[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
@myheart
özellikle şu zealsunun yan tarafındaki olayımerak ediyorum resimlerini bekliyorum. Bende söktüm onları, hatta dediğin stickeri de aldım, yazıcıdan bastırmak hakkaten iyi fikir aklıma gelmemişti.
@Tugrulozbek
Arkadaşım acaba yapışkan folyonun rengi nedir ve nerede bulunur? Bildiğimiz aliminyum folyo renginde ise pek birşey farketmiyecek zaten jantlarda o renk.
yapışkan folyoların çok fazla çeşidi var. biraz daha pahalı olanlar gelen ışığı yansıtır yol tabelalarında olduğu gibi onlarda sarı beyaz kırmızı rengi çabuk bulabilirsin. normal folyolar için ise genelde renk seçeneği çok. birde fosforlu olan folyolar var. yalnız fosforlu ve yansıtıcılı (reflektif) folyoları uygulaması zordur. yansıtıcılı (reflektif) olanlar gerdirmeye dayanıklı değildir.
ekleme:
bulabileceğin yerler tabela işi yapan yerlerde çok rahat bulabilirsin. reklamcıların ana malzemesi yapışkan folyodur.
bunun yanında yanlara istediğin gibi bir sticker yaptırabilirsin fakat sticker boyama kadar kalitelideğildir. yapışkan folyoyu geçici dövme gibi düşün
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
reflektifleri yapıştırırken cok dikkat edin.cünkü cabuk yırtılan cinsten folyolardır... tugrul abi iyi bilir.. CIZGII REKLAM TUĞRUL
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
ben zaten reflektür yaptım ertesi günü attı tutmadı jantı. sanırım en iyisi reflektörsüz olanlar
folyolar nasıl bilmiyorum ama benım dediğim elektrik bantını bi düşün Tekerlek Kenarları için yarın resim ceker koyarım inşallah
Şimdide gelelim yan kapaga yapıstırdıgım 6 rakamının yapılısına...
Gittim tabelacıya dedim bana soyle boyle bi parça lazım... Ve aldım...
On yuzu
Arka Yüzü
Yapıstırmayı kesmem gerekiyo nasıl cizipde keserim die düşünürken aklıma pc den cıktı almak geldi. istedigim boyut ve yazı tipinde ayarladım ve a4 e cıktısını aldım. Sonrada cıktıyı bi güzel kestim asagıda resimde.
Bu da cıktının asıl rengi ve yapıskan folyonun arka yuzeyi...
Biraz biçimsiz anlattım gibime geliyor ama neyse eger anlamadıgınız bir yer olursa sorarsınız...
Not: Ben Sekli Kendim Kesmek Kendi İstedigim seyi yapabilmek için ugrastım bu kadar.. Tabelacılar cok para istediler bu iş için benden.10ytl civarı. Ugrasamam ben eger diyosanız anlatın adama derdinizi yapsınlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
arkadaşlar verdiğiniz bilgilere çok teşekür edrim.sizlere bir şey daha sormak istsyorum.motorumun son sürati 120 gösteriyor ama ben biraz zorladım ibre yakıt gösterge ışığını geçti ve kırıldı yani sona dayandı tahminim bu sürat 150 gibi geliyor bana sizce doğru olabilirmi .bu makinalar en son kaç sürat yapar
dostum o hız göstergesi hatalı gösteriyor, onu garantiden değiştiriyorlar, yenisini istet, getirip taksınlar hemen..
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
@myhearh eğer tabelacılar çok istiyorsa senin için çıkışa hazır dosya yapabilirim. sanırım bi kaç hafta sonra bir kaç tribal ve desen çıkışları hazır olur. internetten indirdiğim resimleri bir grafik programı ile çıkışa hazır hale getiriyorum.
istanbulda çıkışa hazır şekilde götürdüğünde metrekaresi 20 usd gibi bir rakam olması lazım. boluda da çok farklı olmadığını düşünürsek uygun bir zamanda yazı ve desen için bir çalışma gönderirim.
Tugrul Arkadasım güzel olur gerçekten sen sekilleri gondersen bana yeterli olur. Mesela dakar simgesi cok hosuma gidiyo fakat bulamadım...
