abi kesinlikle kırmızı giera nexus bir kaç defa bindim hem ragat hem sportif hemde gazladımı gidyor
gilaralar olsun diğer avrupalıların her zaman kasa biraz küçük ve daha spor görünümü var. amaç hız olsaydı avrupalı tercih ederdim. ama gönlüm her zaman çekik gözlüden yana. asfaltta yer kaplamalı.
o zaman burgman al abi acaip rahat selesi 2006 model arkadaşımda vardı artçı olarak bindim bildiğin evdeki koltuk gibi rahattı selesi :D birde sırt yaslamak içinde bir aparat vardı ohh valla on numara yani
her nekadar motoru büyütme sevdasından maxi scooter olayına girşsekte motoru satma ikinci planda. suzuki swift aracımı elimden çıkartıp yeni motoru almayı düşünüyorum. sonrasında paracıklar yetişmezse belki gy200 ü satarım. satsamda ruhum endurocu oldugundan buralardan ve sizlerden ayrılamam.
veeeEEeee eeEEEEeevvVVVvvveeEEEeeeettttTTTtttt.
maxi kasa scooteri almış bulunuyorum. fotocuklarını burada paylaşacagım. bakalım keyif verecekmi bunuda önümüzdeki günlerde göreceyiz.
ooo bekliyoruz fotoları, Allah kaza vermesin..
amin ALLAH cümlemizi kazadan ve belaladan korusun. fotoyu sanırım yarın eklerim.
vayyyy hayırlı uğurlu olsun Serdal hocam allah kaza bela vermesin inşallah
ANGARAJ
amin cümlemize
ahanda bizim ağır abi
aldık daha 100 km yapmadan eksozu kaldırıma vurduk. :( şimdi söktüm plastiğin elini yüzünü topluyorum.
Allah kazasız, cezasız binmek nasip etsin devrem, çok güzel maşallah
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
saol devrem kerata acayip kaçıyor dağlara doğru süresim geliyor ondaki gücü görünce.
maşşalah KTM turuncusuymuş tekrardan hayırlı olsun..
ANGARAJ
ah ah motordan anlamayanlar fiyat traktör turuncusu dan başka renk bulamadın mı diyorlar. ama fark edile bilirlik bakımından çok işlevsel.
çok heycanlığım tayinler cıkmış.
ama benimki daha belli değil. :(
hadi hayırlısı abi öleyse sonuçdan bizleride haberdar edersin artık
ANGARAJ
emin ol herkesin haberi olacak. ama malesef gene ceza evi çalışanları hariç ibaresine takıldık. bakanlıgın alışkanlıgı. :( diyerleri duyuruldu.
skygo 200 gy alıp aranıza katılmak için üye olarak ilk adımı atmış bulunuyorum herkese selamlar ALLAH kaza bela vermesin ...!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2596678/detay/
arkadaşlar bu motoru alıyorum nasipse 4000 de bir sıkıntı yaratırmı bana hiç cros kullanmadım fakat bir bakışta anlayabilecek kişiler olduğuna eminim yorumlarınız için şimdiden teşekür edrim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)