Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

Motovento
    REKLAM ALANI
    HyperXCrossfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün akılsız başın cezasını çekiyorum mobil zincir yağı internetten siparişle almıştım deneyeyim dedim . zinciri gaz yağıyla yada benzinle silmeden temizlemeden üzerindeki pis yağın üstüne sıktım bayagı bii torpilli sıkınca sabah işe geldiğimde bide ne göreyem her yer yağ arka teker cant simsiyah. gittim benzinliğe gaz yağı alayım bitmiş bende benzin aldım zincire yağ olan heryere giriştim tertemiz oldu benimde şaftım kaydı bayağı yoruldum
    motor bide cross.toz,toprak içinde.neyse bi daha aynı hatayı yapmazsın işte ders olmuş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı HyperXCrossfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor bide cross.toz,toprak içinde.neyse bi daha aynı hatayı yapmazsın işte ders olmuş
    aynen aslında biliyordum böyle olacağını ama üşengeçliğimden oldu dersimi aldım he he
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    la o kadar sıkılır mı zincir yagı.. Hem bi de sen ne yapacan bilion mu o zincir yagını biraz sıkacan sonrada bekleyecen o kurusun de kurudujtan sonra zincire iyi ce yapısıyo o kolay kolay cıkmıyo sonrada... Neyse ders olmus...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

sonofwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zongshen Zs 200 ve Honda Transalp xl650v
    selam arkadaşlar.Geçende para mı denkledim .Motoru almaya gidiyorum 200 lük olanlardan olmazsa 125 lik croslardan alacaktım.2600 ytl diye biliyordum 200 lüğü ama satıcı bana 3000 ytl dedi .Polen in sitesine baktım hala 2600 ytl gozukuyor.Bunlara zam mı geldi yokmasa mevsimin açılmasısla herkes tutturabildine mi satıyor.?
    ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
    HORATIUS

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    hangi motor için 3000 ytl dediler zealsun için mi ?

Motosikleti
    as gy200
    Alıntı sonofwind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.Geçende para mı denkledim .Motoru almaya gidiyorum 200 lük olanlardan olmazsa 125 lik croslardan alacaktım.2600 ytl diye biliyordum 200 lüğü ama satıcı bana 3000 ytl dedi .Polen in sitesine baktım hala 2600 ytl gozukuyor.Bunlara zam mı geldi yokmasa mevsimin açılmasısla herkes tutturabildine mi satıyor.?
    slm kardeş devlet ihracat vergisi koydu 300 dolar kadar ondan yukseldı bende yeni aldım 2 ay oldu.bende hemen sonra olmuş bir gun gec alsam bende zamlı alacaktım.

vallah kardeş alacaksan asya motorun 200 gy modelini tavsiye derım.benı şok etti satıcıyla arkadaş gıbı oldum o anlattı bu motorun bir cok parcası yamahandan alınmış.dersın neden sok oldun rampada dehşet bu motor kendın sınıfını bırak üst modellerı bile cok rahat geçiyor ben üsküdar oturyorum burda cok dik yerler var sankı motor düzde gibi cok rahat hasta oldum.düzde 160 gordum.zaten motor kendı cok belli ediyor.birde bu motoru alınca ozel temizle sütlerı var onla temizle harika oluyor.boya olmadıgı için karartıyor komur gıbı cok hoş oluyor.

Motosikleti
    Myheart kardeş zealsun un 200 lük crossuna 3000 ytl dediler(plaka hariç).Teşekkür ederim Akın11 tawsiyen için.Goruntusunu beğeniyorum ama servisi bana yakın olmalı buralarda yakınını bırak uzağında da hiç yok.Buarada arkadaşlar bana bu 125 lik olanı yeterli olabilirmi genelde asfalt yolda kullanıcam.İsteğim sadece az yaksın ve yokuşlarda tıkanmasın.Olmazsa 125 lik cross alayım o biraz daha uygun 700 ytl kadar.
    HORATIUS

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    @akin11
    asya motor 1000 km de karterinin çatladıgını duydum hem de 1 kişiden değil 5 6 kişi aynı seyi soyledi bana... o modeli aslında zonshen üretiyo cinde ama parça kalitesini biraz düşürerek. Sonra motorlar türkiyeye geliyo asya motor üretmiş gibi kendi reklamını basıyo üstüne. Yukı motor Skygo Salcano hepsini zongshen üretiyo cinde arkadasım... Ayrıca Yamahadan alınan hiç bir parçasıda yok o motorun... Üst modelini geçiyo demişsin hangi marka hangi modeli soyleyebilir misin... Dağ tepe bayır yokus o motor cok zorlanmadan cıkar.. Her cinli gibi hatta scooterler bile cok rahat cıkıyo motoru bu sekilde iyi oldugu kanıtını koyamazsın. Bahsettiğin motoru ben zamanında tipi için almayı cok düşündüm sonra arastırmalarım sonucunda zongshen de karar kıldım titreşimsiz modelinde.. Hiç bir cin motorunda balansor sistemi yanı titreşim onleyici yok arkadasım...o motorla 160 gordum diyosun.. Nasıl gordugunu sorabilir miyim o motorun ibresinde 120 gosteriyo en fazla... Hayatta o kadar hız goremezsin sen o motorda.. ayrıca zongshene gore gücüde az. 14.5 diye hatırlıyorum.. Yanlıs bilgi vermezsen sevinirim arkadasım...

@sonofwind Arkadasım kendine en yakın servisi sec bu zongshende olabilir zealsunda olabilir. ama kesinlikle 125 cc alma değmez... Eğer istersen 2. el bi makine al zongshen in titreşimsiz modelinden cok daha az para ve sorunsuz bi motora sahip olmus olursun...

Aslında o motorun zonghsen in ürettigini kanıtlayan bi foto sana

intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    motorun dizaynı (tabiiki ön camurluk haric) inanılmaz güzel, özellikle ilk susturucu, motor kısmı, sanki yapay bir canlının icine bakiyorsun gibi.

pegasomu buna bezetmek icin bi sürü para harcıyorum ve olmuyor
    all you need is love

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    işte benımde anlatmaya calıstıgım o motorun sekli semalıne bakarak iyi denmemesidir...

Motosikleti
    as gy200
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte benımde anlatmaya calıstıgım o motorun sekli semalıne bakarak iyi denmemesidir...
    :D slm kardeş asya motordan bıraz dilin yanmış ama motor katranı 140 120 degil bir sefer motor parcalarını soktum (yamaha servisinde ) satıcının degıgı dogru (yamaha bayi yıldız ticarete sora bilrisin.)ben ozelliklle kımseye yalan borcum yok.motorun dişlilerı değiştirmeden oynama yaparsa motor ustun bır performans gosterıyor.(pendikde ali bey tavsiyesi onda bu motor var. üsküdar bayısı tanıştırdı)her çin motoru demişsin ben isim vermıyecegım çin motorları bu motor yanında nal topladı bıre bır gozum motorumla şahit oldum:D rampada scooter goster ozellılekle 2 kişi olunca bogulmuyan dik rampa olacak kardeş.hangi motor dersen 800 cc motor demedım.500 cc olan bır cok motor kasettım.unutma turkıyede motor kulturu malesef zayıf ( bende zayıf bende bu motorlar sayesınde geliştirdim) motor herkes hor kullanıyor kımse rodaj ve kullanım kurallarına dikkat etmıyor.ne olsa dayanamaz kardeş.

