150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
-
Reklamlar
-
ark.lar sorum olucak skyteam almaya karar verdim fakat yedek parca sorunu yok üretimden kaldırıldı gibi seyler dönüyo en son durum ne skyteam de eger skyteam ofsayta düstüyse ramzey alıcas artık
-
bence düşünmeden ramzey al........ iyi motor
-
bu alet hakkında bilginiz varmı ??
-
skyteam karbüratörlerinde problem varmotor gitmiyor, grenaji çabucak soluyor fabrikası yani dışardan getiren firma gebzede olması lazım. dier konu selesi 4 parmağını geçmeyecek kadar ince. ben benimkinde uzun yolda kıç ağrısı sorunu çekiyorum bunu düşünemem bile feci
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
bathu
yağ filitresinin orjinali 20 ytl.Ve gayet kolay bulunuyor
ama orjinali de yanlış seçim. Çünkü KN-132 model k&n yağ filitresi 7$ sadece
-----------------
marefb,
benim bir arkadaşım(msn: mehmet_turan@hotmail.com) satıyor skyteam enduro modelinden. 1500 ytl istiyor. O skyteam ben ramzey çok gezdik ;) yani ramzey ne kadar sorunsuzsa BU SKYTEAM de o kadar sorunsuz, tavsiye ederim ;)
Ramzeyden gerisi yalan....:)
-
benım karburatorde pislik vardı. Düşük devirlerde motor aynı benzin biter yaa o sekilde tekleme yapıyordu.. Ama devri yükselttikce motorda herhangi bi sorun görünmüyordu... Motor ciklesiz calısmaz olmustu ve hayatta rolantide calısmıyordu devamlı gaz vermen yüksek devir kullanman gerekiyordu.. Bu Belirtiler Hareket halindeyken gerçekleşti Ve 30 km bi mesafe o sekilde dvm ettim. Ertesi gün de aynı sekilde o 30 km lik yolu geri dondum. Sürekli yüksek devirle... Zorda olsa evime gelebildim.. Ertesi gün hemen Hava filtresini soktum ondan şüphelenmiştim ama baktım ki bi sorun yok Tek sorun karburator kalmıstı ve bi gazla karburatoru yerinden soktum bi güzel parçaladım. temizledim ufledim püfledim. Sonra tekrar yerine taktım.. Karburatoru takarken en cok benı zorlayan gaz telini takmak oldu.. Neyse bi masraftan daha kendi tecrubelerimiz fikirlerimiz sayesinde kurtulduk... Çinliyi Ve Çinlileri Seviyorum
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ben Ramzeyin yağ filtresini servisimden 10 YTL'ye alıyorum. Bu KN-132 dediğiniz hangi markanın?
-
K&N
burdan ankara baran motora selamlarımı gönderiyorum o zaman..anladınız siz onu
Ramzeyden gerisi yalan....:)
-
K&N Bi Marka. En iyi Performans Hava Filtresi Yapan Bi firma...
-
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum 3000 ytlye kadar bütcem var bu tip motorlardan düşünüyorum siz ne önerirsiniz zonghsen veya ramzey in 200lük motorları iyi diyorlar bilmiyorum ikisi acaba aynı motor mu?
-
Hoşgeldin @brkfrt, merhaba. Ben 4 aydır 200cc.Ramzey kullanıyorum. Güc bakımındar baya tatminkar, zira neredeyse sürüşümün tamamı artçıyla geçiyor. Gazı verince motor kesinlikle bi düşünmem lazım demiyor. Stop etme sorunu vardı. Düzeldi. Genel bi sorunmuş zaten ama forumumuzda yanılmıyosam şöyle bi başlık vardı; sorunsuz motor, çözümsüz sorun yoktur Ne alırsan al bu kawasakide olsa Honda da olsa sorun çıkacak. Ama benimki gibi 3000km.de aküsü gitmez heralde japonların 3000YTL.ye en iyi alabileceğn kros tabi çin olacak ve ramzeyi tavsiye ederim. Zongshenlerde güzel olduğunu söyleyen arkadaşlarımız var sitede. Onlarda yorum yapsınlar ben hiç ama hiç kullanmadım benimkinden başka. Ama memnunum makinadan. Selesi uzun yola müsait olsa dişlileri değiştirip maksimum hızı yükseltip lastiklerde eskiyince viraj lastiği alıp touring-enduro niyetine uzun bi zaman kullanırdım inan. Ama bunların hiçbiriyle uğraşmayacağım motor olayını benimseyip paramı cebime koyunca satıp bir 650lik enduro alacağım tabi. Sana tavsiyem 2.el alman ve benim gibi zarar etmemen. Çin mallarını satmak hem zahmetli hem çok fiyat kırıcı bişey başkalarında gördüğüm kadarıyla.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
ZONGSHEN alabilirsin gönül rahatlıgıyla..Ben Motoru Alalı 1,5 Sene oldu Su Anda 8000 km civarlarındayım... Ama Dikkat etmen gereken bi konu var ki balansor sistemi olup olmadıgı.. Balansorlu (Titreşim onleyici) Zongshen 200 cc lik bi enduro buldugunda hiç kacırma hemen al.. Bi de @DISTORTEDMAN Arkadasımızın dedigi gibi kesinlikle 0 alma ikinci el al.. Uygun fiyata sorunları giderilmiş motor cok piyasada... Başka çin mallarınada kapılma... En İyilier Zongshen Ve Ramzey... (Ramzeyin iyi oldugunuda tüm kullanıcıları soyluyolar ordan biliyorum )
-
pazar günü samsundaydım motorlarla yol yapalım dedik arkadaşları görmüş oluruz hesabı. 8500kmye geldi motor şuan
tekteker ustası ali motoru bi deneyim dedi bende videoya çektim cep telefonuyla
buda kanuni 250 chopper tektekere nasıl kalkar
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
güzel kaldırıyo eleman hee... Bathucanım Sen dikemiyon mu kafayı oyle ??
-
biz dikiyoruzda bu adam kaldırıp gidiyor ağbi çalışmak lazım
Yeşil Peri..tıtanıum
-
-
Merhaba GOOGLE
önce geçmis olsun sonrada bence sorular1n1n yan1t1 için iyi bir ustaya müracaat et bilmeden kurcalarsan daha çok masraf edersin
-
buralpdi adlı üyeden alıntı
Merhaba GOOGLE
önce geçmis olsun sonrada bence sorular1n1n yan1t1 için iyi bir ustaya müracaat et bilmeden kurcalarsan daha çok masraf edersin
son derece haklisiniz bence. Ben Malatya' da zaten Süleyman Memnun' un güvenilir dediği bir motor ustası buldum. Hatta şarj dinamosu bozulduğunda oraya götürdüm. Seneye tatilde yine bu sorunların bazıları için oraya götüreceğim, bu konuda sıkıntı yok.
Ama bazı şeyleri (benim yapabileceklerimi) de kendim yapmak istiyorum. Bu işlere öteden beri merakım vardır aslında ama başka motorlarla uğraştım (motorlu testere(2t), bahçe ilaçlama makinası motoru...vb.) ama bir motorsiklete ilk defa bindim ve ilk defa onu kurcalamak niyetindeyim. Öğrenmek istiyorum ve bu gerekli aynı zamanda. Çünkü orası Taksim değil, resmen dağın başı ve en ufak şeyde 60km 'lik yolu tepip şehrin merkezine inip motor ustasının yanına gidemem. Bu sebeple sizden fikirlerinizi almak niyetindeyim.
Cevabınız için teşekkür ederim.
-
16 Ekim 2007, 19:29
sevgili GOOGLE,
ben seni gayet iyi anlıyorum aynı huy bendede var.geçmiş formları okursan benim istop etme sorununu bulmak adına nelerle uğraştığımı görürsün.arızalı olan bana ait birşeyi illa ben tamir etmek isterim.bizim bindiğimiz motor 4zamanlı çalışmadığı zaman; benzin geliyormu,elektirik varmı,buji ateşliyormu diye kontrol edersin hepsi varsa motorun çalışır.çok yatmaktan karbüratöründe sakızlanma olur söker temizlersin,yağını kontrol edersin.bunları yapabilirsin ama iş senin anlattığın arızalarda ise mutlaka ve mutlaka ustaya göstermelisin.çok iyi bilmediğin bir işi yaparken mutlaka başka bir yere zarar veriyorsun ve arızalar hep birbirini kovalıyor.başıma geldiği için anlatıyorum bende köyde binmek için titan aldım merkeze 24km.uzakta olduğu için aynı sorunları bende yaşadım.yanlış anlama motoru ustaya götürmek bazen çok daha ucuza geliyor.her işin belli başlı püf noktaları vardır takarken veya sökerken bazı parçaları sökebilmek için özel aparatları var.elinde yoksa aparatlar veya bilmiyorsan aparatla söküleceğini ,sökerken kırıyorsun veya zarar veriyorsun.diyelimki eksantirik zincirini değiştirmek isterken masraf zincirle kalmıyor.
bunları senin tamir hevesini kımak için anlatmıyorum yanlış anlama,körü körüne tamir işine girmeden önce dost tavsiyesi olarak kabul et .sevgiler
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler