valla bathu ucuz atlatmıssın... Yola cok dikkat etmek lazım Tabiki cantlarada.. Neyin ne olacagı hiç belli olmuyor.. Aramızda olman en sevindirici olay...
valla bathu ucuz atlatmıssın... Yola cok dikkat etmek lazım Tabiki cantlarada.. Neyin ne olacagı hiç belli olmuyor.. Aramızda olman en sevindirici olay...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
geçmiş olsun bathu.
ALLAH (CC) beterinden korusun hepimizi. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bende benzer sorunlar var ama ben motorumdan oldukça memnunum şu an 3000 de hemen hemen her yerini öğrendim şu anki sorunum akü çabuk bitti garantiye girermi girmezmi onu öğrenmek istiyoprum şu an marş koluyla çalıştırıyorum gayet rahat çalışıyor kısacası ben memnunum kullandıkça yakıtta bayağı düştü akü fiyatlarını bilen varsa ve niye erken bitti bana yazarsanız memnun olurum birde km teli kırık deil ama sadece 40gösteriyor ayrı bir sorunda o ben genelde hep toprak yolda kullanmama rağmen hepde rampa lı yollar2 ci vitesi hiç görmüyorum hep 3 4 çok memnunum
Selam arkadaşlar motosikletim için elcik koruma almak istiyorum nereden bulurum. (internet satışı olursa iyi olur)
cetiner70 akünü garantiden değiştirsen; tekrardan verecekleri akünün performansı değiştirdiğinden farklı olmuyor !!! akü'den iyi bir performans almak için iyi bir marka akü almanı tavsiye ederim, ben YUAN marka akü aldım, (Honda XL200'ün kullandığı modelini) tavsiye ederim...
"Motosiklet Özgürlüktür."
@Naci63,@Gültekin saolun arkadaşlar. tekrar cümleten
şuan sadece hızım 60km den yukarı çıkınca tedirgin oluyorum o pskolojiyide atlatırsam tamam..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
@cetiner70 Motoru calıstırmadan cok yatırmıus olabilirsin... Eger sarj etmiyosa da Konjektorun bozulmus olabilir...
Bende akuyu orjinal yerinden sokup koltuk altına aldım.. Koltuk altına sıgacak 12v 7 Amperlik bi kuru tam bakımsız ataba marka aku aldım 25ytl ye.. Su 2 haftadır hiç sorun yok...
@armadillo Kanunı Mz lerin Elciklerinden bulabilirsen iyi olur.. Motorculara bi sormanı tavsiye Ederim. Fazıl Abimiz takmıstı.. 6-7 sayfalarda resimleri olması lazım. Bu topicde...
arkadaşlar akünün garantisi olmadığını söyledi motoru aldığım bayi motor sadece kışın 4 ay kadar yattı bundan dolayı olmuş olabilir belkide kısacası en iyi sonuç yenilemek galiba akünün koltuk altına alınması iyi fikir tavsiyeleriniz için teşekürler slm
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bence hoş olmuş.
ama arkadaki masa örtüsü duruyor hala.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
@bathu geçmiş olsun.
Bizim motorlar iyide lastikleri kötü,biran önce iyi bir markayla değiştirmek lazım bence.Nede olsa çin malı güven vermiyo insana,hele uzun yolda.
Orijinal lastiklerini mutlaka yenileyin, orijinali nylon gibi, virajlarda çok tehlikeli, canımız sonuçta paramızdan kıymetli...
"Motosiklet Özgürlüktür."
dostlar benm arka tekerimin patlamsının sebebi cant telinin kopup o hızla kendini içeti çekmesi ve şambriyali kesmesi. dış lastiğim sağlam, yağni kaza yapmama sebep veren olay cant teli oldu. cantlarınızın tellerini devamlı kontrol etmelisiniz heleki uzun yola çıktığınızda her molalarda elinizle şöle gözden geçirin bir dakkanızı almaz gevşeyen cant teki vibrasyonun etkisiyle hele bide asfaltta motoru sürüyorsanız tekerlerde dişli arazi lastiği olunca kolay kırılıyor. tedbiri elden bırakmayın
çok geçmiş olsun...yüksek bir hızdaymışsın,ben 2 kere düşük hızda (50-60 km/h)patlatmıştım,korkutucu oluyor :(
jantın eğildi mi? daha doğrusu çemberin eğildi mi? düzeltildi mi?
parça ve işçilik fiyatlarını bizimle paylaşmayı unutma..
Ramzeyden gerisi yalan....:)
@bathu On sapkası nerde la motorun... Güneşli havalar basına sıcak falan geçmesin kapa orayı bi an once
Bathu kardeş inşallah en kısa zamanda motorunun eksiklerini tamamlarsın..
Arkadaşlar biliyorum crosa takılmaz diye cevaplayacaksınız ama ne de olsa ben motorumu aslında bir enduro olarak kullanıyorum. Koruma demiri ve takmaya uygun bir yer önerilerinizi bekliyorum. Bu motora nasıl bişey gider? Marka yada model olarak hazır satılanlar arasında uydurulabilecek varmıdır?
Kastore titreşimi azaltmak için yaptığın değişiklikleri açıklayabilirmisin. Alıntıyı başka bir başlık altından yaptım. Yakıt olarak benimde 50YTL/500km. oldu şu ana dek ilk alındığından beri. Tabi henüz rodajda motor. Dişliyi değiştirince olumlu/olumsuz neler değişti tam olarak? Lastiği değiştiriken bir üst kalınlıgımı sectin aynı olculerdemi taktın?
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Bide sunu dene. Git bi tane 0,5 lt saf su al... Akuyu cıkart.Üstündeki Su koyma kapagını ac... Sonra akunun içindeki asiti bi musait bi yere boşalt.Cevreden uzak olan bi yere ama asit yakmasın her tarafı.. Sonra akuyu ters cevir içindeki tüm suyun boşalması için 1 saat civarı bekle. Sonra aldıgın Saf suyu plakaların üstünü kapatacak sekilde doldur.. Sonra akuyu yerleştir.. Bi de oyle dene bakalım.. Sonuc nasıl olacak. En azından saglam olabilir.. Olmasa bile zaten yeni aku alman gerekecek...
benim motorda daha 2000 Km ama her yola gidip gelişimde bakıma sokuyorum mecburen vidaları gevşiyor çıkmalırın bağlantı yerleri kırılıyor. bu çıkmaların daha sağlam olanları yokmu bilen varmı arkadaşlar. motorum arora 150 lik kross.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)