CF Moto SD 650-S Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Teknik Özellikler
Motor Tipi Paralel Çift Silindir, 4 Zamanlı, 8 Supaplı (DOHC), Balansörlü, Sıvı Soğutma
Motor Hacmi 649.3 cc
Silindir Çapı x Stork 83.00 x 60.00 mm
Sıkıştırma Oranı 11.3±0.5:1
Yakıt Sistemi EFI
Maksimum Güç 45.00 kw at 9000 min-1
Maksimum Tork 56.00 Nm at 7000 min-1
Maksimum Hız 180 km/h
Ateşleme Tipi ECU
Şanzıman Manuel / 6 Vites
Boyutlar (UxGxY) 2120 x 780 x 1100
Tekerlekler Arası Mesafe 1415 mm
Yakıt Tankı Kapasitesi 17.0±0.5 lt
Ağırlık 190 kg
Maksimum Taşıma Kapasitesi 150 kg
Frenler Ön/Arka Çift Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 120/70ZR-17 veya 120/70R-17
Tekerlek Ölçüsü Arka 160/60ZR-17 veya 160/60R-17
Model hakkında ayrıntılı bilgi ve fiyatı için tıklayın
Reklamlar
-
-
bence gayet alınır naked olan iyiymiş ama 12 14 olmalı
-
bismillah...sitesine yeni koydular daha...hadihayırlısı...
-
Videoda adam ilginç birşey söylüyor. Diyor ki ; "Bu motorun menşei konusunda şüphesi olanlara motosiklet tarihinde Japon motosikletlerinin durumlarını hatırlatmak isterim. Zamanında Japon motorları için Amerikan ve İngiliz rakiplerine kıyasla ucuz, kabul edilemez ifadeler kullanılmıştı. Bu gibi fikirlerin çok daha akılcı olmadığını tarih bize gösterdi".
Umarım başka markalardan da devamı gelir. Mondial bu motoru olabilecek en kötü reknte getirmiş. Kırmızı veya turuncu şasili modeller çok daha güzel.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Videoda adam ilginç birşey söylüyor. Diyor ki ; "Bu motorun menşei konusunda şüphesi olanlara motosiklet tarihinde Japon motosikletlerinin durumlarını hatırlatmak isterim. Zamanında Japon motorları için Amerikan ve İngiliz rakiplerine kıyasla ucuz, kabul edilemez ifadeler kullanılmıştı. Bu gibi fikirlerin çok daha akılcı olmadığını tarih bize gösterdi".
Umarım başka markalardan da devamı gelir. Mondial bu motoru olabilecek en kötü reknte getirmiş. Kırmızı veya turuncu şasili modeller çok daha güzel.
Bende benzer düşüncedeyim ama bu fiyatlarla Japon rakipleri ile yarışması zor.En azından 12-13 bin aralığında olsa gerçekten düşünür insan ama 15- 16 bin üzeri insanlar ister istemez japon motorlarına kayıyor...
-
Ülkemizde Hyosung bile sıfır 650 cc satamazken mondialin satabileceğini düşünmüyorum
-
Evet öyle olsa daha iyi olur ama bu motor dış ülkelerde de 6000 $ üzeri fiyatlarda satılıyor. Bizde de 15 bin altı olsa psikolojik olarak daha iyi olur. Mesela 13000 - 13500 TL 650 cc deyince kulağa fena gelmiyor.
-
Paranızı alıp Mondial bayisine gittiğinizde eminim ciddi indirimler yapar bu adamlar.
-
100 km de ne yakıyormuş
-
1. Motor : Paralel Çift Silindir, 4 Zamanlı, 8 Supaplı (DOHC), Balansörlü
Çift silindirde balansörmü olurmuş Bunu özellikmiş gibi yazmışlar siteye !
-
Motor er 650'nin ehlileşmişi.. yada çakması diyebiliriz.. Bunu sadece motoru için söylüyorum.. Kawasaki j 300 de malumunuz üzeren downtown 300.. bu firmaların dayanışmasımı yada kar amaçlı bir olaymı anlamıyorum. Yada kawasaki neden er 650 nin motorunu kullanıma izin veriyor veyahutda çakmasına nasıl izin veriyor?? Buyrun burdan yakın!!!
-
03 Aralık 2013, 22:25
Motorun çap ve strok değerleri gerçekten de ER -6n ile aynı fakat motoru doğrudan Kawasaki'den almış olsalar her yerde bas bas bağırırlardı. Ducati'nin beynini kullandıklarını bütün modellerde yazmışlar (CF Moto yazmış). Bir de motorun gücünü CF Moto bazı yerlerde 53 kW, bazı yerlerde de 45 kW olarak belirtmiş. Mondial'de 45 kW diyor.
-
16 Aralık 2013, 15:39
Neden CF Motor?Başka bulamadınızmı? Şahsen ben niyetlensem 16 lira köşeye koydum motor alıcam desem gidipte mondialden almam
-
17 Aralık 2013, 01:42
Gçen gece yürürken bayiinin vitrininde gördm şaşırdm mondial byle motoru nasıl yaptı diye . Dokunarak motoru inceleme fırsatm olmadı ama çok hoşuma gitti fiyatına baktm şimdi kaçıyorum geri .
-
17 Aralık 2013, 01:51
Mondial sizce bu paraya bu motorları mı satmalı yoksa derin dondurucu yapmaya devam mı etmeli :D
-
17 Aralık 2013, 01:58
kusura bakma da kimse mondiala güvenip bu motora 6-7 bin liradan fazla vermez manyakmıyım o paraya ikinci el japonun kralını alırım.
-
17 Aralık 2013, 02:04
Geçen hafta bir bayii aradım Çağlayan istanbul. Motoru yılbaşından önce satmadıklarını ve mondialin kesinlikle ürünü bayilere yıl başından önce göndermediğini söylemişti. Test sürüşü sordum onada yok dediler. Şimdi nasıl oluyorsa bu başlık açılmış satış başladı yazmışlar anlamadım. Mondial bayileri açıklama yaparsa sevinirim. Bu motoru test etmek istiyorum. Kalitesinden emin olursam alabilirim. Pazarlık sünnet.
-
17 Aralık 2013, 02:07
Ya hadi getirdin bu motoru, hadi fiyatıda fahiş koydun, ulan bari depo üzerindeki mondial yazısını estetik bir şekil yap. Bu nedir arkadaş ya, insan bu kadar mı vizyonsuz olur? Bunların amacı belli, motoru satta nasıl satarsan sat, sonra unut gitsin.
-
17 Aralık 2013, 02:15
anadol adlı üyeden alıntı
Bu videodaki motor ile mondialin websitesinde ki ile arasında dağlar kadar fark var. Ingiltereye gönderdikleri kalite standardı çok çok yüksek. Videodan bile fark hemen anlaşılıyor. Bize gelince hemen 2 kalite aşağısı pazarlanmaya çalışılmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler