şeymiş, onu öğrenmiş oldum, kırılmadı yamulmadı. kaza sırasında amortisör keçesi de patlamış.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Arkadaşlar motoru yükseltemediğim için en azından lastikleri yenilemek istiyorum. bildiğiniz gibi ön tekerin üstünde 3,00 18 arka tekerde ise 110/90/16 yazıyor fakat internet aramalarımda 110 90 16 lastiklerde hep ön teker diyor bi garip geldi. 150 kt için lasstik öneriniz var mıdır ?
http://www.lastikdeposu.com.tr/mitas...i-yeni-pmu2205
200cc üzeri chopper ön lastiği ölçüsü olduğundan bazı yerlerde ön lastik diye yazıyor olabilir. bu lastik iyidir.
tavsiyen için teşekkür ederim. sadece arka teker değiştirmek yeterli midir yoksa ikisini de değiştir rahat et mi diyosunuz yeni sayılırım bu konularda cok bi bilgim yok da.
bütçe meselesi. her zaman ikisini de değiştirmek daha iyidir.
23500km'de yağ pompası bozuldu. 300tl masraf oldu. külbütör, piyano takımı silindir piston ve yağ pompası değişti. silindir piston takımını keyfi değiştirdim. yoksa 175tl masraf çıkıyordu. silindir sağlammış.
Arkadaşlar merhaba.
hayatımda hiç motosiklet kullanmadım. Çevremde de bu işleri bilen biri yok. oto ehliuetim var ve araç kullanıyorum. Bir süredir motosikletlere gözüm takılıyordu. sonra yakınımda bir yerde kt150 modeli gördüm. tasarım çok hoşuma gitti baya bi inceledim. internet araştırması falan derken bugün önce bir sürücü kursuna sonra da mondial bayine gittim. Bayideki adamla biraz konuştum. elinde kt150 olmadığını istersem getirebileceğini söyledi ancak ısrarla bana 125 drift modelini tavsiye etti.
bu işlerden anlamayan biri olarak her tavsiyeye açığım. ilk başlangıcı ne ile yapmalıyım. Kt150 mi drift mi. gönlüm kt150 den yana. Ancak drift daha ve seri ve ikinci eli güçlüdür dedi adam.
İkinci el mi sıfır mı almalıyım.
Hiç bi halttan anlamıyorum bu konuda. Neler tavsiye edersiniz
facebook grubu ismi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Karşıdan bakınca sanki 150kt daha oturaklı gibi. driftte eğiliyorsun falan. çok hız yapma heveslisi değilim. rahat konforlu havalı bir sürüş istiyorum o kadar.
regalde sağını solunu oynamaya gerek yok mu.
Yakında alacağım inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)