150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
Reklamlar
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar.
kt 125'i kullandığım için, zongsheni aldığımdan beri sadece 250 km sürdüm. (5 ayda)
otoparkta öylece yatıyor. yatarken akü boşalmış. aküyü şarja götüreyim derken, kt'nin arkasından düştü, pert oldu.
şimdi ise akü alayım, biraz azayım diye düşünürken, durduğu yerde benzini boşalttı.
sinirden ağzımı bozup, bastım tekmeyi. söküp bakmadım nereden kaçırıyor diye.
daha önce, çatlayan benzin hortumlarından kaçırmıştı, hortumları değiştirmişdim.
musluktan şüpheleniyorum.
benzer sorun yaşayan var mı? öncelikle bakmam gereken yer falan?
Depo ile vana arası hortum bile çatlıyor. Bir keresinde kuaför arkadaş fark etmeseydi motorum işhanının önünde meşale gibi yanacaktı. Bütün hortumlar çatlıyor, eğer kalın lifli hortumları takamazsan, en azından dandik sarı hortumları al. Ben depo ile vana arası kısma lifli kalın hortum taktım, sıkıştırma için de plastik cırt veya metal kelepçe kullanabilirsin, teller hikaye, daha çok dandik lastiklere zarar veriyor. Yanında da her zaman yedek hortumcuk bulunsun. Ama en azından Depo vana arası kısmı o kalın borudan yap, vana sonrası kısımdaki arızalarda vanayı kapatabilirsin ama vana üstü hortum giderse motorun etrafı gölet olur mazallah, memlekette de sigara içme oranı çok yüksek...
Reklamlar
-
infernox adlı üyeden alıntı
Ama dediğim gibi dişli değişince titreşimler çok azaldı.
30 milyon verdim ama motorun başka yerlerinde de ayarlar yapıldı. Büyük somunların kalitelileri takıldı falan. Hava filtresi değişti. Dişli değişti.
Ben motordan performansı ısındıktan sonra alıyorum. Soğukken gazı hemen yemiyor. Biraz tekliyor gibi. Ama ısındı mı gayet güzel çekişi.
Teşekkürler arkadasım cvb vermen bile yeterli Bende değiştircem bakalım uygun bir dişli bulabilirsem... Sonra performans hava filtresi takacam tabi bolu gibi bi yerde onuda bulabilirsem
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
mirrorside adlı üyeden alıntı
Depo ile vana arası hortum bile çatlıyor. Bir keresinde kuaför arkadaş fark etmeseydi motorum işhanının önünde meşale gibi yanacaktı. Bütün hortumlar çatlıyor, eğer kalın lifli hortumları takamazsan, en azından dandik sarı hortumları al. Ben depo ile vana arası kısma lifli kalın hortum taktım, sıkıştırma için de plastik cırt veya metal kelepçe kullanabilirsin, teller hikaye, daha çok dandik lastiklere zarar veriyor. Yanında da her zaman yedek hortumcuk bulunsun. Ama en azından Depo vana arası kısmı o kalın borudan yap, vana sonrası kısımdaki arızalarda vanayı kapatabilirsin ama vana üstü hortum giderse motorun etrafı gölet olur
mazallah, memlekette de sigara içme oranı çok yüksek...
sağol mirrorside.
hortumları değiştirdim daha önce. problem, sanırım myheart'ın dediği gibi karbüratör şamandırasında.
bahara kadar dursun ellemiyeceğim. sonra, canafor gibi yapıp, depe depe...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
ya ben depo ile benzin kapatma anahtarı arasındakı hortumdan bulamadım siz bulduysanız nerden buldunuz??
-
myheart adlı üyeden alıntı
ya ben depo ile benzin kapatma anahtarı arasındakı hortumdan bulamadım siz bulduysanız nerden buldunuz??
Hırdavatçılarda bulabilirsin, aynı hortumu arama piyasada kauçuk özellikli sarı hortumlar var oldukça dayanıklı onlardan tak. Fiyatıda oldukça ucuz. 1 ytl ye 30-40 cm belki daha fazla alabilirsin.
-
-
chocolateman adlı üyeden alıntı
Hırdavatçılarda bulabilirsin, aynı hortumu arama piyasada kauçuk özellikli sarı hortumlar var oldukça dayanıklı onlardan tak. Fiyatıda oldukça ucuz. 1 ytl ye 30-40 cm belki daha fazla alabilirsin.
sAOLASIN FAZIL ABİM.. Biraz dolaşıp bakayım bakalım piyasaya... Benzin anahtarı ile karburotor arasına bi hortum buldum cok saglaam biraz kücüktü ama zar zor taktım süper oldu şimdi... Depo ile anahtar arasınıda en kısa zamanda halledecem cünkü cok onemli benzin hortumları
Gültekin adlı üyeden alıntı
Yedek parçacılarda var.
Yedek parca derken motorcuları diyosun sanırım ama diğer marka satan bayiler hiç biri ilgilenmiyo ilgilensede 3-5 kat fazla para istiyo her seferinde de boyle oluyo o yuzden pek yanasmıyorum...
-
CathastrophiX adlı üyeden alıntı
The white model is also available in black.
Hi Catastrophix, do you have the ability to post here more spear part catalogues of thoose bikes? it is very useful for us, because the technical services in Turkey are more then worse in any way, price and ability.
How is your Bike running now? Any problems? I welded a frame tube below the engine and we rose the back suspension level for about 7 cm plus. Now the bike is a real dirt bike.
If u want i can psot some photos of the modification.
