150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
Reklamlar
-
30 Ekim 2007, 21:47
myheart adlı üyeden alıntı
Gültekincim Bu olayı cok seviyorum ben...
Çözümsüz sorun cıkmıyo bu meletlerde...
iptal ettiğimiz geri dönüş zımbırtısı hortumunun dibinden hava alıyormuş karbüratör. hortum çatlamış yine.
rölantiyi bir türlü tutturamıyorduk. canıma tak etmişti. motoru hiç elleyesim, binesim gelmiyordu.
bütün derdi buymuş garibimin. şimdi canafor kimi oldu.
ama bütün lastik, plastik aksam, eski hortumlar, kablolar falan hep çatlamış.
zaten çatlayan benzin hortumlarından 2-3 depo benzinim gitmiş, o hortumları değiştirmiştim.
böyle bir motora en kalitesiz lastikleri kullanmışlar.
en kısa zamanda tüm bu aksamları değiştireceğim.
fabrikasında bile böyle bir motor olmayacak.
yanda duran motor skyteam. Bayram abinin motoru.
arka lastik duro. (modelini hatırlamıyorum)
çok memnun olduğunu, eski motorunda da aynı lastiği kullandığını, bunu alır almaz da orijinal lastiği hemen bununla değiştirdiğini söyledi.
öve öve bitiremedi lastiği. aldığı yere fiyat sorup, haber verecek.
uygunolursa, sanırım bundan takacağım ben de.
bu arada, Bora Eriş'den mail geldi. contiescape hiç bir yerde yokmuş.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
31 Ekim 2007, 01:40
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
31 Ekim 2007, 15:40
ağbi banada lazım arka ne yapıcaz
en sonki gezimde çamurun üstünde dans ettim adeta
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
31 Ekim 2007, 17:06
yaww anasını satayım su arka fren sıkıstırma olayı için düzceye gittim yaptılar. Gelinceye kadar hiç bir sorun yoktu? bi kaç gün sonra yine fren sıkıstırma olayı basladı.. Bugun motoru hareket ettirebilmem için 1. vites son gaz verdim motor freni o kadar cok fazla sıkıstırıyor.. Basına gelen varmı bu olaydan.. Canımı cok sıkmaya başladı bu fren işi
-
31 Ekim 2007, 20:12
myheart adlı üyeden alıntı
yaww anasını satayım su arka fren sıkıstırma olayı için düzceye gittim yaptılar. Gelinceye kadar hiç bir sorun yoktu? bi kaç gün sonra yine fren sıkıstırma olayı basladı.. Bugun motoru hareket ettirebilmem için 1. vites son gaz verdim motor freni o kadar cok fazla sıkıstırıyor.. Basına gelen varmı bu olaydan.. Canımı cok sıkmaya başladı bu fren işi
Harun:
pedalın tüm oynak yerlerini bağlantılarını temizleyip yağla.
sistemin havasını da al.
ben bunları yaptırdım, şu an hala sorun yok.
-
31 Ekim 2007, 20:30
Selam Gültekin,Zongshen200 ünü satmaktan vazgeçtin anlaşılan
Dün akşam bu vakitlerde yurt dışından döndümve bu gün öğlen evimin arka tarafında ki dağlara yürüyüşe çıktım,canım daha bir çok enduro ya da fazlasıyla bir kros motor çekti.Hele ormanda açılan yangın yollarından delice tırmanasım geldi...........deliriyormuyum ne
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
31 Ekim 2007, 20:43
merhaba İhtiyar abi.
vazgeçtim. tüm satılık ilanlarını da sildim.
son 2 haftadan beri çatalca ve yöresini keşfe çıkıyoruz, karadeniz sahiline kadar olan bölgeyi arşınlıyoruz.
yer yer araziye giriyorum, zaten köy yolları pek sevimli sayılır ya.
yaz sıcaklarından hiç hazzetmiyorum. bu havalar tam bana göre olduğu için, özellikle hafta sonları, adeta kurtlarım kaynıyor.
inan çok keyif alıyorum. eve geldiğimde, yorgunluktan hışır olmuş vaziyette, ancak pek mutlu olarak cuppp yatağa
çok büyük paralara, çok yakışıklı motorlar olması gerekmiyor bu hazzı tatmak için.
zaten gündelik yaşamında kullandığın bir motorun var.
sahibinden.com'da, en ucuzundan zongshen, zealsun, skyteam, ramzey vs. crosları araştırıp, birini iyi fiyata düşürüp, tüm bu güzellikleri yaşayabilmek mümkün.
1000-1500 YTL arasında bir sürü cross var.
imrenmeye, iç çekmeye, delirmeye hiç gerek yok. cebinde duracağına, altında dursun.
-
01 Kasım 2007, 00:49
Gültekin adlı üyeden alıntı
Harun:
pedalın tüm oynak yerlerini bağlantılarını temizleyip yağla.
sistemin havasını da al.
ben bunları yaptırdım, şu an hala sorun yok.
