Sizin belki kaskdan kaynıklı olabilir bilmiyorum ama ben 110 km hızı geçmedim rodaj dolayısı ile.Zaten naked motor alıyorsan bilirsin 120 den sonrası sıkıntıdır.Yani ben bunu biliyorum.Mesela bende 600rr 250den sonra sıkıntı yaşıyordum rüzgardan ama zaten o hızlarda zaten yaşarsın ama bunda emin olki kaskın çok önemi var.
Ben BELL kask kullanıyorum reklam olasın ama gerçekten çok memnunum,kafamda sanki yok gib 1250gr ağırlık,ve yüksek hızlarda bile kafa sallama yok.
AMa çıplak motor, bir öncam ben de araştırıyorum puig tourin olanı var yükseklik 40cm genişlik 27 cm diyor ben ölçtüm,takarsam biraz yatarsam yüksek hızlar asla sorun olmaz.
AMa ben dimdik oturacam ve 200km üstü hızlarda gidecem dersen sana hiç bir motor uzun süreli zevk vermez zaten.
Bende tekrar söylüyorum bu güne boşuna ss e binmişim diyorum hala da diyorum.
Sırf gösterişşi var diye birde ülkemizde ne hikmetse alınan motor 100 beygir altı ise yaramaz,250km aşağı vurursa da yaramaz.Sonra kalkıp ss le şu kadar km gittim şöyle böyle yok şehir içi iyi yok o kötü bu iyi bilip bilemden car cahil ileri geri yorumlar yapıyorlar.
Bu gün yamaha bayine uğradım bir R6 vardı 2014 model adam öyle güzel kullanmış ki balataları değişmiş, km 3000 civarı şimdi bu gibi adamlar yorum yapsa nolur.
Neyse konu uzayacak.
Sonuçta ben aldığım motorun ne özellikte olduğunu biliyor ve ona biniyorum.Bu motordan hem ss yada kros, yada sport toring gibi beklenti içine girmek hata olur.Ama şu olur;
Bir öncam takarsın biraz touring olur,hafif yatarsın sport touirng olur,tam yatarsın ss yakın süratlar, eee daha ne olsun.
Adana dan hekese kazasız belasız sürüşler dilerim...