150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
Reklamlar
-
26 Ekim 2007, 11:58
myheart adlı üyeden alıntı
@Gültekin Saol gültekincim sanada geçmiş olsun... Motor sorunsuz oldugunda cok seviyorum. Bakmaya bile kıyamıyorum
Benimde Lastik almam lazım dişleri baya bi azaldı... Duroları iyi diyolar.. Genelde yol için hafif arazide de sorun yaratmayacak bi lastik bulmak lazım...
Sağol Harun.
uzun araştırmalar sonucu şu lastikte karar kıldım.
ContiEscape
Bandırmada Bora Eriş var. continental bayii. http://www.eris.com.tr/
mail attım, cevap bekliyorum.
google'dan aratıp, lastik hakkındaki yorumları okumanı isterim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
26 Ekim 2007, 12:53
GÜLTEKİNCİM tam sana lastik gösterecektim sen cvb yazmıssın
continental contiescape
metzeller enduro 3 saharayı
Metzeler daha bi şekil ve arazi için daha elverişli gibi görünüyo... Bi de Yeşil Klr650 Lere Takıyolar Bayılıyorum o görüntüye... Fiyatları nasıl ki bunların ??
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
26 Ekim 2007, 13:03
contiescape fiyatları (almanya) yukarıdaki gibi
metzeler fiyatları altta (amerika)
http://www.motorcycle-superstore.com...Dirt-Bike.aspx
eve yakın bir continental bayii var. oto lastiği satıyorlar. bugün soracağım contiescape getirebilirler mi? kaça olur? diye.
__________________________ EKLEME _______________________________
Bora Eriş'ten cevap gelmedi henüz.
fakat buradaki continental bayii ile görüştüm, distribütör firmayı aradık.
malesef ellerinde contiescape yok.
sadece 2.75-21 TKC 80 varmış stoklarında.
başka lastik bakmalıyız.
-
26 Ekim 2007, 21:17
Enduro 3 sahara olmaz bizim motorlara heralde.Önler 80-105€ arası arkalar 110-145€ arası
-
27 Ekim 2007, 02:40
yaww alalım duro takalım o zaman... Ugraşmaya gerek yok...
http://www.duro.com.tw/tirepage/moto...t+tt/hf903.htm
Bu linkteki bizim işimiz görür sanırım. Zaten genel olarak asfaltta kullanıyoruz..
Duro Distüribütör Firma
http://www.konar.com.tr/
-
27 Ekim 2007, 12:28
hf-903 sadece 21" ebat olarak var.
arkaya başka (örn. hf-904) takmak lazım. onun da 2.75- 21'i yok.
o kadar para vereceğiz, ne olduğu belli olan bir lastik takmak daha uygun olur diye düşünüyorum.
açıkçası kafam karışık.
biraz daha araştırmak istiyorum.
-
27 Ekim 2007, 12:32
Mitas da iyi diyolar,hem ucuz.Aslında pirelli mt 40 da iyi ama çok arazimsi sanki.
-
27 Ekim 2007, 16:11
cikleyi yukarı cekince acılır ilk calıstırma yapılır... 30 -45 saniye sonra cikle yine asagıya indirilir ve hareket edilir...
Cikle nasıl acık diye soran arkadaşa cvb vermiştimde o msj nereye gitti yaw anlayamadım
Acaba başka sayfadamı okudum o soruyu ben
-
27 Ekim 2007, 16:45
HyperXCrossfire adlı üyeden alıntı
Mitas da iyi diyolar,hem ucuz.Aslında pirelli mt 40 da iyi ama çok arazimsi sanki.
nisan ayında mitas buldum bir yerde. ön arka 100 euro.
ama lastiğin üretim tarihi 2 yıl önceydi. vazgeçtim.
okuduğum mesajların da kimi iyi, kimi kötü yazıyor. (sert hamur olduğu söyleniyor)
-
28 Ekim 2007, 22:06
Slm arkadaşlar.
Arkadaşlar 2.el ilanlara bakarken skyteam ve mondial e kuyruk kaldırma diye tabir ettikleri bi ugulama yapan arkadaşlar gordum.Bu yapılan arazide herhangi bir performans artışına neden oluyormu yoksa tam tersine yol tutuş problemlerine sebep olabiliyormu ya da gorsellikten öteye gitmeyen bir uygulamamıdır.Bi de bu sadece suspansiyonların yükseltilip arka stopların iptali ile mi yapıyor.Hayır diyorsaniz zongshen veya zealsun a bunu nasıl uygulayabiliriz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
-
29 Ekim 2007, 01:00
@sonofwind Arka amortisorün alt kısmında burçlar var.. O Burcları kestirip boylarını kısalttıgında motor arka kısmı yaklasık 5-10 cm yukarı kaldırılabilir... ama kaynakla ne kadar saglam olur bilinmez ve de arka amortisor bi kaç gün sonra patlar... Lay lay lom gidersin yolda pek tavsiye edilmez... Ama görünüşü güzel duruyo motor yuksek oldugunda...
-
29 Ekim 2007, 08:08
Teşekkür ederim ilgin için myheart.İyi bi teknik açıklamayla bana yeteri kadar yardımcı oldun.Tekrar teşakkür ederim.
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
-
29 Ekim 2007, 12:56
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
29 Ekim 2007, 18:23
-
30 Ekim 2007, 12:23
motorlarınız çok ii. hayırdır motorunda sticker 57 rakamları var sinoplumusun ben sinoplu olduğumdan yapıştırmıştım merak ettim
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
30 Ekim 2007, 13:12
HIZI SEVERIM AMA BENDEN HIZLISINI ASLA !...
-
30 Ekim 2007, 15:20
harun duydun muuuuuuuuuuuuuuu
Yeşil Peri..tıtanıum
-
30 Ekim 2007, 19:35
resimler harika..... sağolun arkadaşlar, kıskandım sizleri , daha nice kazasız belasız geziler dilerim.
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
-
30 Ekim 2007, 21:04
dostum Erginatörle, şöyle bir tura çıkalım, neş'emizi bulalım dedik.
28-10-2007 öğleden önce kumburgazda buluştuk, ve çevirdik atların kafasını kuzeye, furduk kamçıyı, dörtnala topukladık patikadan... deeehaaaaa...
bildiğimiz, bilmediğimiz yollardan, serin pınar başlarından, keskin çakıl taşlarından, sisli dağ başlarından seyirterek, o köy kahvesi senin, bu köy kahvesi benim, vara vara vardık tee karaburuna.
tam dönerkene iki motorcu gördük bize doğru gelen. biri kıros, diğeri kıruyzır kullanan iki motorcu.
selamlaştık, tam birbirimizi geçtik kiiii, arkadaki seslendi; Gültekin abiiiii...
Hö?
ana !!! bir baktık, bizim Serkan.
diğeri kuroscu.
sobeeeeeee...
ayaküstü muhabbet sırasında benim motorun rölantisindeki soruna baktık, şıp diye sorunun kaynağını buldu Bayram abi.
hemmen kolları sıvadı, takım taklavatı çıkardı, ve habis cerahati kökünden söküp attı.
1 yıldır yetkili servisin ve bilimum yetkisiz tamircilerin bulamadığı problem, Karaburunun, kara burnundaki fenerin dibine, teee kıyamete kadar gömüldü.
Teşekkür ederim Bayram abi. ALLAH (CC) tuttuğunu altın etsin. ellerin dert görmesin.
bu arada iyice üşümüşüz, baktık ki, vakit geçe doğru kayıyor, hemen motoru toparlayıp, topukladık mekandan.
işte böyleee...
günün en mutlu maymunu ben oldum
ben de tamir fotolarını göndereyim.
alttaki fotolar kuroscu Bayram abiden...
-
30 Ekim 2007, 21:22
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler