ozcan hızlı gidiyorsun demekki, o kadar yaktığına göre. normal kullanımda (max 55) bayaa ekonomik olması lazım senin alet...
ozcan hızlı gidiyorsun demekki, o kadar yaktığına göre. normal kullanımda (max 55) bayaa ekonomik olması lazım senin alet...
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
ben 80-90 bin lira falan yakıyorum.
Arkadaşım ben Ankaradayım buradaki bayiyle konuştum fiyatı 1180 YTL + plaka dedi inanamadım tekrar sordum evet doğru dedi. İş yoğunluğundan gidemedim ama p.tesi inşallah gideceğim. Sezon sonu olduğu için ellerinde motor yokmuş siparişle gelecek yani. Sitesindede fazla resimde yok sen ekleyebilirsen ve daha detaylı yazarsan makine hakkında sevinirim
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
MOTOR ÖZELLİKLERİ :
» Model : KS150GY-3A
» Motor tipi : tek silindir 4 zamanlı
» Motor Hacmi : 150 cm3 (11 hp)
» Şanzıman : 5 vites
» Çalıştırma : Elektrik ve ayaktan
» Ateşleme : elektronik cdi
» Ön Fren : disk+ ABS
» Arka Fren : KAMPANA
» Yakıt sarfiyatı : 2 lt /100 km
» Yakıt Deposu : 10,6
» Ağırlık : 127
» Ön Lastik : 2,75-21-4
» Arka lastik : 4,10-18-4
Özellikleri bunlar.150GY_3A modelinin
Ayrıca fiyatı 2500 ytl.sen çok uyguna bulmuşssun eğer fiyatı buysa sakın kaçırma.
[IMG]xgj150gy-3ab[/IMG]
ısrarla sordum odamı yalnış anladı bilmiyorum ama çok şaşırdım bakalım p.tesi belli olur bildiririm burdan gene yalnız resim çıkmamış sağol genede bilgiler için
şimdi attım kusura bakma
başka bi şiistersen gene söle
ama yanlış olması lazım
zealsun ve de asya motorun ön çamurluklarını neden öyle yapıyolar anlamıyorum zaten.gene güzel durmamış bence
1000 lira super yaa oyleyse kesin haber verin bana...
1180+ plaka pazartesi doğru olup olmadığını yazarım buda sitesi bulunduğunuz illerdende soran arkadaşlar olup doğruluğunu burdan yazarsa sevinirim http://www.aroramotor.com/urun.asp
hayirli olsun ssem...
nasil makine,
kaç km oldu ?
Arkadaşlar, her türlü arazi şartlarında gücü hissetmek ve motorunuzun sizi sıkıntıya sokmamasını istiyorsanız, 200 cc'den aşağı cross almayın derim ben. Ama "ben zaten asfaltta sürecem, benim için arazi yolun stabilize olanıdır" diyorsanız o zaman 125 veya 150 cc'lik motorlar sizin için ideal. Son pişmanlık fayda etmez. Selamlar.
Merhaba, az önce Arora'yı sordum peşinde; 2,650 YTl(plaka masrafı dahil)istedi, beşiktaş bayisi, demekki her bayinin satış fiyatı ayrı anlaşılan, o fiyata bulduysan kaçırma.
"Motosiklet Özgürlüktür."
haftasonu benim ramzey'e mitas-e08 (michelin anakee lastikle aynı desen) lastik taktım kışı rahat geçiriyim diye.. çifti 250 ytl'ye aldım süleyman memnundan.. ebatları değiştirmedim, arkayı büyütmeyi düşündüm 130'a falan ama lastik çok ağır, gidişi ve çekişi etkilerdi. bide sarı orjianl italyan ufo elcik koruma aldım taktım.. görüntü süper oldu makianada, en kısa zamanda resmi çeker koyarım..
4 mevsim lastik bu, kışın yağmurda dişli lastikler (naylon zaten) tehlikeli olacağından değiştirdim lastiği, yağmurda özellikle çok kayıyordu, kışında kullanılacaksa bence güvenlik açısından lastikler değiştirilmeli. Mayıs'a kadar bunu kullanıp sonra diğerini geri takarım herhalde..
Bende artık aranızdayım ve Asya As200 GY-2 motorum hakkında bildiklerimi ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım. Bugüne kadar kadar sizlerden fazlasıyla faydalandım. Özellikle Baycode ve kastore ile daha önce tanışma fırsatım olmuştu. Bundan sonra kısmetse karşılıklı paylaşım ortamına gireceğiz.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)