Tracer'ın 35 lik fiyatının hayal kırıklığı yaratmayacağı insanı anlayamam doğrusu.
Bence de fiyati 20 - 25 bandinda olmaliydi adam orada vstrom u nc yi 28 lere 30 lara satarken tracer icin o fiyat cok..
beccaria dostum burda mt09 olan bi arkadaşım var makina daha 6 bin kmde onda da aynı sorun var, sence neden olabilir? servise götürdü otomatik gergiyi sıkmışlar biraz ses azalmıştı ama yine çoğalmaya ve rahatsız etmeye başladı. ordaykene disbürütötü aramışlar egzantiriği söküp kumpasla ölçün eğer sıkıntılıysa garanti kapsamından değişilicek demişler... işin ilginç yanı benim makina şuan 14200 km de ama bi sıkıntı yok arkadaş kafayı yemek üzere
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
Ben o sorunu hallettim. Umraniye yamaha nim dandik yag koydugunu fark edince hemen yag ve yag filtresini degistirdim ses bitti 50 km sonra
tracer 30bin ile giris yapsa idi buyuk ihtimalle tercihim ondan yana olacakti
versys1000 bugunku kurdan ~42bin'lik fiyati ile haklisiniz ederinin ustunde
yeni kasa vfr800x crossrunner'i inceliyorum bir yandan
bir ihtimalde yeni 650'lik versys...
bu sene tum japonlar geliyor fuara, bakalim yakindan gorelim birde
sen ne tavsiye edersin Sj's ?
mt 09 larda yamahanında kabul ettıgı gıbı egzantirik zıngır gergisinde sorun var.Bu sorun ıcın kısa bir çözümde söyleyebilirim yada en iyisi garantiden gergiyi sipariş ettirin gelsin değiştirsinler kafanız rahat olsun ilk yag degısımınden sonra ortaya cıkıyor zaten genelde
Mt 09 için stomp grip veya benzeri bir ürün kullanan var mı?
Arkadaşlar Merhaba,
Bende bugün MT 09 'uma kavuştum,
2014 model fakat 2015'in yeni rengi race blue,
Geçen sene Mt 07 kullanmıştım,
Aralarında dağlar var,
Herkese selamlar,
Selam arkadaşlar,
Ben de MT-09 tracer düşünüyorum fakat 115bg beni biraz ürkütüyor.
Yaklaşık 3 senedir motorsiklet kulllanıyorum. İlk motorum cbr250 idi onunla 2 sezon geçirdim ve 18bin km yaptım.
Sonra versys 650 aldım onunla 1 sezonda 6bin km yaptım ve sattım. Şimdi de tracer düşünüyorum.
B modunda ne kadar uysal oluyor acaba?
Belki ilk 5-10 bin km A modunu kullanmamak gerekebilir benim durumumda.
Tavsiye eder misiniz tracerı yoksa triumph tiger 800 falan da var aklımda?
Not: Şimdiye kadar Honda Güvenli Sürüş 1 + Yamaha Seviye 2 + OMM Kapalı alan eğitimi + OMM RoadCraft eğitimlerini aldım.
selam hocam,
tiger800'u de kullanirsiniz, tracer'i da ...
B modunda yamaha yaklasik 85hp ye duser ve ayni zamanda gaz kolu gayet kontrol edilebilir duruma gelir
zaten alistiktan sonra STD mod'da devam edersiniz (yagmurda her zaman B'de kullaniyorum ben)
peki A modu ? bu modu ben daha cok otobanda kullaniyorum
bu iki karsilastirmada tiger'in 150'lik arka lastigi sahsen onu elememe sebep
yeni vfr800x'in kampanyali fiyati bunlara esdeger onu da listeye ekleyin derim
kazasiz surusler...
sa mt09 un artcı oturmu rahatmı arkadaşlar,yorumlarınızı paylaşırsanız sevınırım saygılar
A.S. arkadaşım, MT-09 orjinal hali ile artçılı kullanıma pek uygun değil, öncelikle artçı için tutunacak yer yok mecburen size sarılacak bu da ani hızlanmalarda rahatsız edici oluyor. Koltuk yönünden fena değil ama artçılı kullanmak istiyorsan en azından arka çanta bağlantı demiri, daha rahat olsun istiyorsan arka çantayı da ekleyerek kullanabilirsin. İyi günler dilerim.
Geçtiğimiz hafta sonu 32 motor İzmir'den Çeşme'ye sürdük. Buda ufak bir kesit..
https://www.youtube.com/watch?v=rinUMTGQ-BE&sns=fb
Standart modeli almayı düşünüyorum . ABS dışında bir farkı varmı . bilen varmı .
Arkadaşlar 2015 race blue modeli ile aranıza katıldım 😆
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Arkadaşlar gidonu tutan sağ menteşe deki boşluk soldaki ne göre çok fazla ve sol taraftaki korna ve sinyallere giden koblo nun üzerindeki koruma çıkmış.
Aldığım yere arayip sordum fakat normal dediler. Normal olmadığı bariz.
Sizlerde de aynı şekilde mi bu bağlantılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)