Selamlar o 247ci Alper benim
Şuan 1550 km civarındayım.4 sefer topspeed denemesi yaptım fakat dibini bulamadım.
A mode'da ;
1130.km'de 243km/h (rüzgarsız hafif rampa inişi )
1220.km'de 247km/h (rüzgarsız düzlük )
1460.km'de 225km/h (rüzgarsız sırt çantası ile )
1530.km'de 233km/h (rüzgara karşı )
10000rpm'i geçemedim 6.viteste.Gaz kolunda boşluk yoktu dibine kadar çevirdim ama süreyi kısa tuttum haliyle hala rodaj aşamasında...Direnip 90 saniye civarı dip gaz,rüzgarsız ve sıcak lastik ile gece gazlarsam dibini bulacağımı umuyorum...
Motosikletimi 800km 2. el aldım.Üzerinde alt sakal,koruma takozu,2 ayrı radyatör koruma ve
ön cam var. Ön cam standarttan büyük.Farklı bir Italyan markası...Ön camın gazlamada etkisi çok büyük.Bir önceki motosikletim Z750de direk 20 km atmıştı...
2. el olduğu için extra yazılım mazılım atıldıysa bilmiyorum.Açıkcası eski sahibinede sormadım...Zaten gazlamak tam anlamıyla eziyet.Dibini bulup bu sevdadan vaz geçeceğim
220den sonrası çekilmiyor...
Ecnebi sitelerde ciddi tartışmaları var.240,255 gören bir sürü kullanıcı ve 225i geçememiş yine birsürü kullanıcı.Yeni motosiklet deneyip göreceğiz bakalım.Video kaydı denemeleri siteye koyarsam silinecek büyük olasılık.Malum video sitesine koyup diğer kullanıcılar ile paylaşmayı düşünüyorum.