Varsa delikanlı hafta sonu motorunu alıp kartepe yoluna gelsin burda yazmakla olmaz..Motorum ybr 250 top speed 299+ o kadar
Varsa delikanlı hafta sonu motorunu alıp kartepe yoluna gelsin burda yazmakla olmaz..Motorum ybr 250 top speed 299+ o kadar
Neyse neyse kış günü içimiz ısınsın
O nasıl bi aksesuar fiyatlarıdır öyle bu yan koruma için de bi koruma almak lazım :D
Yamaha, aksesuar fiyatlarını belirlerken, sevgilisinin gerdanlık fiyatları ile motosikletlerin aksesuarlarının fiyatlarını aynı değerde görmüş. nasıl olsa motoru veren allahım aksesuarını da verir demiş. Arkadaşlar, yamaha ya bol bol ödeme yapmak lazım ki aksesuarları size versinler. Bursa da otomotiv sektörü iyidir keşke birileride motosiklet aksesuarları üretse oralarda.
Satamayacaklar sayın abim-sinek avlayacaklar...dikkat edin nc700x fiyatına (çıktığından beri 20binden-24bin oldu)-iteleminasyon o biçim,seneye 750x(50cc dopingle)herhalde 25'i geçer...zaten Honda'nın 2'nci büyük bayisi(anes motora)'a sorduğumda nc'nin satışları nasıl diye...yok alan,satışları durma noktasına geldi,dedi....yeni açılan mağazasının showroom'unda en fazla nc serisi vardı(cbf150 ve cb125e'den bile fazla)...
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
Racing blue^^amazing...
The Power of The Dreams.
yanlız sizde gösterip vermiyosunuz biraz daha foto koysanız da tadı damağımızda kalmasa zaten toplasan sanırım 2 kişide var
bugün moda tarafında gördüm motoru, fotoğraflardan çok daha güzel alet kesinlikle. sadece sesi biraz cılız geldi oda halledilebilir bir olay. alanlara hayırlı olsun
herseyı gectım de sesi cok hosuma gıttı meretın maasallah mehmetim tekrar. hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)