merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum dün motorumu aldım 2. el 4800 km de arkadaştan aldığımn için gayet temiz hala motoruı açılmamış
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum dün motorumu aldım 2. el 4800 km de arkadaştan aldığımn için gayet temiz hala motoruı açılmamış
slm arkadaşlar ben de eski bir zealsun kullanıcısıyım
hatta polen in tr ye tanıtım amaclı getirdiği ilk motorlardan aldım desem yalan olmaz.
5500 km de sattım motorumu bir abime ve hala ilk günkü gibi
cin malı tırt bike diyenlere inat hala ilk gunku gibi pırıl pırıl ve hala taş gibi
kotu sohret yapan diğer cinlilere inat bana actığı en büyük sorun debriyaj teli kmopması ve ampül kesmesi,tel 500tl ve ampül 3500tl
daha ne olsun
fakat benimki sonra piyasaya-bayilere dağıtılanlardan cok farklı belirteyim.malzeme işçilik ve bazı küçük parçalar ve şekilleri
motor burada bir abimde ama hala binip üzerine babalar gibi geziyoruz
ek sis lambaları,deri çantaları ve biraz daha acılı gidon u ile cok çekici ve güzel
şimdiki motorum suzuki xf650 ama zealsun gibi dikkat cekmiyor.millet zealsun a hayretle bakıyordu ve cinli olduğuna inanmıyordu.kullanımı cok rahat bir makina,bu paraya alınabilecek en güzel cinli daha ötesi yok derim.kim ne derse desin hacminin ve parasının karşılığını fazlasıyla verir.sorun cıkaran makina sahipleri hataları kendilerinde arasın derim önce.
sevgiyle kalın.......
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
Merhaba herkese,
Özellikle İstanbul'daki arkadaşlara sorum olacak, malum önümüz bahar, motoru satın aldığım bayiye değil servis hiç bir şey için gitmeyi düşünmüyorum. O nedenle bana öncelikle Avrupa Yakas'ında olmak üzere iyi ve güvenebileceğim bir servis önerirmisiniz? (Karizma demeyin de) Yetkili olması bence şart değil, işini dürüst yapan ve motordan anlayan bir yer olsun yeter.
Yapmak istediklerim : standart bakım, debriyaj ve fren tellerinin 1.sınıf kaliteli olanlarla değişimi mümkünse ön dişli değişimi.
Bu arada lastikleri dubleks (tubeless) ile değiştiren oldu mu? Bazı modellerde jant uymadığı için yine de iç lastik kullanmak gerekiyormuş. Ben değiştirmek istiyorum ama bakalım.
Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.
herkese selamlar.
august kardeşim anadolu yakasında ii bir ustamız var.gerçi ben motoru seyrantepeden mor motordan aldım.seyrantepede mor motorun servisi ahmet ustada fena diil ama sen yine de pazarlık yapmadan bi şey yaptırma herkes kaptırmaca gidiyo...parçalrı adanadan getirtmeni (kargoyla)tavsiye ederim.
bu arada arkadaşların bi konuda düşüncelerini almka istiyorum malum bu motosiklet aksesuarları gereğinden fazla pahalı bende tektstil işi ile uğraşıyorum en azından elimden gelen şeyleri üretebilirim.mesela şu balaklava denilen şeyi ben yapsm 5 ytl civarı satabilirim hemde kaliteli bi şey yaparım.,şu an 15-20 ytl arasıjda satıyorlar.
bu işe girişsem acaba satabilirmiyim.mesela fuarda ???
ne dersiniz...
arkadaşlar topic baya gerilere düşmüş ya kış geldi millet uyudu sanırım..tüm zealsunculara sevgilerimleee
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
ohooo ölmüşüz biz bunu da yazayım 25 karakter demesin
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
arkadaşlar merhaba
motorun arkasına 37 lt. shad almayı düşünüyorum sizce çok mu büyük olur???????
birde balaklava konusunda fikirlerinizi bekliyorum
saygılar...
Ya nerdesiniz zealsuncu kardeşler hiç gezi yapan yokmu yaz geliyor artık uyanın eskisi gibi topik önlerde olsun kazasız sürüşler herkese
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Ben fırsat buldukça geziyorum.
Motora neon yaptım.
Kilometre göstergesi ile beraber yakında resimlerini yayınlarım
Kazasız sürüşler...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Gecen sene ılk motoru aldıgımda bır ıkı defa burada sızınle goruslerımı paylasmıstım. Ben Anyalya'dayım. Motora nadır bınıyorum. Su anda hıc bır sorun yok.
Ama sunu kesınlıkle soylemek gerekıt kı herkesın gozu ustunde..
Ozellıkle derı canta cok yakısıyor bu alete.
@muhahha306 neon nasıl taktın akü kaldırıyormu? bende takmayı düşünüyorum piyasada 50ytl civarı taksam uyarmı? sen nasıl yaptın
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
selamaleyküm beyler, ben düne kadar bayağı sağlam bir sl150 adayıydım, yani kolay kolay kimse beni sl den caydıramazdı ama dün bu topici gördüm ve birden sl150 nöralize oldu dünden beri ilk 20 sayfayı okudum ciddi ciddi bu motoru almaya karar verdim, zaten karar vermemde bayii meseleside etkili oldu burda (maraşta) keeway bayii yokh, nese fazla uzatmiim biraz topicin sonuna doğru geldikçe motorda bayağı sorunlar ortaya çıktığını gördüm, bide fiyatta bayağı bir uçuş olmuş;
size sorum şu, bana hala içten bir şekilde zs 150-19 al diyebiliyormusunuz, diyebiliyorsanız/diyemiyorsanız neden?
(beni bu şüpheye düşüren bir tek arıza sayısının fazla olması )
hocam arıza dediğin nedir yaaaa....
bu arıza diye bahsedilen şeyler emin ol ki ufak tefek problemler.
ne baş ağrıtır ne yolda bıraktırır ne de aldığına pişman ettirir.
artı yağ soğutmalı git gidebildiğin en uzak yere....
GUGUKK kardeşim neon dediğim olay 3X2 adet mor ışıklı çakmak ledi
emin ol ki çok işe yarıyor
resimleri yakında paylaşırım.
kazasız sürüşler...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
iyide hocam madem bu motor bu kadar ii neden kendinden daha düşük seviyedeki diğer japonlardan daha ucuz (tahminimce işte bu ufak tefek problemler )
------------------------------------------------------------------------------------
-------************************************************** *****-------
------------------------------------------------------------------------------------
abi varya helal olsun dün vakit çok geçti ben bu sayfalara bakarken olayı tam idrak edememiştim (daha doğru okumamıştım sadece resme bakmıştım ) ama sitede + rep olayı olsa seni +rep kralı yaparlardı herhalde tek kelimeyle kralsın
(hı bu arada resmi sadece benmi göremiyorum yoksa link uçmuşnu )
Arızası olan bir kişi hatırlıyorum bir arkadaş da kaza yaptı o kadar.Motorda sorunu olan arkadaş yok.Bu motorun 2 eksi yanı var o da egzos sesi zayıflığı ve aküyü çok beslemeyen şarj dinamosu.Dikkatli kullanırsan akü ile sorunun olmaz.Egzosa da yapacak çok şey yok.
Ama seni yolda bırakmaz bu motor.Eğer dandik benzin koymazsan.Depoda pislik bırakmazsan asla tekleme yapmaz.köpek gibi tırmanır.Hızlı değildir ama tırmanışı iyidir.
Superlight maalesef tırmanmada biraz sıkıntılı ama hızılanması daha iyi.
Motorun ucuz olmasının sebebi tamamen ithalatçı firmanın fiyat politikası ile ilgili.
Motomax ve polen farklı şehirlerdeki firmalar.Biri istanbul biri adanadan yönetiliyor.Polen sadece zealsunları getirmiyor bilgisayardan ev elektroiğine bir çok malı türkiyeye pazarlıyor.Ama motomax sadece motosiklet ve ekipmanları işi ilke uğraşıyor.Yani iki firmanın yapısı farklı.aradaki 300-500 milyonluk farkın sebebi de budur.
Arkadaşlar; öncelikle herkese merhabalar..
Bu forumdan zaman zaman fikirlerimi paylaşıyorum burdaki fikirlerden yararlandığım da cok oluyor. Havaların güzelleştiği şu günlerde artık bu forumu daha hareketli ve canlı hale getirmeyi öneriyorum herkese.Mesela eminim ki bazen bunun gibi fikirler ortaya atılmıştır da ben de tekrar güncellemiş olmak adına aynı şehirlerde yaşayan arkadaşların belirlenecek ortak müsait zamanlarda pc başından kaldırıp ,motorlarımızı alıp geziler düzenlemeyi,belki hep beraber halısaha maçı yapmayı falan önermek istıyorum. Öneriye katılan arkadaşlar da msjlarıyla fikir belirtirse hepimiz için cok daha yararlı şeyler cıkacaktır eminim... herkese kazasız sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)