ön cam süper duruyor. twix çikolata gibi orjinal motor korumaları var şanzımanın alternatörün oralara hiç bi haltı korumaz diyeyim
ön cam süper duruyor. twix çikolata gibi orjinal motor korumaları var şanzımanın alternatörün oralara hiç bi haltı korumaz diyeyim
Feyizoğlu`na Givi ön cam gelmiş. Orjinal ön cam`dan yaklaşık 100-TL ucuz ve daha işlevsel görünüyor. Yalnız Orginalinin görselliği daha iyi gibi.
http://www.feyizoglu.com/MT-09-On-Ca...-_48440.html#0
rüzgar işine 3 gram falan faydası olcak gibi de görsellik zayıf, puig çözer bu işi tahminim
MT09 icin bilgi edinebilmek adina pek cok sitede dolastim buradaki viraji iyi degil yada viraj konusunda negatif sayilabilecek yorumlari okuyunca biraz hayal kirikligi yaratti bende ve bugun autodrome da test etme imkani buldum.
NAKED/STREET tarzi motorlarin genel ozelligi olan ruzgarla mucadele kismini bir kenara birakmak gerekir.
Basari frenleri var
iyi bir yakit ekonomisi var
guclu A ve STD modlarinda arzilali huzursuz (cok keyifli coook 😃)
B modu ise sehir icerisinde ve bir sure alisana kadar daha yumusak bir surus vaad ediyor
Gelelim viraj konusundaki olumsuz veya olumlu yaklasima
MT09 viraj konusunda kesinlikle basarili bizzat kendim test ettim.Kimsenin bu konuda kaygisi kesinlikle olmasin.
Ben buradaki yorumlardan acikcasi hayal kirikligina ugramistim ama bugunun sonunda turuncu MT09 umun siparisini verdim bile
https://lh6.googleusercontent.com/-n28wAXmKIQU/Uu2X8Z8vWaI/AAAAAAAABVg/faI-yVDmNg4/s1024/20140201_132647.jpg
son yollanan foto için: çıplaktan goldwing bu kadar olur bu nar kırmızısı sadece amerikada var gelse iyiydi
Nacizhane
http://www.motoetkinlik.com/apacinin-karanlik-tarafi-yamaha-mt-09/
Arkadaşlar duyduğumu size sormak istiyorum bu mt 3 silindir ya ben onu arkadaşlara sordum dediler 3 silindir uzun vadede sıkıntı yaratabilir sizce bu doğrumu bende sıfır turuncu bir mt istiyorum ama kafamı çok karıştırdı 4 veya 2 silindir olsa al diyor ama 3 silindir alma diyo bilemedim kafamı karıştırdı sizin görüşleriniz neler
Çok mantıksız. Hiçbir dayanağı olmayan bir fikir belirtmişler. Uzun vadede hangi üç silindirli motor bloğunun takibini ve incelemesini yapmışlar veya inceleyeni okumuşlar araştırmışlar? Kaynak dayanak yok ortaya atılan görüşe.
haklısınız ama işte adam diyo o kadar para vermeni istemem o motora bende sadece bu motoru almak istiyorum diğerlerine alıcı gözüyle bakamıyorum bu motru gördükten sonra
1-2-3-4 tokmak farketmez, zamanında yağını değiştirmezsen, pintilik edip yağı değişti filtresi de kalıversin dersen, 5-10 dakka ısınmadan basarsan kendi kendine mühendis kesilip saçma sapan modifiye yaparsan, 50 metre mesafe için deli deli gidersen uzay gemisi olsa gene bozulur. kablo, alternatör pompa vb parçalar için bişey diyemem ama bloktan hiçbiri çalmıyor. 100 senelik teknoloji motor dediğimiz şey. tırsmaya gerek yok. motor satıldı geliyorum ulen patlıcan moruyla, mantık ve kilo kavgasında kilo galip geldi
aslında tam da onu demek istedi ama beklemicem sanırım
bilgi amaçlı yazayım: yamahanın da ilk 3 silindirlisi değil bu model.
eski tarihlerde ürettiği 3 silindirli modeller vardı.
3 silindir kısa veya uzun vadede sıkıntın olmaz.hele ki motor teknolojisinin şu anki durumunu düşünürsek.
ancak alıp kullandıktan sonra 2.el satış şansı 2 ve 4 silindirlilere göre oldukça düşük olabilir.
piyasanın yapısı gereği tabi.
örnek model 1980 lerden vardı sanırım güncel model yok, ama yamaha dandiri düdük bir marka olmadığından rahat ol bence
Yamaha'nın İngiltere sitesinde MT-09 Street Rally diye böyle bir versiyonunu yapmışlar, bize de gelir mi acab?
versiyon falan değil bu. sipariş üzerine plastik parçalar değiştiriliyo ekleniyor çelik jant pioneer teyp siyah film durumu
Bİ selektöre BİN manita
http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/mt/mt-09-sr.aspx?view=featurestechspecs
plastik parçalar ve sele hariç farkı varsa sen söyle
bu da başka siteden. A collection of bolt-on pieces for your Yamaha MT-09 (that’s the Yamaha FZ-09 for us Americans), the Yamaha MT-09 Street Rally started life as dealer-made bike in Europe, parçalar bayide değiştiriliyo ekleniyo başka bi cacık yok. bolt-on ve dealer-made ekleme bayide yapma.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)