Yamaha MT-09 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaslardan biri yukarda biyerlerde sehirici 5,5 lt. gibi bir rakamdan bahsetmisti ki bu gucteki bir motor icin cooook iyi bir deger. ben 2006 Er6 ile sehirici 5,5 lt. yakiyordum, kisin soguktan 7 lt. ye ciktigi oluyordu. Yeni model er6 ile de cok sakin kullanip fazla trafige girmeseniz bile 5 in altina dusme ihtimali zor. MT09, aradaki 40 kusur beygir ve 20 kusur tork farkina ragmen eger gercekten 5,5 yakiyorsa cok iyi bence.
Bu arada ABS li sifir er6 almayi dusunuyorsaniz unutun, bu paraya bu motor varken er6 sifir almak bence mantikli degil. Hos artik 24 lira olmayacagindan bahsetmislerdi, sagolsun euro falan da firlayinca mt nin de fiyati artacaktir mutlaka.
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar
mt-09 alacağım fakat bulamıyorum. motor olan bir yeri bilen varsa haber verebilirmi?
-
-
bu satış taktiklerini genelde yapıyorlar. Bence fuarda bu motorun fiyatı tahminen 27.000TL olacaktır.
-
Satış taktiği felan değil. Gayet mantıklı ve olması gereken bir hareket. En azından insan gibi davranmışlar. Önceden düşük fiyatlara anlaşıp fuara kadar insanları bekletmemişler. 1 yada 2 parti, nekadar olursa satmışlar önceden.
Bak benim aldığım mondial 2011 model ama 2009 lastikler vardı üzerinde. Büyük ihtimalle 2009 model getirdiler çinden, uygun fiyata ~100 tane. Ve iyi kar ettiler. Şimdi bidaha getirmiyorlar. Bu kanıya nereden vardım dersen aynısını asya da yaptı. RX250 diye bir model getirdi geçensene ama gösterge panelinden ve amortisörlerden anladıkki 2009yada2010 da yenilenen modeller değil. Yani 3 yıllık felan modelleri getirip sattılar. Aynısını Kuba da yaptı.
Yada Honda'nın yaptığı, NC700 den daha ballı kaymaklı ekmek yiyebilmek için 500 serisini getirmiyorlar. NC700-X satsın ve daha fazla kar getirsin diye yeni TransAlp'i bile getirmiyorlar. Bu yavşakça bir harekettir.
Yamaha en azından avrupada çıkınca buraya getirip sattı. Şimdi de zam gelince zamlı satacak elbet. En azından birkaç kişi zamsız fiyata ulaşma fırsatını yakaladı. Fiyatlar kişiye göre yüksek yada uygun gelebilir ama ben burada bir art niyet göremiyorum.
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Satış taktiği felan değil. Gayet mantıklı ve olması gereken bir hareket. En azından insan gibi davranmışlar. Önceden düşük fiyatlara anlaşıp fuara kadar insanları bekletmemişler. 1 yada 2 parti, nekadar olursa satmışlar önceden.
Bak benim aldığım mondial 2011 model ama 2009 lastikler vardı üzerinde. Büyük ihtimalle 2009 model getirdiler çinden, uygun fiyata ~100 tane. Ve iyi kar ettiler. Şimdi bidaha getirmiyorlar. Bu kanıya nereden vardım dersen aynısını asya da yaptı. RX250 diye bir model getirdi geçensene ama gösterge panelinden ve amortisörlerden anladıkki 2009yada2010 da yenilenen modeller değil. Yani 3 yıllık felan modelleri getirip sattılar. Aynısını Kuba da yaptı.
Yada Honda'nın yaptığı, NC700 den daha ballı kaymaklı ekmek yiyebilmek için 500 serisini getirmiyorlar. NC700-X satsın ve daha fazla kar getirsin diye yeni TransAlp'i bile getirmiyorlar. Bu yavşakça bir harekettir.
Yamaha en azından avrupada çıkınca buraya getirip sattı. Şimdi de zam gelince zamlı satacak elbet. En azından birkaç kişi zamsız fiyata ulaşma fırsatını yakaladı. Fiyatlar kişiye göre yüksek yada uygun gelebilir ama ben burada bir art niyet göremiyorum.
Çok güzel söylemişsin aynen öyle Yamaha gereken herşeyi yapıyor beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.Adamlar ilk alanlara Avrupadan ucuza verdi kurun fırlaması adamlarla alakalı birşey değil.
-
Mt09 un artci konforu konusunda bilgi verebilecek olan varmi?
-
Tyranttt adlı üyeden alıntı
Yabancı testlerden birinde aynen şunu söylemişti şeklindende gördüğünüz gibi artçı konusunda standart seleyle pek fazla birşey beklememelisiniz.Yani kısacası arkadakinin totosu baya sıkıntı yaşar.Tabi burda kullanıcıların ve onların düzenli ve motordan anlayan artçılarının görüşleri önemli ama test yapanlarda herşeyi test eden ve etmiş insanlar olarak pek fazla yanılmazlar diye düşünüyorum.
-
Tyranttt adlı üyeden alıntı
Cbr125'den rahat. Xmax250'den rahat değil. Cbf500'den rahat değil. Nc700s'den rahat. Cbf1000'den rahat değil. Er6'dan rahat. Xl700'den rahat değil. Nc700x'den rahat. Fazer8'den rahat. Cbf600'den rahat değil. Xj600'den rahat. Z800'den rahat. Monster'dan rahat. Vfr800x'den rahat değil. Xt660'dan rahat. Başkasını modelleri bilemem ama...
-
-
Herseyiyle dort dortluk motor ama on tarafina isinamadim su motorun. Tabiki naked oldugu icin olmasi gerektigi gibi yapilmis fakat NC serisi gibi x s modeli falan olsaydi ciplak motora alisamadim ben ya.
-
Bana da biraz küçük geldi. Yeni gelecek nc750x daha oturaklı gibi
-
Şu tek parça sele hiç hoşuma gitmiyor. MT-07de ki gibi yapsalarmış daha hoş olurmuş.
-
adam kendinden geçti full modda 6 lt tüketim diyor ,özellikle otobandaki ara hızlanmasına bayıldım , motosiklet hakikaten çekiyor..
http://www.youtube.com/watch?v=QmcOKMX3UNw
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Honda'nın yaptığı, NC' den daha ballı kaymaklı ekmek yiyebilmek için 500 serisini getirmiyorlar. NC700-X satsın ve daha fazla kar getirsin diye yeni TransAlp'i bile getirmiyorlar. Bu yavşakça bir harekettir.
500 serisi gelecek deniyordu
sebeci adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar
mt-09 alacağım fakat bulamıyorum. motor olan bir yeri bilen varsa haber verebilirmi?
Bende bikaç yere sordum soruşturdum yok dendi.
Beyler bi bayide üstü örtülü merdiven altına saklanmış falan görürseniz haberimiz olsun,
tipi haricinde alet zehir gibi, fiyatına oranla da deli alınası
Bulamazsak gidip yine mantık evliliği yapıcaz farkında olmadan
-
Daytona 50 adet MT09 siparişi vermiş merkez yamaha ya onlarda 30 adet alabilirsin demişler. Türkiye için 2014 MT09 adetleri geçensene üretimde çok az olarak belirlenmiş. Ama MT07 çok gelecekmiş.
-
döviz kurları arttıkça benim mt-09 hayalim günden güne erimeye başladı. hergün gözüm dövizde ama hep hayal kırıklığı. birkaçgün sonra kapora vermeyi düşünüyordum ama şimdi düşünmeye başladım. neyse hayırlısı olsun ama başka motorda da gözüm yok.
-
Boy uzunluğun nedir?
1.83 / 90 kilo biri için küçük gelir mi?
35sdk89 adlı üyeden alıntı
Yol bilgisayarı eğer garibanlar görsünde mutlu olsun mantığı ile üretilmemişse 6. vites 80 km hızla giderken 3.7, 90 km hıza çıktığımda 4.1 gösteriyor. Uzun çevre yollarında tabi ki
Şehir içinde 5`leri görmeye başladım artık. Ayrıca 300km`deyim daha
http://i.hizliresim.com/ek1dOJ.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Çok geç kalmışsın başkan, 2 parti geldi toplamda. 3 partiler zamdan sonra gelir artık :(
-
SudoThrottle adlı üyeden alıntı
Boy uzunluğun nedir?
1.83 / 90 kilo biri için küçük gelir mi?
1.79`um ve 86 kiloyum.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)