150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 10:34
kastore: GPS 'i olan bir arkadaşın varsa onun cihazıyla hızı kontrol et...
ayrıca 16 'lı dişli 7,5 ytl ye aldım, kendim taktım, ucuz ve kolay kendin rahatlıkla (yanında bir arkadaşın olursa iyi olur, lazım oluyor...) takabilirsin..
çukulata adam gibi perf. filtresi takacağım o zaman hız artacak sanırım...
Yücel Özer: yeni dizayn zongshenler bu sene geldi motorun ön kısmında küçük bir ek çıkıntı var eski dizayanlarda yok o çıkıntı, yani bizim zealsunlar eski dizayna göre üretilen modellerden sanırım seneye zealsun da yeni dizaynla üretilir...
yeni modellerde titreşim azalacak demişlerdi demek azalmış gerçekten bu iyi birşey ama bende titreşim olduğu için ancak, ön dişliyi büyüterek titreşimi azalttım....
şimdi yeni filtre takma zamanı...
Yücel Özer: fırsat bulduğunda boş alanda her türlü hava şartlarında motoru tanımak için talimler yap...
ben bu kış karda yerler buz tutmuş iken düşmeden Uludağ'a çıktım indim..
Bkz: http://www.motordelisi.com/ftopicp-3...html%F0#325256
asfalt bazen yağlı ve kumlu olabiliyor su ile birleşince kaygan oluyor, telkerlekler bazen yolu çok iyi tutarken bazen çok kolay kayıyor, dikkatli ol...
tam korumalı ve eğitimli olmaya çalış, motosiklet teorisini 3 kere baştan sona oku ve tekrar tekrar çalış...
Motosikletle beraber gelen lastikler benim beklediğimden daha iyi yol tutuyordu... ama asfaltta ön tekere pek güvenmiyordum değiştirdim...
Reklamlar
-
24 Ağustos 2006, 14:40
yardım
selam arkadaşlar
bende kross tipi motor almayı düşünüyorum.ama karar veremedim.skygo nsıl yada salcano hangisi dersiniz.yardımcı olursanız sevinirim.
-
24 Ağustos 2006, 16:26
adali84, arkadaşım çok uzun süredir düşünüyorsun skygo'yu sanırım. Sana bu nedenle başka marka tavsiye etmiyorum. Sanırım nick'i "silves" olan bir arkadaşın skygo'su var. genellikle "hardduro" nick li arkadaşla takılıyor. Antalyada gezmedik dağ dere tepe bırakmadılar. (gezi yazıları bölümünde hardduronun yazılarına bak). O arkadaşa sorarsan sana skygo hakkında bilgi verecektir sanırım. Kazasız sürüşler dilerim.
-
25 Ağustos 2006, 11:17
hepsi aynı bunların, hangi marka ucuzsa onu al...
nasıl olsa yedek parça gerektiğinde parasını ödeyeceksin, o halde yedek parça ihtiyacı durumunda hangi ithalatçıda varsa ondan sipariş verirsin çünkü tümünün parçaları birbirine uyumlu, hatta aynı...
-
26 Ağustos 2006, 21:32
teşekkürler arkadaşlar yardımınız için.
-
28 Ağustos 2006, 18:26
-
28 Ağustos 2006, 22:43
usernym verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim.
-
29 Ağustos 2006, 15:23
Naci63 adlı üyeden alıntı
adali84, arkadaşım çok uzun süredir düşünüyorsun skygo'yu sanırım. Sana bu nedenle başka marka tavsiye etmiyorum. Sanırım nick'i "silves" olan bir arkadaşın skygo'su var. genellikle "hardduro" nick li arkadaşla takılıyor. Antalyada gezmedik dağ dere tepe bırakmadılar. (gezi yazıları bölümünde hardduronun yazılarına bak). O arkadaşa sorarsan sana skygo hakkında bilgi verecektir sanırım. Kazasız sürüşler dilerim.
o motor sky go değil sky team arkadasım...
zealsunda vixrasyon olayı yok ama titreşim nasıl bilmiyorum denemek daha nasıp olmadı... Benım motor zonghsen 200 zs.. Motorun on kısmında titreşim emici motora baglı bi kısım var. Bu sadece bu tıp motorlarda benım motorumda yanı 2006 model 200 zs lerde var.. Diğer hiç bir marka ve modelde ben bunu gormedim.. Adamlar bu yıl bu iş için tecrubesini almıslar... Ben oldukca memnunum ve 3000 km ye yakın yol yaptım benden kaynaklanan bi sorun olmadıgı surece hiç bi sorunla karsılaşmadım....