Arkadaşlar tekerlerin kenarlarına cektigim kırmızı elektrik bantlarının işte resimleri bunları sizler için dun gece 23:00 sularında cektim kıymetinizi bilin hee
Buda Sizlere Soylediğim 6 Rakamının kesilmiş Ve Yapıstırılmıs Hali Tamamen Kendi Kesimim Ve Kendi Yapıstırmam...
arkadaşlar birde bu makinaların yakıtını tam ölçen oldumu ben ölçtüm 100km de2,8lt yaktı ama tam emin değilim sizinde fikrinizi almak isterim
benım alet rodaj doneminde 2 kişiyken yedigollere gidip gelmiştik 100 km... km de tam 90 bin yakmıstı... O zamandan beri bi daha olcme sansım olmadı Hiç Full depom olmadı
Bikaç sorum olacak öncelikle depo grenajını nasıl sökeriz. Yani grnajı sökmek için seleyi çıkartmak gerek, mümkünse sele yi de nasıl çıkartacağımı bilen varmı?
Birde son zamanlarda çok fazla far ampulü patlatmaya başladı.(5 günde 4 ampul!!) Ben bunun nedenini farın bağlantı noktalarında kopukluk var ve titreşimden ampul patlıyor zannediyorum ama başka bi nedeni de olabilirmi?
Depo Grenajını sokmek için sele yi cıkartman gerek evet doğru ...
Seleyi cıkartmak için sag ve soldakı grenajları tornavida ile sokuyosun sonra koltugun ortasının arka kısımlarında koltugu tutan her iki taraftada vida var onları acıyosun ve koltugu ileri geri yaparak cıkartıyosun...(Takarken dikkat et ama koltugun on alt kısmında cıkıntının saseye oturması gerekiyo yoksa koltuk bosta gibi olur vidaları sıktıktan sonra) koltugu cıkarttıktan sonra koltgun altında on kısmında grenajı tutan vidaları sokeceksin.. Bi de hava giriş için plakalar var motorun deposunun altında. Orada da grenajın içinde tutturulmus vidalar var o vidaları da soktukten sonra kocaman grenajıda cıkartabilirsin...
Ampul patlatma olayına gelince de hiç yasamadım ama büyük ihtimal elektrik tesisatında asınmalar olusmustur veya on far a gelen elektrik akımı gelmesi gereken voltajın orantısız olmasından da kaynaklanıyo olabilir. Titreşimden kaynaklanması için on far yuvasının boşta sıkılmamıs durması gerekir. Ve yüksek titreşim ve kocaman cukurlara girdiginde boyle bir sorunla karsılasırsın... Gündüzleri parklardan başka (kısa ve uzun ) lamba yakmanı tavsiye etmem.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.. Sele sokmek için resim atmak isterdim ama motorum utanıyo cıplakken resim cekmemei o yuzden atamadım kusura bakma
myheart seleyle oynamışsın sanırım.
yanlarının rengi atıp, pembeye dönüyor. sen nasıl yaptın böyle siyah siyah?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
@myheart teşekkür ederim analtımın gayet açıktı bugun kısmetse sökerim
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ma-sanati.html
Burda koltuk boyama ile ilgili anlatımım var Burdan bakabilirsin Ama pek yararlı oldugunu soyleyemem... Koltuga oturdugunda derinin sıkısması sonucu yine o pembe olan yerlerin boyası yavas yavas cıkmaya başlıyo ama full pembe olmasından iyidir...
rica ederiz sokersin artık arkadasım... Etrafında bulunan vidalara bakman yeterli
Selamlar.. Başlıktaki tüm yazıları okudum, beğendiğim resimleri ve yazıları word dosyasına aktardım.. telif haklarını verirsiniz artık
Her eve, her motorcuya lazım bilgiler, teşekkürler..
Ayrıca 3 ay içinde ben de Zealsun 200 Gy-A'mı alacağım inşAllah..
İkinci el ve 5000 km'de.. Çok temiz kullanılmış.. Benim vitesliye geçiş motorum olacak.. bakalım hayırlısı.. herkese keyifli sürüşler.. hoşçakalın..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)