With kind Regards
translation/Çeviri: Selam, daha fazla yedek parça kataloğu gönderebilirmisin, çok faydalı oluyo, servislerimis berbat, motorun nasıl gidiyo? ben şaseyi ve arka süspansiyonu modifiye ettim, şimdi gerçek cros oldu, istersen bi kaç fotot koyabilirm.
-
Zealsun 125 GY kullanan war mı?
Herkese selamlar arkadaşlar zealsun un 200 cc liğini kullanan baya bi kesim war ama bunun 125 cc liğini kullanana hiç rastlamadım.Kullanan arkaşlar warsa bu modelin + ve - lerini yazarlarsa memnun olurum.Bunların gerçek yakıt tuketimi nedir?Bi de gerçi bu işler şanstır ama aldığımdan itibaren servise götürüceğim km ye kadar sorunsuz kullanabilir miyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese selamlar arkadaşlar zealsun un 200 cc liğini kullanan baya bi kesim war ama bunun 125 cc liğini kullanana hiç rastlamadım.Kullanan arkaşlar warsa bu modelin + ve - lerini yazarlarsa memnun olurum.Bunların gerçek yakıt tuketimi nedir?Bi de gerçi bu işler şanstır ama aldığımdan itibaren servise götürüceğim km ye kadar sorunsuz kullanabilir miyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
-
sonofwind adlı üyeden alıntı
Alacaksan kesinlikle 200 lük al. Yakıt farkı fazla olmaz, sonuçta 125 liği daha yüsek devirde kullanmak zorunda kalacaksın, bu da beygir başına daha fazla yakıt tüketeğin anlamına gelir ve de motor da daha erken yıpranır. 125 lik iki zamanlı olsa iyi güç üretir ama 4 zamanlı 125 lik cros için tavsiye etmem, aradaki ağırlık farkı da az fiyat farkı da. 200 lükler asfaltta 60 km süratı geçmezsen 8 litre depoyla 300 km gidiyor. Arazide en az 230 km. Benim 18.000 kilometreye az kaldı ve motorun kendisinde şimdiye kadar en ufak aksaklık olmadı, çok ekstrem kötü şartlarda kullanmama rağmen.
-
Yedek parca derken motorcuları diyosun sanırım ama diğer marka satan bayiler hiç biri ilgilenmiyo ilgilensede 3-5 kat fazla para istiyo her seferinde de boyle oluyo o yuzden pek yanasmıyorum...
yok yahu... otomobil parçası satan parçacıları diyorum.
sanayi sitelerindeki küçük parça dükkanlarını...
ben 50 cm civarındaki hortuma 2 ytl vermiştim.
2 motora kullandık onu.
-
Arabaların kullandığı hortumdan alcaksın en iyisi, onların liflisininden al hatta. yüksek basınç ve yüksek ısı dayanıklı. Hatta utanmazsam eksoz borusu olarak kullancam o boruları
-
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için...
-
Here´s an exploded view of the QM200 model:
http://www.shanghaitriple-s.com/moto...log/GXT200.htm
Now it´s too much snow and too cold to ride here.
I have not had any problems with my bike yet.
-
ya ben bu benım zonghsen e küçük cantlı tekerlek takabilirmiyim arkadaşlar.... Ne gibi fayda ve zararları olur deneyen falan varmı hiç aranızda??
-
arkadaslar Ramzey GY200 ü olanların dikkat etmesi gereken bir nokta var. şu resimde gösterdiğim parçayı devamlı kontrol edin gevşemişse sıkın. bu resmi cektikten 1 saat sonra falan eve gittiğimde o parçanın yolda düşmüş olduğunu anlamıştım. sonra tornacıda parça uydurmuştuk. aynısı sizin de başınıza gelmesin. keyifli sürüsler.
==============================
==============================
-
Selam arkadaşlar,
Richy dediğin sorun tüm ramzeylerde var,bizim motorun düşeli baya oluyo.Ayrıca dikkat edilmesi gereken başka bir husus yan arka tarafta bulunan plastiklerin vidaları da çok çabuk gevşeyebiliyo dikkay edilmesi lazım.
-
Arkadaşlar yeni xt600 aldığım için zealsun u mu satıyorum, düşünen varsa sorunsuz kullanabileceğiniz, gücü ve performansı ile tatmin edici bir motor. Bu arada motor kısmı hiç açılmadı 9350 km de halen subap ayarı bile istemiyor. Alan kişi zamanında yağını değiştirecek başka masraf istemez.
richy adlı üyeden alıntı
arkadaslar Ramzey GY200 ü olanların dikkat etmesi gereken bir nokta var. şu resimde gösterdiğim parçayı devamlı kontrol edin gevşemişse sıkın. bu resmi cektikten 1 saat sonra falan eve gittiğimde o parçanın yolda düşmüş olduğunu anlamıştım. sonra tornacıda parça uydurmuştuk. aynısı sizin de başınıza gelmesin. keyifli sürüsler.
Hönk! Abi siz ne yaparsınız, o gösterdiğiniz kadro bağlantısı somunu mu? Eğer yolda o somun düşüyorsa, binmeyin arkadaşlar.
-
Eğer o gidon bağlantı somunu ise gidon elinde kalması lazımdı arkadaşın. Heralde vida kapağı gibi birşey.
-
merhaba arkadaşlar hiç viteli motor tecrübesi olmayan biri bu ramzey 150cc veya salcano 200cc yi kullanmayı öğrenebilir mi yoksa çok mu zorlanır iyi rüzgarlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler