150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
-
09 Ocak 2013, 16:02
teşekkürler yamyamaha verdiğin bili için. almayı düşündüğüm qingqi 200 orjinal sm 2010 trafik çıkışlıydı yanlış hatırlamıyorsam ve yaklaşık 10.000 km de. 2400 e anlaştık gibi birde muayene ücreti var 5 aylık gecikme faiziyle beraber onuda fiyattan düşürsem süper olacak gibi. birde sormak istediğim birşey daha var. çinlilerin motor aksamları çok sağlam ancak debriyaj teli, debriyaj balatısı gaz teli ... vs gibi donanımlarının çok çabuk pert olduğu duydum uzun yolda. şimdi dediğim gibi bir makine ile izmirden sivas a (yaklaşık 950 km) sorunsuz bir şekilde gidebilirmiyim tekrar teşekkürler.
Reklamlar
-
10 Ocak 2013, 14:26
@ GaCCaLL starotor ve kapagını bayi dışında ucuza bulabilirsin. asyanın bayisi biraz kaktırmasyon yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
teks58 adlı üyeden alıntı
teşekkürler yamyamaha verdiğin bili için. almayı düşündüğüm qingqi 200 orjinal sm 2010 trafik çıkışlıydı yanlış hatırlamıyorsam ve yaklaşık 10.000 km de. 2400 e anlaştık gibi birde muayene ücreti var 5 aylık gecikme faiziyle beraber onuda fiyattan düşürsem süper olacak gibi. birde sormak istediğim birşey daha var. çinlilerin motor aksamları çok sağlam ancak debriyaj teli, debriyaj balatısı gaz teli ... vs gibi donanımlarının çok çabuk pert olduğu duydum uzun yolda. şimdi dediğim gibi bir makine ile izmirden sivas a (yaklaşık 950 km) sorunsuz bir şekilde gidebilirmiyim
tekrar teşekkürler.
senin dediğin motoru sanırım sahibinden ilanlarında yamaha olarak görmüştüm. fotoları çok hoştu. hayırlı olsun diyelim şimdiden.
-
10 Ocak 2013, 16:30
yamyamaha adlı üyeden alıntı
@ GaCCaLL starotor ve kapagını bayi dışında ucuza bulabilirsin. asyanın bayisi biraz kaktırmasyon yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
senin dediğin motoru sanırım sahibinden ilanlarında yamaha olarak görmüştüm. fotoları çok hoştu. hayırlı olsun diyelim şimdiden.
abi bulabileceğimiz bir yer yordam söylede bulalım dün siparişleri verdim ben valla ama sen bulurum buluruz dersen iptal edebiliriz her an..
ANGARAJ
-
10 Ocak 2013, 18:31
valla vaktim olsa İzmir'e gidip şuraya sorardım. ama tesadüf adamlar web sayfası yapmış.
http://www.motorcuhayri.com/
ben genelde malzemenin önemli bölümünü buradan alıyorum. sayfa sanırım yeni ürünler görünmüyor tel numarasından sormak gerek.
bunun dışında birde burası var.
http://www.albaymotor.com/iletisim/form/
buranın web sayfası değişmiş. ama telefonları duruyor. şimdi senin icin soruyorum.
-
10 Ocak 2013, 20:12
ramzey qm 200 gy ile zealsun zs 200 gy arasında kaldım sizce hangisini almalıyım .. 2.el
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
-
10 Ocak 2013, 22:21
valla vaktim olsa İzmir'e gidip şuraya sorardım. ama tesadüf adamlar web sayfası yapmış.
http://www.motorcuhayri.com/
ben genelde malzemenin önemli bölümünü buradan alıyorum. sayfa sanırım yeni ürünler görünmüyor tel numarasından sormak gerek.
bunun dışında birde burası var.
http://www.albaymotor.com/iletisim/form/
buranın web sayfası değişmiş. ama telefonları duruyor. şimdi senin icin soruyorum.
Abi Varmı bir gelişme?
ANGARAJ
-
11 Ocak 2013, 00:59
aynen yamyamaha yamahanın içine atmış o da site tarafından reddedilmiş neyse önceden arayıp numarasını falan almıştım eğer satılmazsa şubatta gidip alacam motoru. umarım antalyadan izmire getirirken fazla pahalıya mal olmaz. tekrar teşekkür ederim yamyamaha.
-
11 Ocak 2013, 02:18
teks58 adlı üyeden alıntı
aynen yamyamaha yamahanın içine atmış o da site tarafından reddedilmiş
neyse önceden arayıp numarasını falan almıştım
eğer satılmazsa şubatta gidip alacam motoru. umarım antalyadan izmire getirirken fazla pahalıya mal olmaz. tekrar teşekkür ederim yamyamaha.
hemen dikketimi çekmişti sonra yamahanın o modeli var mı diye bakındım durdum. görünüşü temiz ve güzeldi. hayırlısı olsun.
-
11 Ocak 2013, 15:03
hemen dikketimi çekmişti sonra yamahanın o modeli var mı diye bakındım durdum.
görünüşü temiz ve güzeldi. hayırlısı olsun.
sağolasın ama bu motor uzun yola gelir mi bide onu söylesen çok müteşekkir olacam valla :D
-
11 Ocak 2013, 15:59
valla sen ne kadar mesafeye uzun yol diyorsun. günde bin kilometre senin için uzun yolsa. ben gy200 le günde bin kilometre yaptım. motora sürücü bulsak o daha takılacak tı ama ben bitmiştim.
-
12 Ocak 2013, 02:04
3 binlirası olan adam ancak bunları alıp super moto yapar diyolla
yazar burada; 3000 lira param var. Supermoto almak istiyorum. Bütçe nedeniyle bu crosslardan birini alıp sm ye mi çevireyim yoksa sizlerin öneceği sm var mıdır demek istemiş
-
12 Ocak 2013, 11:41
boschnak_tr adlı üyeden alıntı
3 binlirası olan adam ancak bunları alıp super moto yapar diyolla
yazar burada; 3000 lira param var. Supermoto almak istiyorum. Bütçe nedeniyle bu crosslardan birini alıp sm ye mi çevireyim yoksa sizlerin öneceği sm var mıdır demek istemiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-dr-650-dakar-series-108029987/detay
ANGARAJ
-
12 Ocak 2013, 17:15
-
13 Ocak 2013, 00:50
ilanda iki zamanlı diye yazmış ama bu motorlar 4 zamanlı.
alasım geldi.
japona geçmek lazım artıkın.
zaten ağır abi yi satıp enduro tarzı bişi düşünüyorum ama lüküs motor diye uzak duruyorlar. lüküsü satıp turis motoru alacem.
Hakkaten alete niye 2 zamanlı yazmış bende anlamlandıramadım,
Bu arada bugün alacağım asyayı ladaya atıp getirmeye çalıştık ama motoru aracın içine sokamadık malesef :( bende karburatör arka teker ve grenajlarını aldım geldim karburatörü söktüm gazyağıyla güzelce temizledim iğne ve hava vidasını söküp gazyağında bekletiyorum,
yarın toparlicam karburatörü bakalım diyafram bir sıkıntı çıkarmaz ise bununla bir deneyeceğim ama daha motorun öteki parçalarını tamamlayıp toplayı şaseye giydirmem lazım haliyle
iş bizi bekliyor lakin motor parçaları lazım işte...
ANGARAJ
-
13 Ocak 2013, 04:09
bende bir süredir sarı kaçanla geziyorum. bizim kymcodan sonra oldukca titrek geldi. ve epeydir sürmediğimden sipob ayarı istediğini fark etti. dün gece çıktım bir güzel sbop ayarı yaptım kendine geldi. arada küsüyor kumasını çok kıskanıyor.
-
16 Ocak 2013, 19:29
arkadaşlar merhaba geçen hafta itibarıyla bende bir salcano gy 200 alarak aranıza katıldım. ama sizlerden biraz yardım alacağım motorun biraz eksiklikleri var yürüyor gidiyor ama biraz grenajlarında birazda sağı solu sıkılacak ben iyi olsun diye karbüratörü falan temizleteceğim. fren ve debriyaj tellerinide sağlam olsun ve gözüm arkada kalmasın diye yenileyeceğim. bu süre içerisinde sizlere uygun fiyatlı parçaları nasıl temin edebilirim diyede danışacağım.
Tüm bunları yazdım fakat motoru almaya aracımla gittiğim için şimdilik üstüme aldım ve istanbulda bir arkadaşa bıraktım ve sonra gidip alacağım içim şimdiden kıpır kıpır araziye çıkacağım çamuru hissedeceğim zamanı iple çekiyorum.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
-
18 Ocak 2013, 17:26
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan biz buradan elimizden geleni yaparız sen merak etme.
bende dün bir motor almaya gittim. ilanda adam 15000 kilometre yazmış. saate baktım 25000 yazıyor bende motorun gerisine berisine bakmadan geri geldim. neden insanlar gercekleri değilde hayellerindekini yazıyor. dünya kadar yol yaptım yakıt harcadım. hep derim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
-
18 Ocak 2013, 21:42
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan biz buradan elimizden geleni yaparız sen merak etme.
bende dün bir motor almaya gittim. ilanda adam 15000 kilometre yazmış. saate baktım 25000 yazıyor bende motorun gerisine berisine bakmadan geri geldim. neden insanlar gercekleri değilde hayellerindekini yazıyor. dünya kadar yol yaptım yakıt harcadım. hep derim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
doğru diyorsun bende önce bir arkadaşıma baktırdım ilandaki foto ile benziyormu diye çünkü ilan ile motorun son hali farklılık gösterebiliyor. arkadaş aynı diyince gittim aldım ama sadece 1 km falan binebildim hava soğuktu daha getiremedim ama bakalım haftaya falan getiririm herhalde. gezilere çıkacağım günleri bekliyorum.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
-
26 Ocak 2013, 13:24
Herkese selam, bir sorum olacak sanırım yine yamyamaha cevaplayacak yk 200 yuki motoruma egzoz arıyorum, motorda piston büyütüldü,açık hava filtresi ve modifiye beyin mevcut şöyle güzel tok sesli bi egzoz deneyip kullanan varmıdır? motoru rahatlatırmı ? piyasada king, avcrom marka vs. egzozlar 100 lira civarında mevcut çıkan ses bana biraz apaçi işi geliyor.Carıl curul ses istemiyorum. Fmf gibi egzozlarda oldukça pahalı yok mudur bunun bir ortası tatlı ses vereni
-
26 Ocak 2013, 18:37
baja5bss adlı üyeden alıntı
Herkese selam, bir sorum olacak sanırım yine yamyamaha cevaplayacak
yk 200 yuki motoruma egzoz arıyorum, motorda piston büyütüldü,açık hava filtresi ve modifiye beyin mevcut şöyle güzel tok sesli bi egzoz deneyip kullanan varmıdır? motoru rahatlatırmı ? piyasada king, avcrom marka vs. egzozlar 100 lira civarında mevcut çıkan ses bana biraz apaçi işi geliyor.Carıl curul ses istemiyorum. Fmf gibi egzozlarda oldukça pahalı yok mudur bunun bir ortası tatlı ses vereni
As200GY'lerde eski steyşın reno egzozu kullanan abilerimiz sesin gayet tatminkar olduğundan bahsetmişlerdi
Benim 200lük şuan toplama aşamasında toplandıktan sonra bende bir güzellik düşüneceğim ona..
ANGARAJ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler