tamam userneym sizin bilgilerinize dayanarak siparişi vereceğim. aldığımda resimlerini de koyarım, elimden az çok tamir gelir,hızı sevmem zaten sizin de yardımınızla herhalde üstünden gelirim.
çok teşekkürler ilgi ve alakanıza
tamam userneym sizin bilgilerinize dayanarak siparişi vereceğim. aldığımda resimlerini de koyarım, elimden az çok tamir gelir,hızı sevmem zaten sizin de yardımınızla herhalde üstünden gelirim.
çok teşekkürler ilgi ve alakanıza
Valla test eden birini duymadım, ben taktıriim yazarım durum nedir burada, fiyatlar makul evet.
Peki arkadaşlar. Bu motorların dayanıklılığı nasıl.
Mesela km rekoru kimde? 20.000 i geçen var mı mesela?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
daha yeni motorlar ama 25.000 den fazla gider mi bilmiyorum...
sanırım gider....
80,000'i geçen bi Zelasun 125cc var şahsen tanıdığım ..hemde normal bakımlarla, bu çinlilerin krosları sağlam..
benim 125 lik 5000 de ama 80000 e kadar gidebileceğime inanmıyorum.
elimde anahtar sürekli gevşiyen vidaları sıkmaya çalışıyorum.
son anda enduro1 metzeller almaktan vageçtim... oda çok dişli, asfalt kategorisinde ama bence yağmurda yine başa bela olur, amacım yağmurda kullanılacak lastik, almak bunda yine dişli var daha kapalı olsada, oluklu bişeyler bakıcam artık sırada pirelli var...
kastore : o zaman benim lastiklerden takacaksın metzeler lasertec
demek ben bu makineyi 5 yıl kullanabileceğim hmm... guzelll...
modifiye fotolarını koyayım bugun yarın...
ARKADAŞLAR A S Y A M O T O R U tüketici haklarına şikayet ediyorum. motorun her tarafı arızalı vede garantiye girmiyomuş.ama hakkımı ararımm.
İNSANLIK ÜLDÜ; KATİLİ MENFAAT..!
Ben 3000 Km yi gördüm şu ana kadar zonghsen le.. Ve hiç bir hata sorunla karşılaşmadım... Allah korusun yine nazarlardan saklasın... Bu tip cin cross almayı düşünen arkadaşların hepsine önemle tavsiye ederim...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
[COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]
arkadaşlar motor as200gy-2 aynı motordan 2 tane aldık ikiside arızalandı.benimkinin konjektör aküyü taşırmış.diğeride egsantirik milimidir nedir işte onu kesmiş.usta valla paranıza yazık dedi.hemde asyamotorun kendi servis ustası.bide motordan çok sübap sesi geliyo.rahatsız oluyorum.tabi yanında ufak tefek seslerde var.bide motor 140 ı geçtiği zaman sağa sola sallanmaya başlıyor.çok zor zaptediyorum.ben bu motorla kesin ölürüm.allah gecinden versin.ama yarın motoru servise götüreceğim.elektrik aksamı garantiye girmezmiş.ama ben girdiririm.kalın salıcakla...
İNSANLIK ÜLDÜ; KATİLİ MENFAAT..!
AKSEKİLİ;
arkadaşım o motorla 140 yapmak akıllı bir iş değil. ben 80 km. yi geçmiyorum genelde. hem titreşim az oluyor hem de bu motorlar limitlerde kullanılıacak kadar kaliteli degil.
==============================
==============================
motorum zealsun.
cıvataların gevşememesi için somunlar üzerinde güç denemesimi yapmam gerekiyor? Bu işin kolayı yokmu????????
[IMG]C:\Documents and Settings\qwe\Desktop\PIC_0009.JPG[/IMG]
Bu sorun benim motorumda da vardı. Tüm elektrik aksamını yenilediler yine de düzelmedi. En sonunda problemin kaynağı bulundu. Servislerde aküye suyu ekliyenler genelde en genç elemanlar. Onlar da ağzına kadar dolduruyorlar. Akü suyu biraz eksik doldurulunca problem kalmadı. 1000-5000km aralığında bu sorunla tekrar karşılaşmadım.
I ordered a bike Qingqi 200 GY in thursday and got it today!
Finally assembled and tested! Took me about two hours.
I can´t believe the overall finish and value for money.
Genuine Mikuni carburetor and Kenda tires for example.
The welds are as good as any Japanese made bike.
Put fuel in and it started directly (after i put the stand up...)
All bolts nice and tight except for one winkerbolt.
Welcome, Nice to see guys like you in our forum
Be careful about bolts. The vibration of the engine (it's directy connected to the frame without any damper) loosens the bolts. You have to retighten them constantly. Here a guy mentioned about some of the 200 cc bikes comes with 125 cc carburator (it will be better to check it). In cold start you have to use choke otherwise you can kill the battery.
These bikes are distinguished among other chinese made bikes, A carier guy is using this bike for 70.000 km he only changed the head gasket because of overheated engine. This bike will give you a great fun. But don't forget that these bikes are not the ones for marrying
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)