yardım
gene aynı şey oluyor paran mı var derdin var.
seç beğen al tabi seçe bilirsen.
ah ah eski motorum maxi kasa scootur du bilenler vardır. kasa maxi, motor mini. derken sattık ta bu motorumu almıştım. iki senedir dere tepe gezinip duruyordum ki motoru büyültsek mi hanım nedersin dedim, bizim hanım ( kendisi iç huzur oluyor ) bir patladı senin yüzünden iki senedir motorsuzum sen geziyorsun bizi düşünmüyorsun diye verdi kalayı. ( kendileri de sıkı motorcu dur ) sen istedin de biz motoru senden mi esirgedik. bak motoru büyültürsek sende artcım olursun takılırız birlikte dediğsek te kandıramadık.
şimdi büyük problem şu 5-6 binliraya maxi kasa 400 cc cıvarı hangi motoru almalıyım. 250cc güzel motorlar varsa da 400cc sınırı kondu. sizce neler alına bilir.
aklımdan suzuki burgman 400 an geçse de bütçe karşılığı düşük model yılları denk geldiğinden tırsıyorum.
honda fjs 400 daha mantıklı model yıllarında ama onunda fiyatı uçuk ( benim bütçeye göre )
yamaha majestik 400 de mantıklı geliyor ama bu üç büyüklerden honda hariç servis ve parça olayı honda kadar tat vermiyor.
bu üçü aklımda ilk geçsede geri plana attıgımızda
öne kymco kalıyor. kymco Xciting 500 ve yamaha 400 kafa farkı ile kafamın içinde bir birleri ile yarış yapmaktalar.
her iki modeli kullanmış olan arkadaşlar var ise yorumlarını duymak isterim.