valla arkadasın tekı fazer 8 ıcın rahatlık budur demıste ben pek rahat edemedım eger mt09 tracer ın fıyatı uygun olursa fazer 8 ı satıp tracer almayı dusunuyorum ustelık fazer 8 den bg olarak daha fazla
valla arkadasın tekı fazer 8 ıcın rahatlık budur demıste ben pek rahat edemedım eger mt09 tracer ın fıyatı uygun olursa fazer 8 ı satıp tracer almayı dusunuyorum ustelık fazer 8 den bg olarak daha fazla
@Maverick hocam nedir sikinti fazer 8 ile ilgili olarak???? Oturus pozisyonu disinda var mi mt09 tracer a iten bir sebep??? Ben de muhtemelen ikisinden birine zipliycem insallah, arada kaldim ciddi olarak....
fazer 8de hız kalkıs yol sorunu fılan yok ama oturus pozısyonu cok rahatsız gıdonu yukseltmeme ragmen hala egık oturuyorum tam dık oturamıyorsun turıng cam taktırdım surucuye cok yakın yanı kaska tabı motorun on dızaynından dolayı ruzgaır kesmedı uzerıne ekstra asansorlu puıg marka cam taktım oda kesmedı bırde artıcının oturdugu koltuk cok rahatsız
Yamaha, Mt09 un gaz tepkilerini ( atesleme haritasini ) elden gecirmis. Isteyen servislerde yukletebiliyormus. Zaten yeni motorlar bu elden gecmis atesleme yazilimi ile geliyormus diyor Ingilterenin SuperBike dergisi kasim sayisinda. Belki onlara ekimde gelmistir. Servislere Yamaha Türkiye'ye sormak lazim ellere var da bize yok mi? Diye...
Kazasiz belasiz...
Dostum selam, geçen sene ilk cbr650f alanlardan biriyidim. Çok hevesle aldım fakat beklentimi karşılamadı ve sattım.Neden dersen, Bir kere motor ağır ve ağırlık merkezi biraz yukarda, kıvrak bir makina değil. Düşük süratlerde ve devirlerde kullanması zor sürekli gaz açmanı istiyor, ben cbr500 de kullandım arkadaşımda var onun kadar rahat değil. Gaz kolu tepkisi berbat. Frenleri kötü ve suspansiyonu vasat çok ucuza kaçmışlar. İşçilik hondaya yakışmayacak kadar vasat. Motor belli devirlerden sonra titreşimli çalışıyor. Uzun ön cam taktırmama rağmen saçma bir kafa rüzgarı alıyordu beni deli etti. Selesi rahatsızdı. Üzerinde çok dandik bir dunlop lastikle geliyor, kesinlikle kaza yaptırır adama, alcaksan illa değiştirmen gerekir. Nesini sevdim dersen tipini sevmiştim bir tek. Onun haricinde hiç memnun kalmadım. Teknik olarak çok yetersiz bir makina üretmişler.
Ben inşallah fuara gidip mt09 tracer alacağım. Honda maalesef kaliteyi bazı modellerde acaip bozmuş, çoğu motorunun üzerinde gelen fren ve amortisorler dandik. Bir de vfr800f alternatifim var o kaliteli ama hem fiyatı en az 5-6 bin lira daha pahalı olacak hadi onu geçtim 50 kg daha ağır olacak bu benim vfr800f i elemem için çok büyük bir neden.
Bunları gözönüne almanı tavsiye ederim. Kısacası cbr650f alacağına kendi motoruna binmeye devam et derim. Soracağın birşey olursa da cevaplarım.
ağalar bu motorun sıfırı varmı şimdi bayilerde?
Arkadaslar merhaba. Mt 09 B modunda sakin bir suruse sahip diyorlar. Beygir ve torktan kisiyor mu bu modda? Kisiyorsa kaca dusuruyor bilginiz var mi?
merhaba arkadaslar,
MT09'umu satiyorum ilgilenen olursa buradan inceleyebilirsiniz.
uyelerine ozel indirim tabiki olacaktir.
Yeni fiyatınız hayırlı olsun.28.900TL
tesekkurler
neden versys1000'e gecmek istedigimi yazayim bende o vakit:
esim ile birlikte uzak geziler planliyoruz, o yuzden o tarz bir
motosiklet bakiyorum. cbf1000'de olabilir. MT-09 tracer'in fiyati biraz
hayal kirikligi yaratti onu da dusunmuyor degildim, cunku ayni motor
ve ben MT-09'un gaz tepkisinden gayet memnunum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
bu durumda ikinci el fiyatlari yukari cikmali mi ?
Thowheels aklimi aldin. Ancak benim icin yanlis zaman.
Herkese merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle bende MT-09 ailesine katıldım. İnşallah bu sayfaya bizimde karınca kararınca katkımız olur. Herkese güvenli sürüşler, sağlıklı uzun ömürler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
Race blue renk mt-09 u olan arkadaşlar ruhsatta ne renk yazıyor bakabilir misiniz?
Arkadaşlar selam,
1 haftadır MT-09 Tracer kullanıyorum, önceki motorum XJ6N di.
Titreşimsiz çok stabil çalışan 4 silindirden sonra biraz titreşim bekliyordum ancak Tracer az gaz açıp orta halli hızlanırken 3500 devirden 5000 devire kadar bayağı titriyor sonra titreşim azalıyor.
Aldığım bayi rodajdan sonra azalır diyor.
Sizin motorlar nasıl acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)