Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Ocak 2007, 21:34
aRKADAŞLAR sAĞLIK SORUNLARIM SEBEBİYLE ARANIZDA YAZAMIYORUM ANCAK KALBİM SİZLERLE.YAZILARINIZI TAKİP EDİYORUM.TEKNİK BİLGİ VEREN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.BİZLERİN HAVALANDIRDIĞI BAYRAKLARI ÇOK SIRTLANAN OLMUŞ.
HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER.
SON Bİ NOT KIŞIN MOTORU YATIRACAK ARKADAŞLAR İÇİN.AKÜYÜ AYIRIP DEPONUZU BOŞALTMAYI UNUTMAYIN.
HERKESE SEVGİLER
Reklamlar
-
07 Ocak 2007, 21:39
Selam arkadaşlar malum havalar soğudu artık kaldırdım motoru fakat bahara hazır olması için şimdiden birkaç şey almayı düşünüyorum ilki benim gezos karardı ve üstündeki kromajı soyuldu yeni bir egzos almak istiyorum buna uygun güzel bir egzos nerden bulurum fiyat olarak ne kadardır? 2. si öndeki far takımını komple değiştirmek istiyorum çok dandikler yeni far takımı nekadardır sağlam bişey? ayrıca lastikleri dublex lastik yapmak istiyorum kaça patlar? cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
10 Ocak 2007, 13:00
dubleks lastik en az 300 e filan patlar ben en son sorduğumda öyleydi ama egzos yakınındaki servislerde yoksa sanırım polen motordan direk sipariş verebilirsin
-
10 Ocak 2007, 15:08
herkese slm
Bugun motorun rüzgarlık camı bir mal tarafından üzerine eşya parçası düşürülerek kırıldı.Rüzgarlığını satmak isteyen veye şurda bulabilirsin diyen arkadaşların bilgisine ihtiyacım var(Zealsun 150-19 ön rüzgarlık)
Kazasız bol sürüşler.
-
10 Ocak 2007, 16:52
-
10 Ocak 2007, 21:15
Peki bu motora neon far takılabilirmi? 35w/35w galiba bizim motora uygun lamba ama 35/35 neon far bulamadım nerden bulabilirim bakıyorum scooterlarda çok şık duruyor bu ışıklar bizimkilere taksak süper aydınlatma ile karizmaya bir yenisi daha eklenmiş olucak. İnternetten bulabileceğim bir site varmı?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
11 Ocak 2007, 12:31
Neon değil de deponun tam altına 20 şer cm lik iki tane kendinden yapışkanlı led şerit takabilirsin.Onlar hem ucuz hem de toplasan 2 watt çekmiyor.Neon kadar da parlak mavi veya farklı renklerde ışık verebiliyor.
-
14 Ocak 2007, 22:36
İstanbulda hava hala motora binilebilecek kadar iyi.. Ben havası kötü olan yerlerdeki arkadaşlarımızın yerinede biniyorum motora haberininz olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
18 Ocak 2007, 12:17
arkadaşlar herkese selamlar,
yaklaşık 3 aydır bu siteye giremedim,eminim ki herkes tecrubelerini birbirilerine aktara aktara , benimle kıyasla ,baya bi ilerde olmalısınız motor ve ozellıkle zs-19 hakkında.
şimdi size bi olay anlatıyım,motorumu tamir ettircektim ve hasarlı parçaların değişmesi gerekiyordu,istanbul-anadolu yakasında oturduğumdan bu zealsun motorumuzun parçalarını satan ve akbulut zealsun bayisine parçaların listesini verdik ve fiyat istedik(ben motoru kendı tamırcıme goturdum ama parçaları bu aamlardan almak durumundaymışım cunku ıstanbulda başka bi yerde satılmıyomuş parçalar güya) neyse gıttık motorun değişmesi gereken epey bi parçası var adama faks cektım ve toplam 900ytl dediler.ilk başta işe uyanamadım ve ok dedim daha sıonra bu Akbulut zealsun bayisine bu parçaların nerden geldiğini araştırdım ve esas yeri buldum adana da polen motor dıye bıyerden aynı parçaların listesini verdim ve adamlar 500ytl dedıler.(aynen sizin gibi çüşşşş dedim) inanamadım ya bu kadarr terbıyesızlık yapılır.500ytllık parçaları adamlar bı telefon açıp isteyıp adanadan bana 900 e satcaklardı.son anda olayı farkedim adanadaki bayisini bulmasaydım boşyere kazık yıcektım.(kim bilir belkide 500ytl bıle aslında gerçek değerinin üstünde bı fıyattır) neyse parçaları sipariş ettim artık geldı kendı tamırcıme yapılıyo pazartesi alıcam işallah.ya bu piyasada kımseye guvenmemek gerekıyo anladığım kadarıyla.bu arada motora bi çanta takımı da yapıyım dıyorum ama bu kez bıraz araştırmak istıyorum boyle bı olaydan sonra. istanbulda bildiğiniz çanta takımı satan ucuza satan bi yer warsa beni bilgilendirirseniz sewinirim.
bu istanbul
-
19 Ocak 2007, 06:44
arkadaşlar şu bir gerçek motorumuz güzel ama servisler bi halta yaramaz.nbende ist. anadolu yakasındayım.güçlü motor diye bi firmadan az daha 200 ytl kazık yiyodum motoru alırken allahta siteye baktımda leventte mor motordan aldım.parçaları adanadan sipariş ederseniz çok karlı çıkarsınız.murat kardeş 500 ytl lik ne değiştirdin ya.bizi biraz aydınlatsan niye bu kadar pahalı oluyo.bizim motorların masrafı arabalardan çok valla.bide anadolu yakasında çok iyi bi ustamız var ama zealsun bayiliği yok.bilgilerinize..
murat kardeş unutmuşum anadolu yakasınsda çanta kendi imal eden bir yer var hangi semtte oturuyorsun...
-
19 Ocak 2007, 13:01
ydais kardeş ben üsküdar da oturuyorum çantacının yerini tam olarak tarif edebilirsen sevinirim karşıda da olsa olur fiyatı uygun olsun o onemlı daha cok.
-
20 Ocak 2007, 22:26
murat abi 500 milyonluk ne sorunu oldu motorun??
saygılarımla..
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
21 Ocak 2007, 04:09
bende üsküdar bulgurludayım.
çantacının yeri çengelköy taraflarında bize yakın yani
müsait olursam belki beraber gidebiliriz..
-
21 Ocak 2007, 13:55
oğuzcum sana anlatmıştım nası bi kaza yaptığımı unutmuşsun baya ciddi hasar vardı,3 ay oldu baya geçti üstünden.neyse ki tekrar kavuşuyoruz yrn..
-
23 Ocak 2007, 13:29
beyler sızın motor kaç basıyor merak ettımde?
-
26 Ocak 2007, 01:25
-
26 Ocak 2007, 23:54
Enginkadan kardeşim manzarayı kıskanmamak mümkün değil...
Tebrikler.
...KAZASIZ BELASIZ KEYİFLİ SÜRÜŞLER...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
28 Ocak 2007, 23:35
Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Şu depo üstüne monte edilen deri koruma kılıflarını nerden temin edebiliriz.Sirkeci de bile bulamadım.Daha evvel Sahibinden.com da bi kaç satan arkadaş görmüştüm ama sahiplerine ulaşamadım.Bilgisi olan varsa fiyat ve yer konusunda paylaşım yaparlarsa çok mutlu olacağım.Teşekkürler
-
05 Şubat 2007, 09:23
-
05 Şubat 2007, 17:35
Çiğ benzin yakıyo dostum.Bu soğuk havalarda kısa süreli çalıştırma doğru değil.Bi süre çıkıp gezseydin keşke.Benzin depoda biraz durup karbüratöre süzülünce bunlar olur.Benzin musluğunu motoru 3 günden daha uzun süre kullanmayacaksan kapalı bırak.Ve bence biran önce gidip motorunu çalıştır bir saat gez yol yap yani.Bi temizlensin iyice.Bir de çok soğuk havada çalıştırdığında bırak rolantide çalışsın ya da stop edecek kadar soğuksa 200/250 devir kadar gaz ver.Birden gaza yüklenme benzin yanamadan egzosttan çiğ çıkar.
Telaşlanacak bişey yok yani.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler