İyi oldu yazdığınız yarın gidip NHC alacaktım, anlaşıldı açıp bakmaktan başka çare kalmadı. Orjinal balatasını nereden temin edebilirim?
İyi oldu yazdığınız yarın gidip NHC alacaktım, anlaşıldı açıp bakmaktan başka çare kalmadı. Orjinal balatasını nereden temin edebilirim?
Yetkili yamaha servislerinden alabilirsin sadece orjinal balataları.Balataları alınca geniş bir tepsiye ucuz motor yağı alıp dök,balataları takmadan 5-10 dk yağ'ın için de bırak.Balataları sırası ile takacaksın,sac ların da yönlerine dikkat et.Balataları takarken 2 tane farklı balata var diğerlerinin hepsi aynı.değişik balataları 3 ve 4 üncü sırada takıyorsun.
MT 09 için ikinci el Alman MRA cam almayı düşünüyorum fiyatı 500tl. Ön camlar içinde en prestijlisi gibi duruyor. GP kompozitin filan var ama çok uyduruk gözüküyor. Puig in cami var yine tırt. orijinal kısa spor cam var en güzeli o ama oda 1000tl civarı.
https://www.premiummotosiklet.shop/u...a-mt-09-on-cam
Genelde rüzgarı kesen, yani işlevi olan camlar kötü gözüküyor, hiçbir işlevi olmayan sadece görüntüden ibaret olanlar cok hoş gözüküyor. MRA ise ikisinin ortası gibi.
https://www.mrashop.de/com/model-bas...creen-nrn-2017
MRA Türkiye'de bulunmuyor bu arada
https://www.amazon.co.uk/Yamaha-MT09-FZ09-2017-Accessories/dp/B07CQLPBH2
Buda çok güzelmiş çok farklı bir hava katmış ama vergisi kargosu 1550 TL civarına geliyor psikolojik cam bütçemi baya aşıyor en fazla 1000tl civarında birşey düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Bu ay başı yine Yamaha fiyat listesini güncellemiş ve mt09 62.500 TL olmuş. 1.100tl zamlanmis. Bu gidişle gelecek yıl başına 70 bin TL'yi geçecek. İyi ki ikinci el düşük km almışım diyorum
2018 mt07 sahibiyim mt09 geçmek istiyorum sıfır veya 2. El pişman olurmuyum keşke almasaydım 07 ile devam etseydim dediğim olur mu
Pişman olmazsınız aksine daha fazla güç, sürüş modları, tcs, LED farlar gibi ekstralarınız olur ama sıfır tavsiye etmem sıfır fiyatı çok yükseldi bence. ikinci el uyguna kovalayın. Ben almadan önce ki 2 aylık süreçte sürekli ilan takip ettim. Bu motorun 2017 piyasası 40-48 arası, 2018 piyasası 48-55 arası, 2019 piyasası 55-60 arasında gidiyor. bu aralıkların üstünde fiyat yazan kesinlikle tok satıcı bir kuruş inmiyorlar ve bu aralıkların üstünde motor alıp para kaptırmayın. Bu aralıklarda olan temiz motorlar kapış kapış gidiyor zaten ilanda 2 gün ya duruyor ya durmuyor. yüksek yazan zaten satamıyor.
Yeni kasa istediğim için yeni kasa ilanları takip etmiştim bir önce ki kasanın güç dışında fazla bir avantajı olmaz
yeni renk alanlar var mı nasıl acaba night flou olmamasıda kötü olmuş...
bütün fiyatlar uçuyor. satınca alacağımız motorun fiyatları uçtu. şuraya bak 60bini geçti yakında 70bin bandına gelir
Selam buralar halen sessiz ve sakin
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
09 sahipleri anca geziyor, yazacak zaman yok sanırım
Arkadaşlar zincir dişli seti alma zamanım geldi sanırım. Pisayasada taklit, çakma ürünlerin olduğu söyleniyor. Hangi markayı tercih etmeli ve en uygun nereden alabilirim? Araştırmış arkadaşların yorumları faydalı olacaktır.. Şimdiden teşekkür ederim..
1000 RR ımı ana attim. Yakında sıfır bir MT9 ile aranizda olurum
Ben jt marka zincir dişli seti ile değiştirmiştim. Memnunda kaldım. Fiyatı ürüne göre gayet iyiydi. İyiydi diyorum çünkü şu dolar sapıtmadan önceydi. Şimdi ki fiyatlarından haberim yok
yağ değiştirme kilometresi nedir tam olarak bilen var mı?
türkçe kullanım kitapçığında 10 binde bir olarak gözüküyor aynı şekilde yamahanın türkiye sitesinde de 10 binde bir olarak gözüküyor.
yamahanın yabancı sitesinde owners manuel indirme sayfasından indirip baktığım zaman 6 binde bir olarak gözüküyor. yine eski modelin service manuelinde de 6 binde bir olarak gözüküyor. yamaha türkiyeye mi güvenelim yabancı kaynaklara mı?
10000km’de bir. O manuel’deki 6000mil. Mil uzaklığı kullanan ülkelerde yuvarlak hesap olsun die öyle yazılıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)