Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bende de metzeler enduro 1 var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    bugun sordumda on dişli hala gelmemiş ya
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

What sprocket size are you using on your Ramzey/Qingqi200GY?
    My bike has 15/48 as standard (Suzuki DR200 has 15/45 as standard)
    Does anyone know if the Suzuki rear sprocket fits?

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    I count the sprocket on my zongshen and it vas 14/48. I changed the front sprocket with 17 and it fitted.
    myheart, sana burdan alalım bi ön dişli yollayalım kargoyla başka bişey lazımmı dostum?

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    I count the sprocket on my zongshen and it vas 14/48. I changed the front sprocket with 17 and it fitted.
    myheart, sana burdan alalım bi ön dişli yollayalım kargoyla başka bişey lazımmı dostum?
    barışcıgım cok saol... Ama bi kaç gün daha bekliyim bi de kargo işleriyle falan ugrasmayayım.. Eğer adam yok derse o zaman sizlere başvuracağım...

kastore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650SA
    günaydın arkadaşlar, c.tesi günü istinye borusanda bmw test sürüşüne gittim, önce super moto hastalığımdan dolayı yeni modeli olan G650 Xmoto'ya bindim, 53 beygir 652cc motoru 170 km gibi bi son sürate ulaşabiliyor, motorun handlingi benim motordan sonra çok zor geldi, 1ve 2. viteste felaket ivmelenme var, arkayı tutmak çok zor, sele 90 cm yani oldukça yüksek, açıkçası beklediğim gibi değildi viteslerde çok kemikliydi, gözünü seviim ramzeyin dedim indim, 2. olarak GS1200 adventure'a binecektim ancak vazgeçtim çünkü adventure selesi oldukça yüksek, normal gs1200'e bindim, bence motorda gelebileceğim son nokta gs1200, mükemmel bi alet, eksiği yok, ağırlığı durduğunuzda bile fazla hissetmiyorsunuz, tork ve motor sesi dehşet, 4. viteste yokuş yukarı bir tırmanışı vardı ürktüm açıkçası, eksik mi? ben eksiğini bulamadım 15 dk sonra oyuncak gibi geldi motor altımda. Neyse güzel bi haftasonu oldu benim için paylaşmak istedim.
    Little Caesars Pizza

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    valla güzel olmus... Biz aslında bisikletlere biniyoruz da haberimiz yok

sinakoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250

2007 model Zealsun 200 GY 2006 modelden farklı mı?

Arkadaşlar Zealsun 200cc cross almak istiyorum da 2007 model Zealsun 200 GY alan arkadaşlar görüşlerini yazabilirler mi?

Sanırsam 2006 modellerden farklı 2007 modeller. Bu senekiler Asya Motorun crossuna benziyomuş galiba

Net bilgisi olan bu konuyu açıklarsa sevinirim

Teşekkürler

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    @kastore dostum senin motorun arka lastiği değiştirmiştin galiba ne maeka ve ebat kaç taktın. benm motorun arka lastiği 4.10 / 18 yazıyor kafam karıştı bu ebatta yok farklı var yok 140/80-18 var 120/80-18 var 4.00-18 var bu ebatlar uyarmı acaba
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

HyperXCrossfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @kastore dostum senin motorun arka lastiği değiştirmiştin galiba ne maeka ve ebat kaç taktın. benm motorun arka lastiği 4.10 / 18 yazıyor kafam karıştı bu ebatta yok farklı var yok 140/80-18 var 120/80-18 var 4.00-18 var bu ebatlar uyarmı acaba
    metzelerde enduro 1 var ön-arka toplam 140€
    pirellide mt70 ön-arka toplam 175€
    mt40 trail on/off ön-arka toplam 80€(orjinal lastik desenine benzer)

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    arkadaşlar lütfen Dikkat....

Motorunuzdaki Orjinal benzin hortumları cok adi... Lütfen iyi hortumlarla basınıza bela olmadan bi an once değiştirin.. Bugun motoru cıkartmak için garajıma gittigimde benzin kokusu geldi burnuma.. Açtım kapıyı bi baktım motor benzin kaçırıyo... Depo ile açma kapama anahtarı kısmındakı hortum catlamıs... Onceden baktıgımda da idare eder gibi gorunuyodu ama bu kadar catlayacagı hiç aklıma gelmemişti...benzin hortumunu çatladıgı yerden iyice kopardım... Hemen Pet şişeleri getirdim.. 4 5 pet doldurduktan sonra benzin deposu boşaldı.

Sonra yan grenajları , Koltugu , Depo üstü Grenajları soktum... Depo cıkısındakı parçalanan o hortumu komple cıkarttım..Doğru sanayiye gittim.. yaklasık 6 yer gezdim benzin hortumu için... Herkesten bi parça benzin hortumu aldım eve geldim hortumlar arasından en saglam gibi olanın sectim ve taktım... Ama dikkat edin depo cıkısındakı agız geniş açma kapama dügmesindeki dar.. O sekilde hortum bulamayabilirsiniz... Hortumu biraz ısıtarak büyük olan yere takabilirsiniz.. İnce sıkıstırmak için metal parçalar var onlardan da agız kısmını iyice sıkın...

Hiç bakmayan arkadaşlar bi an once baksalar iyi olur...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lütfen Dikkat....

Motorunuzdaki Orjinal benzin hortumları cok adi... Lütfen iyi hortumlarla basınıza bela olmadan bi an once değiştirin.. Bugun motoru cıkartmak için garajıma gittigimde benzin kokusu geldi burnuma.. Açtım kapıyı bi baktım motor benzin kaçırıyo... Depo ile açma kapama anahtarı kısmındakı hortum catlamıs... Onceden baktıgımda da idare eder gibi gorunuyodu ama bu kadar catlayacagı hiç aklıma gelmemişti...benzin hortumunu çatladıgı yerden iyice kopardım... Hemen Pet şişeleri getirdim.. 4 5 pet doldurduktan sonra benzin deposu boşaldı.

Sonra yan grenajları , Koltugu , Depo üstü Grenajları soktum... Depo cıkısındakı parçalanan o hortumu komple cıkarttım..Doğru sanayiye gittim.. yaklasık 6 yer gezdim benzin hortumu için... Herkesten bi parça benzin hortumu aldım eve geldim hortumlar arasından en saglam gibi olanın sectim ve taktım... Ama dikkat edin depo cıkısındakı agız geniş açma kapama dügmesindeki dar.. O sekilde hortum bulamayabilirsiniz... Hortumu biraz ısıtarak büyük olan yere takabilirsiniz.. İnce sıkıstırmak için metal parçalar var onlardan da agız kısmını iyice sıkın...

Hiç bakmayan arkadaşlar bi an once baksalar iyi olur...
    henüz şikayetiniz yoksa bile, mutlaka olacaktır.
    tüm benzin hortumlarını, en kısasından, en uzununa kadar mutlaka değiştirin.
    2 depo benzinim gitti durduk yere...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    @Gültekinciğim Aynen sanada katılıyorum.. Zaten o yuzden o kadar yazdım... Boşa benzin gidiyo Benımde oncesinde benzın musirinin oldugu yer soguklar nedeniyle çatlamıstı orayı sıvı conta ve silikonla tıkadım.. Benzin hortumunuda karburatore giden kısmını daha once cok saglam bi hortumla yapmıstım.. Depodan açma kapamaya giden kalmıstı bugun o da basıma bela olunca onuda değiştirdim ve bilmeyen arkadaşlarada burdan sesleneyim dedim...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Gültekinciğim Aynen sanada katılıyorum.. Zaten o yuzden o kadar yazdım... Boşa benzin gidiyo Benımde oncesinde benzın musirinin oldugu yer soguklar nedeniyle çatlamıstı orayı sıvı conta ve silikonla tıkadım.. Benzin hortumunuda karburatore giden kısmını daha once cok saglam bi hortumla yapmıstım.. Depodan açma kapamaya giden kalmıstı bugun o da basıma bela olunca onuda değiştirdim ve bilmeyen arkadaşlarada burdan sesleneyim dedim...
    iyi yaptın

başka kimseden ses çıkmıyor.
    galiba canı yanan sadece ikimiziz

tüm arkadaşların dikkate almasını öneririm.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    yok canı yananlar mutlaka vardır ama daha kimse gormemiştir...

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Arkadaşlar bizdeki benzin hortumu, depo altında yer alan benzin musluğundan karbüratöre kadar giden yaklaşık on santimlik bir hortum. 1.5 yıldır yırtılmadı ama ben yine de yanımda 15-20 cm'lik bir hortum taşıyorum. Ayrıca benzin hortumu yırtılsa sadece musluğu kapatarak benzinin boşa akması durur. Çünkü Ramzey ve Pioneer'de musluk direkt depoya bağlı.

Ön-arka lastikler için ben de metzeler düşünüyorum. Ön arka lastik ebatları bizimkine uygun olanların fiyatı 250 YTL civarı. Pirelli daha ucuz (mt40 ve mt 70 modelleri) ama sanırım metzelerin yol tutuşu, firen ve ıslak zemin performansı pirelliden daha iyi. En azından kullananlar böyle söylüyor. Selamlar.

(Bu adreste pirelli ve metzeler lastik ebat, fiyat ve resimleri mevcut)
    http://www.gencmoto.com

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bizdeki benzin hortumu, depo altında yer alan benzin musluğundan karbüratöre kadar giden yaklaşık on santimlik bir hortum. 1.5 yıldır yırtılmadı ama ben yine de yanımda 15-20 cm'lik bir hortum taşıyorum. Ayrıca benzin hortumu yırtılsa sadece musluğu kapatarak benzinin boşa akması durur. Çünkü Ramzey ve Pioneer'de musluk direkt depoya bağlı.
    [/url]
    Ramzeyleri hiç inceleme sansım olmadı.. Ama açma kapama direk depoya baglıysa cok güzel bi şey.. Ama bizim motorlarda yok.. Zongshen zealsun YUki Skygo Salcano... Diğer motorları bilemiyorum... Ama yinede en kısa zamanda değiştirmenizde fayda var...

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı HyperXCrossfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metzelerde enduro 1 var ön-arka toplam 140€
    pirellide mt70 ön-arka toplam 175€
    mt40 trail on/off ön-arka toplam 80€(orjinal lastik desenine benzer)
    dostum bana lastik ebatları lazım bu vermiş olduğum lastik ebatları için arka hangisi uyuyor çünküü motorumun arka lastiği üzerinde yazan lastik ebatı yok 4.10-18 yerine ne olabilir
    140/80-18 , 120/80-18 , 4.00-18 bu ebatlar uyarmı acaba
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    arkadaslar Modifiye hava filtresi buldum bi sitede.. Ordan alacagım.. Ama agız genişligi ne olması lazım Benı az ugrastıracak olan genişlik ne kadardır??

Modifiye Hava filtresi 60mm
    Mofifiye hava filtresi 52 mm
    Modifiye hava filtresi 42mm
    Bu Seceneklerden bana uygun olanını soyleyebilir misiniz acaba ??

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bana lastik ebatları lazım bu vermiş olduğum lastik ebatları için arka hangisi uyuyor çünküü motorumun arka lastiği üzerinde yazan lastik ebatı yok 4.10-18 yerine ne olabilir
    140/80-18 , 120/80-18 , 4.00-18 bu ebatlar uyarmı acaba
    Bathu arkadaşım, motorunun lastiğine muadil ölçülerde lastik arıyorsan muadili bilmiyorum. Ancak, o arkadaşımızın da verdiği gibi, Pirelli mt 40 ve pirelli mt 70 ile metzeler enduro 1 (bunlar lastik ebatları değil, içinde değişik ebatları gösteren lastik desen grupları) grubunda bizim motorlara birebir uyan yani aynı ebatta lastikler var. Söylediğin 4.10-18 ebat hem metzelerde hem de pirellide aynen var. Selamlar.
    Not: yukarıda bahsettiğim sitede hem deseni hem de fiyatı görebilirsin.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler