Benim aldığım motor kapalı garajda yatmış bi motor pas olmamıştır sanırım . Bunların hepsini yapcak ne becerim nede vaktim var en iyisi iyi bir usta bulmak .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
Bide motorlarınızda hangi yağı kullanıyosunuz tavsiye verebilirmisiniz
işin aslı motosiklet için ucuz olan yağları da kullanabilirsin fakat en ucuz yağ yine nerden baksan litresi 15tl civarı,ki adı sanı belli değil,
Bu yüzden 4lt lik castrol 10/40 alman daha iyi olacaktır litresi 20tlye gelir yaklaşık olarak,
ve bizim motorlarda yağ değişim 1000KM de 1 yapıldığı için bakım aralığı kısa bilgin olsun.
arkadaşlar asya gy 200 karburatör ayar civatası olan varmı elinde bana yardımcı olabilirmi çok sıkıntıdayım motorum yaklaşık km de 1 lira yakıyor :D elinde olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar için numaram 055546703191 bana bi ulaşsınlar
Merhaba arkadaşlar
8 senedir bende olan dostumuzun gaz telini güvenlik amaçlı değiştireceğim.
Bakımlı düzenli bir motor.(zongshen zs 200 gya)
Şimdi sormak istediğim,gördüğüm kadarıyla gaz telini değişmek için kalburatoru sokmeden yeterli çalışma alanı yaratılamayacak...
Anladigim kadariyla kalburator tarafındaki teli çıkarmak için kalburator sökmek gerekiyor.
Yanılıyor muyum?
Daha once tel değişen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ayrıca bizim motorlar icin uyumlu bir debriyaj teli varmidir,diğer markalarda?
Saygılar.
Karburator tarafının resmini çekip gönderebilirseniz,
yorum yapma ihtimalimiz daha fazla olur
fakat normalde gaz telini değiştirmek için karburatorun sökülmemesi lazım pratiklik açısından ki çoğu motor da da bu böyle?
Mesela benim asya 200gy de karburatörü sökmeden değiştirebiliyorsunuz.
ANGARAJ
İlginiz için teşekkür ederim.
Sökmeden değiştim ama hiç de pratik bir şekilde olmadı.Çok dar bir alanda çalıştım.Belki de benimkının yapısı böyle.Netice olarak gaz ve debriyaj halatlatını yeniledim.
Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Selam arkadaşlar. Yenileme işlemi devam ediyor.
Zongshen zs 200 gya için ön ve arka dişli almak istiyorum.
Zongshen diye ararsanız bulunmuyor.
Arkadaşlar zongshen dislisi hangi marka ile uyumludur.
Saygılar.
Zealsun ZS 150-55 arka çamurluğu nereden ve nekadara temin edebiliriz,yada bu modele benzeyen diğer motosikletler var mı?
S.a ramzey 200 gy orjinal cıkma egzoz arıyorum suan motorun ustunde king marka performans egzozu var takas edebilirim elinizde var
Bi zonhgsende ben aldım bu sayfaya yazmaya hak kazandım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)