Motosikleti
    vespa
    arkadaşlar kafamda zongshen yada zealsun var uzun zamandır sessiz sizlerin yazdıklarını takıp ediyorum
    titreşimsiz diyosunuz ama bunu nasıl anlıyoruz?
    çalıştırıncamı belli oluyor yoksa balansörlü olduğunu belli eden bir görünür fark mı var
    bana yardımcı olun birde 2006 model falan olabilir bana ikinci el temiz bir 200gy konusunda yardımcı olun

Alıntı akin11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D slm kardeş asya motordan bıraz dilin yanmış ama motor katranı 140 120 degil bir sefer motor parcalarını soktum (yamaha servisinde ) satıcının degıgı dogru (yamaha bayi yıldız ticarete sora bilrisin.)ben ozelliklle kımseye yalan borcum yok.motorun dişlilerı değiştirmeden oynama yaparsa motor ustun bır performans gosterıyor.(pendikde ali bey tavsiyesi onda bu motor var. üsküdar bayısı tanıştırdı)her çin motoru demişsin ben isim vermıyecegım çin motorları bu motor yanında nal topladı bıre bır gozum motorumla şahit oldum:D rampada scooter goster ozellılekle 2 kişi olunca bogulmuyan dik rampa olacak kardeş.hangi motor dersen 800 cc motor demedım.500 cc olan bır cok motor kasettım.unutma turkıyede motor kulturu malesef zayıf ( bende zayıf bende bu motorlar sayesınde geliştirdim) motor herkes hor kullanıyor kımse rodaj ve kullanım kurallarına dikkat etmıyor.ne olsa dayanamaz kardeş.
    akın11 kardeş ben 1992 li yıllarda 251 mz kullanıyodum o yılların en seri ve hızlı motoruydu
    92 eylülünde bi kaza yaptım 8 m yükseklik ve 18 m ileri düştüm sonra başımın üstünden çarptığım araba geçti ve çenem kırıldı 2,5 ay çenem metal bağlantılarla kapalı vaziyette kaldı.
    ben makinadan iyi anlardım tabi uzun zamandır kullanmadığım için motorlara uzak sayılırım ama senin dediğin bana pekde mantıklı gelmedi
    o motoru 500 lük bi makinayla kıyaslaman hiç mümkün olmayan bi şey
    125 in üstü olan her makina 1 veya 2 kişiyi zorkanmadan çeker ve seri olur
    ben kaza yapmadan 10 gün önce suzuki fzr900 pazarlığı kurmuştum o yıllarda fiyatı 40,000,000 (15,000 DM) di motora lastık çektirmeyi marifet sananlar vardı oysa ben tek tekerde mz le 300-350 m gidiyodum
    MZ kullananlar çok iyi bilir 2 vitesten sonra motorun gücü tek tekere yetmez
    iki zamanlı motorların gücüde hızı da aynı hacimdeki 4 zamanlı motorlardan her zaman fazladır öyle olduğu halde nasıl 200 lük bir gy için 160 km lerden bahsediyosun ben anlayamadım
    [COLOR="Red"][I]NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE[/I][/COLOR]

Motosikleti
    Myheart kardeş werdiğin bilgiler için sana teşekkür ederim.
    Panternet üzücü ve çok feci bi kaza geçirmişsin Allah beterinden saklasın.Benim de çok korktuğum bişey bu.Bu korku bende hastalık haline gelmek üzere nerdeyse...
    HORATIUS

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    200 cc kros arayan arkadaşlar, şu ilanlara bi baksınlar.
    uygun fiyatlara, titreşimsiz, lokum gibi motorlar var.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2778915

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3053307
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    vespa
    Alıntı sonofwind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Myheart kardeş werdiğin bilgiler için sana teşekkür ederim.
    Panternet üzücü ve çok feci bi kaza geçirmişsin Allah beterinden saklasın.Benim de çok korktuğum bişey bu.Bu korku bende hastalık haline gelmek üzere nerdeyse...
    allah hepimizi kazadan beladan korusun kardeş tşk ederim
    benim kazam karşı tarafın suçuydu ben yolumda (anayolda) giderken 30-35m mesafe varken birden renault oto yola fırladı bendeki hızı trafik 130km olarak tesbit etmiş iki kapı arasından vursaydım allah muhafaza beni jiletle kazırlardı kaza sonrası motorun yanlızca arka tekerleği kalmış burusup gitmiş heryeri allahtan iyi binici olduğumdan motoru yatırıp ön tekerlekten vurmaya çalışmıştım yoksa otodaki sürücü de ölürdü bende
    kaza balıkesir emniyet müdürlüğünün kavşakta olmuştu kazayı gören polisler film gibiydi seni biz kesin öldü biliyoduk diye anlattılar.

BENİM ASIL MERAK ETTİĞİM 200GY CROSLARDA TİTREŞİMSİZ OLANI NASIL ANLIYORUZ??? DIŞ GÖRÜNÜŞTE ANLAŞILABİLECEK BİR ÖZELLİK VAR MI??

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı panternet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BENİM ASIL MERAK ETTİĞİM 200GY CROSLARDA TİTREŞİMSİZ OLANI NASIL ANLIYORUZ??? DIŞ GÖRÜNÜŞTE ANLAŞILABİLECEK BİR ÖZELLİK VAR MI??
    Geçmiş olsun dostum. ALLAH (CC) beterinden saklasın.

fotodaki çıkıntı, balansörlü olduğunu gösterir.
    diğerlerinde bu yoktur.

Motosikleti
    vespa
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun dostum. ALLAH (CC) beterinden saklasın.

fotodaki çıkıntı, balansörlü olduğunu gösterir.
    diğerlerinde bu yoktur.
    tşk kardeş bende nerden anlaşılıyo diye merak ediyodum diğerlerinde bu yok galiba
    zealsun yada asyalardada bu özellik varmı acaba?

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı panternet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tşk kardeş bende nerden anlaşılıyo diye merak ediyodum diğerlerinde bu yok galiba
    zealsun yada asyalardada bu özellik varmı acaba?
    bildiğim kadarıyla diğerlerinde yok.

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    hiç bir cin malı motorda bu ozellik yok. Zongshen e de 2006 nın son surumlerinde bu özellik kondu.. Bendekide bu motordan... Bide anlayabilmeniz için elcik korumaları ve on amartisor korumaları var orjinal olarak. sakın ona aldanmayın ama sonradan da takıyolar.. Gültekin arkadasımızın ddigi gibi motorun on kısmındakı cıkıntı titreşim önleyici yanı balansor sistemidir...

@sonofwind Rica ederim arkadasım...

Alıntı akin11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D slm kardeş asya motordan bıraz dilin yanmış ama motor katranı 140 120 degil bir sefer motor parcalarını soktum (yamaha servisinde ) satıcının degıgı dogru (yamaha bayi yıldız ticarete sora bilrisin.)
    Benim dilim falan yanmadı ama yanan tüketicileri duydum aynı hataya düşen kimse duymak istemedigim için BAGIRIYORUM bu kadar... Sana soylemiştim bu motoru ben cok istedim ama cok sıkı bi arastırma yaptıkdan sonra bu motoru eledim... Yamaha ile hiç bir bagı alakası akrabalıgı yoktur dostum. Olsa olsa Zongshen in malıdır o motor istersen arastırma yapabilirsin... Senin dedigine gorede ben Zongshen e değilde yamaha parçaları tasıyan bi motora biniyorum o zaman...

Benım motor daki ibrenin aynısı senin motorda da haatta aynısı zealsunda da var aynı fabrıka urunu dostum bu motorlar... Ama asya motorun getirttigi motor biraz daha düşük kaliteli bir mal. Asya markası diye bi marka bile yok... Türkiyeden baska bir yerde. Onu anlatmaya calısıyorum ben sana...

Gelelim senin ibreye senin ibren 140 kadranlı madem(Sen oyle demiştin) sen o motorun 160 bastıgını soyluyosun.. Senin ibre tersine donup 20 km hızdan devam mı ediyor Ayrıca senin ibren de 120 km hız gosteriyor işte kanıtı asya moto sitesinden alınan resim...

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    konu ne anlamadim hangi 200 CC enduro dahamı ii tartismasi ben soliyim hepsi aynı kalite aynı iscilik aynı Chunli Chunlidir kimse aldigi motora kotu demez bu kadar basit bence ama benim motorum Myheart ın titresimsiz motorunu tokatliyor
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler