150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya
-
20 Nisan 2011, 12:16
unicross adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum vardı:
Bizim motorların fren hidrolik yağ cinsi nedir? DOT3 mü? DOT4'mü? DOT5'mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yok mu bilen?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------
Arkadaşlar geçen hafta yaptığım geziyi paylaşıyorum. Kusura bakmayın daha yüksek çözünürlükte vermek istedim ama imageshack kabul etmedi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------
Arkadaşlar yok mu bilen?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------
Arkadaşlar geçen hafta yaptığım geziyi paylaşıyorum. Kusura bakmayın daha yüksek çözünürlükte vermek istedim ama imageshack kabul etmedi.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Resimleri büyütmeye çalışıyorum ama :D
Reklamlar
-
20 Nisan 2011, 17:38
[/URL][/IMG]
güzel gezi olmuş. fotoğrafları büyütmek için yukarıda verilen linklerde ".th" yazan yerleri silin.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
20 Nisan 2011, 18:44
Toprağım buralar konyanın nereleri?
ANGARAJ
-
21 Nisan 2011, 10:36
fusuy364 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş. fotoğrafları büyütmek için yukarıda verilen linklerde ".th" yazan yerleri silin.
Çok teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 ----------
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Toprağım buralar konyanın nereleri?
Ustam ben gezilerimi "Google Earth" programı kullanarak belirliyorum. Daha önce hiç gitmemiştim. Ama böyle daha güzel oluyor. Resimlerdeki gezimin güzergahı şöyle:
Konya Merkez-Sarayköy-Sulutaş-Tatköy-Sille Köyü-Esentepe-Konya Merkez
Resimdeki Baraj ise Sille Barajı. Kendime yeni bir güzergah belirledim inşallah cumartesi günü gezecem. Meram bağlarından Altınapa barajına oradan da dağlardan Sille Barajına çıkan bir güzergah isteyen olursa paylaşabilirim.
-
21 Nisan 2011, 15:32
Merhaba arkadaşlar bugün motorumun boş vites müşürünü taktırdım. Lakin servisten eve döndüğümde sarımtrak bir renkte motorun tam da boş vites müşür yerinden yağ damlattığını gördüm. O bölgeyi sildim ve 20 dakka sonra tekrar o bölgeden yağ geldiğini gördüm. Çok hızlı gelmiyor sadece yavaşça sızıyor. Servisi aradım takıp çıkardığımız için damlatır ama keser dediler. Moralim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum.
-
21 Nisan 2011, 21:29
unicross dostum işlerimin yoğunlugundan dolayı yeni cevap yazıyorum hakkını helal et.
fren hidroliğimiz dot 4 ama tsisatı kopl boşaltırsan dot 3 d kullana bilirsin.
-
26 Nisan 2011, 14:57
Çok teşekkür ederim Yamyamaha. Sizlere danışmak istediğim bir konu daha vardı. Motosikletime lastik almayı düşünüyorum. Uzun araştırmalar sonunda pirellinin bir modelini beğendim. Yalnız bu lastiğin model numaralarından hiçbirşey anlamış değilim. Bildiğiniz üzre bizim motosikletlerin lastikleri şöyle: Ön: 2.75-21", Arka: 4.10-18". Bunun haricinde birşey yazmıyor. Pirellinin lastiklerinde ise çok acayip numaralar var. Sadece inçler yazıyo ama gerisi değişik. Bizim lastikler için karşılığını bilen varsa paylaşabilir mi? Linki veriyorum:
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...allycross.aspx
-
26 Nisan 2011, 15:34
arkadaslar bu modellerden 200 cc lik bir adet düşünüyorum...
bilginize
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
26 Nisan 2011, 21:15
Çok teşekkür ederim Yamyamaha. Sizlere danışmak istediğim bir konu daha vardı. Motosikletime lastik almayı düşünüyorum. Uzun araştırmalar sonunda pirellinin bir modelini beğendim. Yalnız bu lastiğin model numaralarından hiçbirşey anlamış değilim. Bildiğiniz üzre bizim motosikletlerin lastikleri şöyle: Ön: 2.75-21", Arka: 4.10-18". Bunun haricinde birşey yazmıyor. Pirellinin lastiklerinde ise çok acayip numaralar var. Sadece inçler yazıyo ama gerisi değişik. Bizim lastikler için karşılığını bilen varsa paylaşabilir mi? Linki veriyorum:
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...allycross.aspx
şu link e bir bak sana fikir verebilir.
birde şu link var. http://ortasehpa.com/site/motosiklet...tercih-21.html
ben arka lastiğe şu sitede ki http://www.anlas.com.tr irc markalı lastiği kullanıyorum biraz dar ama memnunum
-
26 Nisan 2011, 21:30
Arkadaşlar Ramzey 200 Gy nin ayna ölçüsü nedir ? 8mm mi 10 mm mi ayrıca internetten alabileceğimiz,güvenli bir yer var mı?
-
26 Nisan 2011, 21:47
ayna için internet falan uğraşma aksesuarcıdan 15 - 20 liraya cok güzel aynalar var.
-
26 Nisan 2011, 23:51
cakalaz adlı üyeden alıntı
bilginize
cross için düşünüyorsan bilemem ama şehir içi şehirler arası kullanırsan benim asya satılık?
ANGARAJ
-
26 Nisan 2011, 23:54
Aynen bende 200 Cc Arıyorum Uygun Fiyata Satan Ve Gözünüze Çarpan Varsa PAylasırsanız Sevinirim. Cbr 125R SAtıcam Aklım Crosslarda :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
27 Nisan 2011, 01:57
HyperXCrossfire adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Ramzey 200 Gy nin ayna ölçüsü nedir ? 8mm mi 10 mm mi ayrıca internetten alabileceğimiz,güvenli bir yer var mı?
Ramzeyin sitesinde var. bir servis aracılığı ile sipariş verebilirsiniz
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
27 Nisan 2011, 11:27
Merhaba arkadaşlar iki gündür yaptığım internet araştırmasından sonra lastik ebatlarımızın (2.75-21, 4.10-18) şu an ki sistemdeki karşılıklarını buldum. Meğer "2.75" ve "4.10" inç olarak lastik genişliğiymiş. Linki aşağıdadır:
http://www.kgmotorcycletires.com/siz...ion_charts.htm
-
29 Nisan 2011, 15:11
bilginize
Gel kanka gel. Huzur ve mutluluk burda Bana takıl yaşa hayatı.
-
29 Nisan 2011, 15:31
evet hala cross arayısındayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
29 Nisan 2011, 22:57
evet hala cross arayısındayım
sahibinden.comda bayağı bi ilan var. ordan almayı düşünmüyomusun
-
30 Nisan 2011, 20:44
TrAbzon'dakine beraber bi gidip bakalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
30 Nisan 2011, 20:56
TrAbzon'dakine beraber bi gidip bakalım
sende doğruyu bulmuşsun çakoo enduroo tabiki...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler