Yamaha MT-09 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 13:38
inşallah temmuzda gelir dediler bakalım temmuzda geldi ama
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 14:05
1000km bakimini istanbul'da yaptiran arkadaslar hangi yamaha servisini tercih ettiniz ogrenebilir miyim ?
anadolu yakasi servis onerisine ihtiyacim var
-
30 Haziran 2014, 15:02
twowheels adlı üyeden alıntı
1000km bakimini istanbul'da yaptiran arkadaslar hangi yamaha servisini tercih ettiniz ogrenebilir miyim ?
Vallaha ben gittim daytonaya ama ben bu kadar düzensiz bir servis görmedim normal bir motorcu bile daha düzenli o hondanin duzeni hic bir serviste yok sanırım acikcasi banada bundan sonra anadolu yakasi gözüktü diyebiliriz iyi servis hakikaten hondada yamaha servis konusunda düzeni yakalayamamis gibime.geldi ozelliklede daytona adamlar ellerindr sigara agzinda kufur kiyamet 17 yasinda bebe cirak falan oyle.düşünün yani anadoluda daha iyi serviceler vardir diye düsünüyorum avrupaya kimse gelmesin aydın motor icinde forunlarda hic iyi seyler yok
-
30 Haziran 2014, 16:07
furkan başak adlı üyeden alıntı
Vallaha ben gittim daytonaya ama ben bu kadar düzensiz bir servis görmedim normal bir motorcu bile daha düzenli o hondanin duzeni hic bir serviste yok sanırım acikcasi banada bundan sonra anadolu yakasi gözüktü diyebiliriz iyi servis hakikaten hondada yamaha servis konusunda düzeni yakalayamamis gibime.geldi ozelliklede daytona adamlar ellerindr sigara agzinda kufur kiyamet 17 yasinda bebe cirak falan oyle.düşünün yani anadoluda daha iyi serviceler vardir diye düsünüyorum avrupaya kimse gelmesin aydın motor icinde forunlarda hic iyi seyler yok
malesef yamaha eskiden beldeyama ile yapmis oldugu evliliginden olan bisiklet tamircisi servislerini yenileyemedi
yenilemek ister gibi bir niyetide pek gozukmuyor
en azindan bir tane adam gibi servis koy su istanbul'a !!!
bu arada 3. motosikletimi servisinden oturu honda alacagim diye kendime soz vermistim
lakin mt-09 tum planlari alt ust etti [COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
senkron ayari yaptilar mi serviste ?
-
30 Haziran 2014, 16:18
Yok ya yapmadilar bisi yag yag filitresi zincir yagla gönder
-
30 Haziran 2014, 16:38
bunlari yamaha turkiye'ye
yamaha turkiye'yi de japonya'ya sikayet etmek lazim
-
30 Haziran 2014, 17:33
Aman Furkan bey senkron ayarı en önemlisi...Mutlak suretle yaptırın.Motosikletin çalışması ve yakıtı çok farkedecek...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
30 Haziran 2014, 18:11
bu gün bir haber aldım aslı var mı bilmiyorum yamaha baydarı aradım teslimatlar hakkında bilgi almak için bu sene sonuna kadar gelen bütün motorlar şimdiden satıldı dediler dedim türkiyeye ne zaman giriyor her ay gelio dediler tekirdağa hala gelmedi dedim her bayiye gönderemiyolar ne zaman elime geçer dedim büyük ihtimal seneye dediler.
-
30 Haziran 2014, 19:04
Ovvvv simdi bu dedikleri gercekse 27 ye 28 e ye koy satarsin makinayi mt 09 altın degerine bindi vallah
-
01 Temmuz 2014, 18:07
aynen eğer öyleyse
-
02 Temmuz 2014, 18:00
Temmuzun ikinci haftası için bi teslimat gözüküyor. Yine turuncudan gidicez galiba turuncu bir mt-09 gözüküyor yolda.
-
02 Temmuz 2014, 18:06
inşallah bizede gelir turuncu olarak ısmarlamıştım umarım karışmaz
-
02 Temmuz 2014, 20:16
flame adlı üyeden alıntı
Aman Furkan bey senkron ayarı en önemlisi...Mutlak suretle yaptırın.Motosikletin çalışması ve yakıtı çok farkedecek...
Flame,
Ben motoland de yaptırdım. Senkron ayarı yapmadım. Senkron ayarı kitapçıkta dahi yazmıyor. Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi? Daha önceki motorlarım da dahi yaptırmadım. Tahminimce km si çok ilerlemiş motorlarda yapılır.
Teşekkürler
Fethi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
twowheels adlı üyeden alıntı
Avrupa yakası ama söylemekte fayda olacağını düşündüm.Ben motoland de yaptırdım hatta herkese tavsiye ederim servis olarak çok iyiler.
-
03 Temmuz 2014, 04:05
fokan adlı üyeden alıntı
Flame,
Ben motoland de yaptırdım. Senkron ayarı yapmadım. Senkron ayarı kitapçıkta dahi yazmıyor. Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi? Daha önceki motorlarım da dahi yaptırmadım. Tahminimce km si çok ilerlemiş motorlarda yapılır.
Teşekkürler
Fethi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Avrupa yakası ama söylemekte fayda olacağını düşündüm.Ben motoland de yaptırdım hatta herkese tavsiye ederim servis olarak çok iyiler.
Bende bundan önceki motosikletlerimde yaptırmamıstım ama mt nın kullanım kıtapcıgında perıyodık bakım kısmında 1000 kmde motor sekronizasyonu yazıyor. Yapılmasında cok fayda oldugu kesın.Sıkıntım su an yok ama ard arda gaz verıp salınca isteksizlik hıssettıyor bazen 850 km deyım yaptıracagım haftaya bakımı o zamanki farkı yazarım buradan ;)
-
03 Temmuz 2014, 12:02
fokan adlı üyeden alıntı
Flame,
Teşekkürler
Fethi
Öncelikle kitapçıkta 4 nolu maddeyi göz kaydırarak okursanız kitapçıkta dahi yazdığını görürsünüz
Yani senkron ayarı sadece km'si çok motosikletlere uygulanan bir uygulama değildir. Cihaz silindirlere bağlandığından, komplike ve pahalı bir kalibrasyon cihazı olduğundan dolayı her serviste yok.
Bİ selektöre BİN manita
-
03 Temmuz 2014, 21:58
ist tekirdag kumbag yaptim artçîli 100 kg bi adamla 275 km depoyla yaptik son 60 km tappaa gaz geldim dayanamadım 80 90 a ama tek kisi bi depoyla 350 km 80 90 la imkanlı bi km
-
04 Temmuz 2014, 22:59
Arkadaşlar ikilemdeyim çok mt-09 için çok iyi motor ve gerçekten sahip olmak istiyorum ama 115 bg korkutuyor beni b modu bile fazlasıyla hızlı gelir mi bana diye düşünüyorum.
-
04 Temmuz 2014, 23:12
Fiyat güncellemiş Yamaha 26.000 tl olmuş mt 09 gerçi ellerinde motosiklet yok oda ayrı bir konu
architect adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ikilemdeyim çok mt-09 için çok iyi motor ve gerçekten sahip olmak istiyorum ama 115 bg korkutuyor beni b modu bile fazlasıyla hızlı gelir mi bana diye düşünüyorum.
eğer ki tecrüben yoksa bence alma derim 3 yıl r6 da yapmadıgım şey kalmadı bir yılda 600rr da aynı sekilde ama bundaki alt devirlerin doluluğunu hırcınlıgını gormedım hiç birinde 2006 r1 kullanmıstım deneme amaçlı o bana bunun gibi hissettirmişti acıkcası 1000lik bi racingden farksız bir alt devire sahip A mod gerçekten sıkıntılı :D
-
05 Temmuz 2014, 02:06
fokan adlı üyeden alıntı
Flame,
Teşekkürler
Fethi
Sadık gerekli açıklamayı fotoğraf ile yapmış size. TÜM 1'den fazla silindirli motosikletlerin ilk bakımında senkron ayarı yapılır. Motosiklet sizin bizi çok ilgilendirmez fakat o çok iyi servisiniz ezberlemekle yükümlü olduğu kitapçıktaki bu bilgiyi atlamış.At arabası kullandığım için bilen biri değilim fakat öyle duydum işte...
-
05 Temmuz 2014, 03:44
BiKeR_BoYzg adlı üyeden alıntı
Bende bundan önceki motosikletlerimde yaptırmamıstım ama mt nın kullanım kıtapcıgında perıyodık bakım kısmında 1000 kmde motor sekronizasyonu yazıyor. Yapılmasında cok fayda oldugu kesın.Sıkıntım su an yok ama ard arda gaz verıp salınca isteksizlik hıssettıyor bazen 850 km deyım yaptıracagım haftaya bakımı o zamanki farkı yazarım buradan ;)
35sdk89 adlı üyeden alıntı
Öncelikle kitapçıkta 4 nolu maddeyi göz kaydırarak okursanız kitapçıkta dahi yazdığını görürsünüz
http://i.hizliresim.com/Gnq1Yb.jpg
Yani senkron ayarı sadece km'si çok motosikletlere uygulanan bir uygulama değildir. Cihaz silindirlere bağlandığından, komplike ve pahalı bir kalibrasyon cihazı olduğundan dolayı her serviste yok.
flame adlı üyeden alıntı
Sadık gerekli açıklamayı fotoğraf ile yapmış size. TÜM 1'den fazla silindirli motosikletlerin ilk bakımında senkron ayarı yapılır. Motosiklet sizin bizi çok ilgilendirmez fakat o çok iyi servisiniz ezberlemekle yükümlü olduğu kitapçıktaki bu bilgiyi atlamış.At arabası kullandığım için bilen biri değilim fakat öyle duydum işte...
Bilgi ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Fethi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)