bahtu hayırlı olsun güle güle kullan.
bahtu hayırlı olsun güle güle kullan.
Free Motorcycle Team
saol saol artık bende burdayım
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
kanka hayırlı olsun bakalım senide aramıza almamız güzel oldu artık bol bol haberleşiriz motorlar hakkında...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
saol harun ne diycem bu topik neden bukadar yavaşlamış ölü gibi. motorlarda problem yok ondanmı acaba
bu arada cantların yanlarına fosforlu bant çektim ama kırış kırış oluyor esnemiyor bant uyuz oldum geri söktüm aslında gece güzel oluyor ama gündüz çok kötüü sırıtır kırışıklar görünür bende plakanın altına çektim gece rekleftör görevi görsün diye
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
İyi yapmıssın kanka.. Bizim elemanların motorlar 5000 km yi geçti sanırım motorlar sorun vermez oldu o yuzden fazla bakan olmuyo galiba
Ben sana demiştim demi o lastıklere esnek olması lazım sen en iyisi gece fosfor gorevi gorecek bi yerler yapıstır onları tekerleklerede ben gibi elektrik bantı çek. Tanzikli suyla yıkatsam bile cıkmıyo...
Bak resimlere süper duruyo..
doğru diyorsun bi bakalım harun elektrik bandında kırışma olmuyor dimi
Arkadaşlar sarı kızımı satıyorum ne yazık ki;
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3934235
Little Caesars Pizza
selam arkadaşlar bendede SKYGO 200 var vibrasyon var yani kırank ama sorun giderebilir ben tamirciyim onun için motoru kompile dagıttım sorunu giderince bilgi veririm bu arada 200 gy tam 160 km hız yopıyo herkese selam:
batu kanka bu pazar kumsalda yarışalımmı nedersin
Yok bathucum olmuyo kırısma falan ama hafif gerdirerek çekmen lazım...
Kanka senin gosterge yanlıstır be bizim arkadaştada aynı motor varda o da oyle diyo ama gostergeler yanlıs gosteriyo otobanda bi honda yamahayla yanyana bi git istersenn oyle bi dene Hoşgeldin Bu arada
arkadaşlar ben arka dişliyi değiştirmek istiyorum daha büyük bir dişliyle sizce nasıl bi değişme olur son hız güc hasmet Bi deneyen arkadaş var mı aramızda açıklayıcı bi bilgi verirseniz sevinirim???
harun dostum arka dişliyi büyültürsen daha rahat tek tekere çıkabilirsin kalkış hızın artar son hızın düşer motorun gücünde artış olur ağni ivmelenme arazide gidiş ama son hızın düşer sana söyleyim iyi düşün taşın mesela eski model ramzey crossların arka dişlileri büyük bizim crosslara göre
valla uzun yola kırk yılın basında cıkıyoruz zaten grup sürüşlerinde de 90 km hızla gidiyoruz ortalama. o hız bana yeter ama yeterki yokuslarda yamalarda motor bayılmasın ya. Adi kanunı bile beni geçiyo bayırlarda yokuslar
Geçen pazar 390km yol yaptım sinoptan samsuna gittim hiç problem çıkarmadı 30 ytl benzin ya yaktım ya yakmadım o aralar bişey
benzin sarfiyatın su an için güzel benım motorda o zamanlar oyle yakıodu ama simdi ne yakıyo bilmiyorum.. Bi depoyu fulleyip de olcmeye vaktım olmadı yaa...
bendede yuan 150gy var parçalarının zealsunla hiç bir farkı yok hatta üzerindeki uyarı yapıştırmaları bile aynı sanki hepsi aynı fabrikanın malı yuanda jikle kontak anahtarının yanında o yönden rahat şunu eklemek istiyorum jikle ile çalıştırırken motor çalışır çalışmaz jikleyi yarım pozisyona getirmek gerekiyormuş kitapçıkta öyle yazıyor
bu bilgiyi bildigim iyi oldu arkadasım yarın deneyecem ben tam yukarı kaldırıyorum motoru calısıtırıyorum ve sonra 1 dk bekledikde sonra son kademeye getiriyorum cikleyi.. Dedigini en kısa zamanda deniyecem.. Teşlekkürler...
bugün akılsız başın cezasını çekiyorum mobil zincir yağı internetten siparişle almıştım deneyeyim dedim . zinciri gaz yağıyla yada benzinle silmeden temizlemeden üzerindeki pis yağın üstüne sıktım bayagı bii torpilli sıkınca sabah işe geldiğimde bide ne göreyem her yer yağ arka teker cant simsiyah. gittim benzinliğe gaz yağı alayım bitmiş bende benzin aldım zincire yağ olan heryere giriştim tertemiz oldu benimde şaftım kaydı bayağı yoruldum
PUHAHHAAA ula batu sen bu işi öğrenecen kanka
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)