Ikici elde temiz mt 09 lar var bence degerlendirile bilir.
Ikici elde temiz mt 09 lar var bence degerlendirile bilir.
Gercektenten satmak isteyen birisi varsa liste fiyatinin altina alinabilir bende 24bin e alanlardanim 25,5 teklif eden bile oldu ben satmayi dusunmedigim halde yani pisayada alici ciktigi icin millette o paralari istiyo ve satiyorlarda
bu da benden gelsin
Mt o9 yakıt değerleri nedir
Bu gune kadar hicbir motosikletimde yakit hesplamadim acikcasi sonucta zevk icin biniyorum ama mt de ekranda gordugum icin soyleyebilirim Ilk 500 km ye kadar sehir ici 7.5 du su an 6-6.5 arasi sehirler arasi 100-170 km arasi hizda kullanimda 4.4 su an 800 kmde bakim sonrasi rodaj bitiminde 0.5 lt daha duser herhalde
Beyler tekrar merhaba imkanim yok kameraya cekemiyorum yanliz makinam 9 bindevir 6. Vites 224 kilit 9 bin devri gram gecmiyor daha hizli giden arkadaslarin limiti yok zannediyorum Bu limiti kaldirmanin bi yolunu bulan varsa yazabilirmi
http://ecunleashed.com/2014-yamaha-f...ance-re-flash/
9 bindevir 6. Vites 224 kilit 9 bin devri gram gecmiyor daha hizli giden arkadaslarin limiti yok zannediyorum Bu limiti kaldirmanin bi yolunu bulan varsa yazabilirmi
Ahmet bey gonderdiginiz site akro tak olayi bitirmi demek istiyor
buradada sizin dediğiniz gibi geçmiyor o sürati
Ama o donanimi nasil satin alicaz ne fiyat ne buy secenegi var
Kanada versiyonu hariç alayı 224 km/h'yi geçmiyor.Bir de benim ki geçiyor
Motosikletimi daha önce açıkladığım gibi 2. el aldım ve kullandığım ilk Mt09'du.E ben gazı açtım gitti haliyle sizlerin yazdıkları tuhaf gelmişti.Kalp kırmışsam affola.
Şimdi limitörden kurtulmak için yapılabilecekleri paylaşayım sizinle;
Kullanacağımız parçanın adı TOPSPEED ELIMINATOR Şu an üretimde olan tek marka Italjet Remap/Eliminator Edinilmesi imkansıza yakın.Italyada aftermarket işi yapan bir firma.Lisanssız olduğu için elden temin ediliyor...Italyan bir akraba olmadan sıkıntılı ve sağlıklı çalışmadığı söyleniyor.Bende ki bu diğerleriyle karşılaştırma olanağım olmadığı için ne söylesem yalan olur.
Bazzaz ve Dynojet firmaları comingsoon diyor.Tahmini 30 45 güne piyasada olacakmış.
Yaptığı şey basit.Motosikleti 210 km/h'i geçmemiş gibi kandırıp güç akışını devam ettiriyor.Suzuki gsxr1000 ve Bmw s1000rr Hp4 ile aynı hesap.Göstergede fazlasını görüyorsunuz ve fazlasıyla gidiyorsunuz fakat gariban 210larda sanıyor kendini
Bunun harici beyni-ecuyu tekrar maplemekte çözüm fakat avrupaya giren motosikletlerin çoğunluğunun beyni kilitli oluyor.Deneyen çıkacaktır öğreniriz elbet...Bunun çözümüde kanada versiyonunun komple beynini almakmış.Ecnebiler sorunu öyle çözmüş.
Komple beyin değişince şu işlem yapılıyor http://ecunleashed.com/2014-yamaha-fz-09-mt-09-performance-re-flash/
Şu an egzoz hava filtresi ve buji işlerimi hallettim.Power commander,yeni nesil Topspeed Eliminator ve oxygen sensor almayı planlıyorum.Ardından dynoya tırmanacağım.Parçalar piyasaya çıktığı zaman temininde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.Öncelik Sadık kardeşimde :p
Video işini en kısa sürede halledip paylaşacağım sizinle...Keyifli sürüşler.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Kardesim su mevzuyu srn kovaliyosan bizlerede haber et bizde.bakalım durumuna dedigin parcanin montaji nasil oluyor birde o var tabi kim yapicak riski nedir bunlarida.gòz onunde.bulundurmak lazim eger 224 u gecersem akroda takarim bakarim yoluma
Ciplak bir motosiklet 224 yapabiliyorsa cok iyi bir deger bence.
Program degisimi ile kac yapiyormus? 230 mu?
Risklik bir olayı yok.Topspeed eliminator 3000ne kadar bende bir sorun çıkarmadı.Diğer parçalar standart zaten.Olur olmadık tüm modellere takılıyor...
Tabii ki elimden geldiğince paylaşacağım burada.Yeni model olduğu için birkaç ay sıkıntılı olacak bu işler.Zamanla çıkar herşey...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
Naked motosikletten anlasaydınız böyle kinayeli bir cümle ile ne kadar komik duruma düştüğünüzün farkına varırdınız.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
mt-09 blazing orange almis bulunmaktayim arkadaslar
hangi bayiden buldun hayırlı olsun tekerin düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)