cin mallarının kalitelisi olmuyorkı hepsi aynı bütün motorlarla uyumlu
cin mallarının kalitelisi olmuyorkı hepsi aynı bütün motorlarla uyumlu
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Bu Fikri Bana veren chocolateman arkadaştı.Cok saolsun...
arkadaşlar geçen haftalarda on far guzel gostermedigi için yuvasıyla ampulunu değiştirmeyi denedim değiştirdim. Sahınlerin farlarından taktım. Halojen ampul (12v 55-60 watt) ve yuvasını güzelce monte ettim.Ampul H4. Taktıktan sonra sigortam yandı... Motor calısmaz vaziyetteyken açmayacamı anladım.. Ve 1-2 Hafta boyunca o sekilde kullandım... Bi kaç arkadasın yardımıyla röle baglantısının işi halledecegini öğrendim. ve nasıl yapılması gerektigini bi güzel arastırdım öğrendim yazdım cizdim... Eyong abimiz cok yardımcı oldu.. Dün gerekli malzemeleri aldım ve işe koyuldum... Role baglantısını tek basıma hallettim. Su anda içim de rahat motorumun elektrik tesisatıda
ileriki günlerde resimlerle konu açacagım nasıl olacagını... Burdan link veririm size..
Teşekkürler Hoşçakalın...
dogru soledin
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Arkadaşlar 200lük gy-a modelinden 1100 tl ye buldum anormal değil mi ?
BENCEDE kaçırma o fiyata kullanmazsan 1.500 ytl ye satarsın bi şey olmaz
Selam arkadaşlar,
zealsun var bende de, aranızda performans egzoz hakkında bilgisi olan varmı. Tavsiye edermisiniz yada daha onceden taktıran varmı? Tahminen kaç paraya malolur?
Birde ilk 2 viteste çok aşırı titreşim oluyor. Sanırım yüksek devirden. Bende acemi oldugum için teknik bilgim pek yok. Dişliyi mi değiştirsem bilmiyorum.
Bu arada topicin hepsini okudum.
titreşimi hafifletmen için motoru tutan bütün vidaları sık güzelce.. Cok asırı sekilde farkediyo.. Sonra on dişliyi değiştirdiklerinde de titreşimin azaldıgını duydum ama gozumle gormedim açıkcası... Ama motoru tutan vidalar gerçekden işe yarıyo arkadasımın motordakı titreşimi su anda en aza indirdik... Hatta o adi somunları sokup viper samun muydu neydi oyle bişey attırdı gevsemeyen somunlardan ve daha iyi oldugunu soylemişti...
serviste ön dişliyi değiştirttim ve somunları falan sıktılar %80 azaldı titreşimler.
suntacan merhaba;
bu mesajı yeni okuyorum. Umarım kontrol etme fırsatın olabilir.
Subab ayarı emme normal 0.10, eksoz sıkı 0.10
Demiştim sana
sen de bana şimdi on dişliyi değiştirdiginde gozlemlediklerini anlatır mısın... kalkıslar mı hızlandı son hız mı arttı .. Motorun çekim gücü mü arttı?? neler oldu neler olmadı anlatırsan sevinirim...
Bende değiştirmeyi düşünüyorum da.. Birde masraflar ne kadar...
5250 km deyim su anda ve hala cok memnunum iyiki bu motoru almısım
eee hadi millet konuyu canlandıralım sorulara cevap verelim biraz
New Qingqi/Ramzey models:
beyazı daha guzel bence (white one is nicer)
==============================
==============================
bu siyahdakiler acaba harbi supermoto jantı mı?
Little Caesars Pizza
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)