Valla abi geçen hafta düzce genel merkeze gittiğimde fren pedalı değişmesi gerekiyo dediler değiştirdik... Aslında hiç gerekte yoktu yani... Sistemin içinde büyük ihtimal hava var onu tam olarak nasıl alacagım bilemiyorum ama kafamdaki olay bi günümü bu işe ayırıp komple fren sistemini sokmek içindeki tüm yagı boşaltıp yeni yag basmak olacak...
-
01 Kasım 2007, 00:56
bence bunu tekbaşına yapma.
bir ustaya danış.
sistem hava alıyorsa, yapacağın iş boşa gider, hidrolik ziyan olur, vaktin harcanır ve sonuç sıfır olur. moral bozukluğu da cabası.
o yüzden havanın nereden girdiğini bulmanız lazım.
çok önceleri, arka fren hortumunda çatlamalar görmüş, kawa çıkmasıyla değiştirmiştim.
orayı bir kontrol et derim.
-
01 Kasım 2007, 17:36
-
01 Kasım 2007, 17:52
iyi günlerde kullan bathu
-
01 Kasım 2007, 20:33
@gültekin çok önceleri, arka fren hortumunda çatlamalar görmüş, kawa çıkmasıyla değiştirmiştim.
ben de biraz catlaklar gordum ama ordan hava girişi olabilse yag cıkısıda olur diye düşündüm ve hiç aklıma gelmemişti... Sistemi komple değiştirebilirim..
Gösterdidin ayar vidasıda gayet normal o vidayıda kontrol ettim ama ne bilim bakalım artık bakacaz bi çaresine...
Bathucum sende iyi günlerde kullan bakalım tekerini... Performansını anlatırsın fiyatıyla birlikde.. Bi de biraz daha sık dişli teker alsaydın daha iyi olmaz mıydı ?
-
02 Kasım 2007, 15:15
harun fiyatı tekerin 80 ytl net öğrendim
performansı hızım 10 km düştü. arka teker asfaltta dişlerden dolayı titriyor. motor yükseldi ama harun sana gelmez sen daha çok asfaltçısın bu lastikle asfaltta konfor bekleme ama motor şekil oldu
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
02 Kasım 2007, 17:27
dün sirkecideydim aydın motorda slovenya malı save marka lastik vardı 2007 üretimi lastik desenleri bizim motorlardaki gibi(hem arazi hem asfalt) ön arka lastik 125ytl bilginiz olsun arkadaşlar.
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
-
04 Kasım 2007, 17:52
bathu bi kaç farklı acıdan resim cekermiisn kanka? Bakalım nasıl duruyo motor kendini gosteriyomu? Ben hala arka diskden sorunluyum dun sokecektim ama zor geldi... Onun bi cozumune bakacam artık...
-
05 Kasım 2007, 16:43
RAMZEY 200 GY ile uzun yol:
Bu tip cross motorlarda uzun yol malum kıç ağrısı yapar. Sele üzerine takılıp sölülebilen cırt cırtlı minder diktirttim döşemeciye. Herkese tavsiye ederim. Çok fark ediyor, rahat edersiniz. Haftasonu 360 km yol yaptım. Mersin-Osmaniye-Mersin. Yolda 6-7 bin deviri geçmedim. Maliyet: 25 Ytl (yaklaşık 1 depo)
-
05 Kasım 2007, 16:57
Yeşil Peri..tıtanıum
-
05 Kasım 2007, 17:24
Lastiğin desenleri pirelli'nin taklidi gibi görünüyor ama metzellerin deseni çok daha iyi.
Enduro 1 :
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
05 Kasım 2007, 17:53
armadillo adlı üyeden alıntı
RAMZEY 200 GY ile uzun yol:
Bu tip cross motorlarda uzun yol malum kıç ağrısı yapar. Sele üzerine takılıp sölülebilen cırt cırtlı minder diktirttim döşemeciye. Herkese tavsiye ederim. Çok fark ediyor, rahat edersiniz. Haftasonu 360 km yol yaptım. Mersin-Osmaniye-Mersin. Yolda 6-7 bin deviri geçmedim. Maliyet: 25 Ytl (yaklaşık 1 depo)
foto...foto...foto...foto...foto...foto........... ....................
-
05 Kasım 2007, 21:09
Bathu Teşekkürler Resimler için Lastik gerçekten güzel görünüyo Bende aynısından alabilirim ....
@armadillo Yanlıs hesaplamıs olmayasın... Ortalama yakıtı 0,90 ykrş gibi olması lazım.. Sen 0,70 civarı yakmıssın sanırım.. Hesaplama seklini soyler misin ?
Deponun içinde hiç benzin yokken mi fulledin? http://arabam.milliyet.com.tr/tuketimhasap.asp Bu linkten 1km kaç lira yaktıgını öğrenebilirsiniz...
@redrose Arazide Pek iş görmez abicim o teker ama asfalt ve enduro motosikletler için uygun bi seçim...
Foto Foto Foto
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler