150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
Reklamlar
-
17 Mayıs 2012, 01:30
berk dostum yeni avatarın hayırlı olsun.
Reklamlar
-
17 Mayıs 2012, 11:14
vicuna adlı üyeden alıntı
mondial 150 mcx in farı uyarmı bizim motorlara hoşuma gittide eğer olursa bugün sipariş vericem
takarsın her türlü , ben cup motorsiklet farı taktım
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
17 Mayıs 2012, 16:23
evt hemde mehmet arkadaşın farı çok yakışmış ahanda fotosu
bende bugun bizim tüplü ve öfkeliye ( kendisi eski lakabı ile sarı kaçan ) şımartmak için 50t arka dişli aldım ( 35 tl ) 13t ön dişli ile arazide kazı çalışmaları yapacam
-
17 Mayıs 2012, 17:36
yamyamaha adlı üyeden alıntı
bende bugun bizim tüplü ve öfkeliye ( kendisi eski lakabı ile sarı kaçan ) şımartmak için 50t arka dişli aldım ( 35 tl ) 13t ön dişli ile arazide kazı çalışmaları yapacam
arazi lastiği takılsa benimde aklımda araziye çıksam iyi olurdu, zaten üzerinde 14lü dişli var arkada büyük
-
18 Mayıs 2012, 01:00
devrem türkiyede pek yok yurt dışında çok. ama alacak olursan tam arazi lastikleri asfalta çok randımanlı olmuyor. ve çabuk bitiyor. bula bilirsen enduro lastıklerınden al. arazide diğerlerinden geri kalmazsın asfaltta da güvenlikten ödün vermezsin.
aha bak yurt dışında çok var
ahada üreticisi ama tek yollarmı türkiyeye hesaplı olurmu bilemem. :(
http://qdkingworld.en.alibaba.com/pr...YCLE_TIRE.html
yurt içinde olur da kaza ile bulursan buyuk ihtimalle bayat ta olabilir. işin zor kolay gelsin
-
18 Mayıs 2012, 11:07
devrem türkiyede pek yok yurt dışında çok. ama alacak olursan tam arazi lastikleri asfalta çok randımanlı olmuyor. ve çabuk bitiyor. bula bilirsen enduro lastıklerınden al. arazide diğerlerinden geri kalmazsın asfaltta da güvenlikten ödün vermezsin.
aha bak yurt dışında çok var
ahada üreticisi ama tek yollarmı türkiyeye hesaplı olurmu bilemem. :(
http://qdkingworld.en.alibaba.com/pr...YCLE_TIRE.html
yurt içinde olur da kaza ile bulursan buyuk ihtimalle bayat ta olabilir. işin zor kolay gelsin
lastik güzel görünüyor ama ben zaten lastikleri yeni değiştirdim devrem, Swallow marka ile şu anda asfalt lastiği devam yani
-
18 Mayıs 2012, 12:33
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
lastik güzel görünüyor ama ben zaten lastikleri yeni değiştirdim devrem, Swallow marka ile şu anda asfalt lastiği devam yani
o markay nerden buldun ki senin jantlara uygun birde kaça aldın acaba?
ANGARAJ
-
19 Mayıs 2012, 10:47
Naptım ettim taktım Baya uğraştırdı çokta güzel oldu ama far tepeyi göstediyor.. kafasını öne doğru eğincede siper ve gidon arasında 30 cm bi boşluk oluyor ve çok abes kaçıyor. Bir fikri olan varmı arkadaşlar..
-
19 Mayıs 2012, 17:18
o kısmı küçük bir seyahat camı ile saklayıp aradaki boşluguda torbido gözü gibi kullana bilirsin.
-
20 Mayıs 2012, 11:35
o kısmı küçük bir seyahat camı ile saklayıp aradaki boşluguda torbido gözü gibi kullana bilirsin.
Bugün KM'yi o boşluğa alıp kötü görüntüyü ortadan kaldırım öne dediğin gibi birşey yapmayı deneyeceğim bakalım.
-
24 Mayıs 2012, 03:40
ewt yeni yol kayıt kamerası deneme çekimi 0,001 huzurlarınızda.
-
24 Mayıs 2012, 10:18
kaptan linki yanlış koymuşun bide hangi cihazla çekttin??
Neyseki Mailden buldum linki ama camerayı motora sabitlemişssiniz anlaşılan çok aşırı titreşim var görüntüde..
Buyrun..
ANGARAJ
-
25 Mayıs 2012, 02:49
-
25 Mayıs 2012, 12:25
-
26 Mayıs 2012, 02:49
-
01 Haziran 2012, 01:26
:( ühü bugün çok üzgünüm. amatisörüm arızalı. öğle tatlı tatlı yaşlanmıyor. amatisör araştırmalarına başladım. fiyat ve çeşit hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa araştırmam hızlanır.
bu arada gprs ile tam bir hız ölçümü yaptım. ön 17 diş arka 46 diş 105 km/h hız yapıyor, bu ölçüm esnasında 7 uydu ile bağlantıdaydım ve sinyalleri güclüydü. 125 km/h yide gördüğüm oldu ama istikrarlı değil rüzgar arkadan esecek. hafif yokuş aşağı olacak ancak o zaman. sadece rüzgar arkadan eserse 110-115 gibi basıyor.
bu arada eksilen yağın akibetini hala bulamadım. bir yerlerden bişi eksiliyor ama nereden nasıl gerçi otomatik zincir yağlama iş yapıyor zincir her zaman yağlı. ( kalter havalandırmasının ucunu zincirin üztüne gelecek şekilde ayarladım böylece çok devirli kullandığımda atılan yağı zincire iletiyorum. bu benim otomatik zincir yağlamam ) en sonunda acep motor yağ yakıyormu diye bujiyi söktüm, pamuk kale bujinin yanında halt etmiş bembeyaz. demekki motor yağ yakmıyor o zaman benim eksilen yağların hepsi zincire sıvanıyor. yavaş kullanırsak bu sorunda ortadan kalkacak.
-
01 Haziran 2012, 02:08
yamyamaha benim amortisör de bozuktu çıkma crf amortisörü taktım motor baya yükseldi 183 boyum 2 ayak ucun aynı anda yere basmıyor tek ayak anca parmak ucumla basabiliyorum.yani şehir için pek elverişli olmadı ama zıplamaları,düşmeleri,çukurları hiç hissettirmiyor.alacağın en uyduruk amortisör 150 lira onun yerine çıkma bulum 50-60 liraya alabilirsin 15-20 liraya da tamir ettirirsin en azından kaliteli bir şey takmış olursun tabii tercih senin.
-
01 Haziran 2012, 02:44
cbf amatisörü aklımdaydı ama bağlantı yerleri nasıl tam uyuyormu. ayrıca sökülüp tamire müsayitmi. güzel bir alternatif olabilir.
-
01 Haziran 2012, 11:09
cbf amatisörü aklımdaydı ama bağlantı yerleri nasıl tam uyuyormu. ayrıca sökülüp tamire müsayitmi. güzel bir alternatif olabilir.
CBF dememiş CRF demiş serdal hocam arada çoookkk fark var birde benim bildiğim otomobillerde de gazla çalıştığında yağ eksiltir seninkide ondan mütevellittir sıkma canını
ANGARAJ
-
01 Haziran 2012, 11:20
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
benim bildiğim otomobillerde de gazla çalıştığında yağ eksiltir seninkide ondan mütevellittir sıkma canını
LPG yüksek sıcaklık değerlerine çıktığı için sanırım yağ buharlaşıyor mu? ne
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler