Arkadaşlar mt 09 ön arka kaç hava basıyorsunuz.kitapçıkta 90 kg da 177 kg da ön 36 arka 42 yazıyor bu doğru olabilrimi?
Kanımca kitapçıkta yalan söylemezler mt-07 içinde 33/36 öneriyor sadece. Kitapçıktaki kullan.
Tracer 900sp lerin kuyruk altında etikette tek kişi 33/36 çift kişi 36 42 yazıyor.acaba mt09 lar içinde aynısı geçerlimi
yenı kasa mt 09 2021de mı cıkacak?
2019 model Tracer 900 GT sahibiyim, orta sehpa artçılıyken virajda hafif dalgalanan yolda yere sürttü bununla ilgili çözüm sökmek midir. arka yükleme ayarını standarda göre 2-3 tık sertleştirdim. sanki çözüldü gibi ama virajlarda tekte olsam bu durum beni çok tedirgin ediyor, olmadığı kadar kasılıyorum. tecrübeleriniz çözüm önerileriniz nedir paylaşırsanız çok sevinirim
arkadaşlar ek olarak whatsup grubuna alabilecek biri var mıdır, yardım lütfen
Merhaba 2015 mt-09 sahibiyim.Lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.
Yüksek hızda çırpma olayını sönümleyecek ve viraj performansı iyi olan rosso corsa 2 almayı düşünüyorum.Farklı tavsiyesi olan varmı?
monster 696 da kullanıyorum kuru ve sıcak havada özellikle kusursuz derecede güzel tutuyor ama istanbulun bu havalarında ve yağmurda özellikle orta kısımdaki daha sert olan yeri insanı imana getirir o derece diyorum daha öncesinde monsterda rosso 2 ler vardı bunlardan çok daha eski ve bitik sayılırdı ama hiç ıslak yolda bu kadar korkutmamıştı ama yağmurda işim olmaz kuru havayı görünce dalarım yola dersen güzel lastik 1000rr da kullanan bir arkadaşımda benle birebir aynı şeyleri söyledi :D birebir kullanıcısı olarak yorumum geçen mart ayında aldım hazirandan sonra anca kullanabildim malum karantina olayları falan 5000 km anca olmuştur yada olmamıştır daha üstü değildir
kazasız sürüşler dilerim çok güzel bu kasası
Rezil süspansiyonlardan çok çektim ve 3 yıl önce alırken SP modelini almadığıma pişman oldum. Aradaki fiyat farkına arka öhlins önde KYB amortisör gerçekten mantıklıymış.
Yabancı forumlarda çok araştırdım. 70 kilo üstündeyseniz arka amortisör ağırlığınızla baş edemiyor. Özellikle viraj çıkışı sert gaz açışlarda arkanın hissi felaket. Ön amortisörlerde keza arka kadar olmasa da öyle. Avrupa'da ve Amerika'da bu motoru alanlar alır almaz arka amortisörü, ön amortisör yaylarını ve cartridge dedikleri parçayı değiştiriyorlar.
Stok ayarlar felaket zaten. Araştırırken bulduğum ve hoşuma giden bir ayarı paylaşıyorum. Kask mont vs dahil 95 kiloyum.
Ön preload 3 çizgi gözükecek şekilde
Ön rebound en sağa sonuna kadar sıkılıyken sola 5 klik
Arka preload 5. seviye (maks 7)
Arka rebound en sağa sonuna kadar sıkılıyken sola doğru 1.5 tur.
Bu şekilde stok ayarlarına göre virajlarda biraz daha güven veriyor ama yine de yatma açısı olarak limitlere geldiğinde çizgisini kaybetmeye ve tedirgin etmeye başlıyor.
70 Kilo ve altındaysanız ayarları kurcalamanıza pek gerek yok. Japonlar bu motoru yaparken dünyadaki tüm insanları 70 kilo baz alarak yapmışlar.
Selamlar,
Elimde kawasakinin mt09a uyan 3 tane arka amortisör var isteyene uygun fiyata veririm. Arkadasin dedigi gibi arka amortisör yetersiz, az bi masrafla süper performans isteyene.
Fotolari sonra atarim
2021-2022 Model sahibi aktif birileri var mı bilmiyorum ama yine de yazayım. ECU Yazılımının güncellenmesi için recall varmış. Sayfadan Sorgulamayı ihmal etmeyin.
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/se...eri-cagirma/#/
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)