Burdan da benım motora bakabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20689
O aynımdakı yesil motor da yukı marka.. Titreşim olayı biraz daha az olsa güzel motor ama var işte.. Fren sistemı bi ara sıkıstırma yapıosu ama arkadaş cozdu bi şekilde olayı nasıl yaptı bilmiorum ama şimdi oldukca iyi.. O motorun sahibi arkadasımda alcohol nickli arkadaş...
Ben kesinlikle tavsiye ediyorum motorumu..Bence çinliler arasında en iyisi...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
29 Ağustos 2006, 16:42
bakalım o titreşimsiz modeller 2007 de diğer markalarda da gelecek mi...
skygo diye bir marka var tümopar getiriyordu galiba...
ama hepsi aynı parçalardan oluşuyor...
-
29 Ağustos 2006, 18:38
evet 2007 yı merakla bekliyoruz... Skygo yu burda yanı boluda husqwarna marka kesim motoru satan birisi satıo... :S Ama dediğin gibi username bütün parçalar birbirleriyle aynı ozellikde ve hepside birbirine uyuyo.. Ufak tekef farklar sonucunda başka bi marka çıkartmıslar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
01 Eylül 2006, 09:56
arkadaşlar gruba yeni dahil oldum salcona 200 almayı düşünüyorum. Bu moturu kullanan ya da bilen arkadaşlardan yorum almak istiyorum.
-
01 Eylül 2006, 10:35
-
01 Eylül 2006, 10:54
-
01 Eylül 2006, 15:32
Bu lastikleri alıcam sanırım benim Ramzey'e kış için:
Metzeler Model Enduro1 18"-4.10-60 fiyat 80€ (arka)
Metzeler Model Enduro1 21"-2.75-45 fiyat 60€ (ön)
gayet iyi görünüyor fiyatlar, az sayıda stokları kalmış ;
http://www.motorturk.net/online_alis_veris.html
-
01 Eylül 2006, 15:43
myheart arkadaşım, silves'in bilgilerine bakarsan, motosikletinin skyteam değil skygo olduğunu görürsün. Ben tekrar baktım. Aşağıda bu bilgiler var. Selamlar.
silves Aktif (Online)
Forum Bilgileri İletişim Bilgileri
MesajlarTüm Mesajlar: 168 (Ortalama 0,68 günlük mesaj)
Son Mesaj:
Olağan haller ..
Dün 11:10 PM
silves´ait bütün Mesajları arattır
silves´ait bütün Konuları bul
Özel Mesaj:
silves - Özel Mesaj gönder
Ek Bilgiler Grup Üyeleri
Motosikleti:
SKYGO 200
Kastore arkadaşım o lastiklerin yol tutuşu nasılmış. Sen hiç tes eden birini duydunmu. Çünkü fiyatlar gayet makul. Selamlar.
-
01 Eylül 2006, 15:59
endoru1 gercekten iyi gorunuyor...
ssem salcano 200 kac para
-
01 Eylül 2006, 16:08
2600 diyorlar ama 2.500 tamam olacak plaka dahil 2650 olacak
-
01 Eylül 2006, 16:11
sıfır mı ?
eger sıfır sa cok iyi... ha bi der esmi var mı biyerlerde bi baksam...
-
01 Eylül 2006, 16:14
-
01 Eylül 2006, 16:18
hah tamam bizimkilerle aynı...
al hemen...
ufak tefek sorunlar öıkacak elin tamire yatkınsa cok sevk alacaksın...
aman hızlı kullanma, tekerlekler asfalt için değil sakın unutma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler