stormlord seni yılın mucidi seçelim kardeş
stormlord seni yılın mucidi seçelim kardeş
Resimleri bekliyoruz
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
herkese slm ben zealsun 150 sagibiyim kısaca şunu söyleyeyim arkadaşlar parasına bakarak alabileceğiniz en gzel ve gösterişli motor bu bence çok zevkli kullanımı var ben myısta aldım ve ekim ayında kaldırdım motorumu mtorum satlıktır plaka ruhsat var km 1350 de sorunsuz maddi ihtiyaç gereği satmak zorundayım inanmak zorun da deyilsiniz ben genede söyleyeyim motorumu hiç satmak istemiyorum saten doya doya binemedim yer sorunu olduğu için arabayla gidiyorum işime hasta olduğum içinde soğuklar da binemiyorum aklınızda soru işareti kalmaması için söyledim bunları herkese bol şans sensiz_867777@hotmail.com
zealsun 150\19 prince chopper almak isteyen arkadaşlar 0 537 445 17 06
Herkese selam Bugün liseden arkadaşıma gidip bi motor aldık. (( Kanuni Tiger )) . İkinci eldi ve motor kumburgazdaydı arkadaşta şehreminide oturuyor. Motor kullanmayı hiç bilmediği için motoru oradan eve kadar ben getirdim ve şunu farkettim: Gerçekten 150cc ile 250cc arasında bariz bir fark var. Ben motorumu seviyorum ama 250cc olsa fena olmayacakmış hani Herkese gönlündeki motoru nasip eylesin Allah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
2. sayfaya düşmüşüz..
kenya abi bizim kasaya 350cc de giderdi ama o zaman fiyatı ikiye katlardı
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Dogru söylüyosun Oğzu Kağan ama bi güzel hızalnıyodu ki sorma gitsin yani... Bide sana Fatih Kısaparmak'tan (( hemşehrim olur kendileri )) "Bu dağ ne rüzgarlar gördü" şarkısını armağan ediyorum. İkinci sayfaya da düşebilirzi ama yıkılmayız Herkese keyifli sürüşler
fazla hız iyi değildirrr arkadaşlar boşverin hem daha ekonomik 150cc ler
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
teşekkürler kenya abi! konuyla ilgisi yok ama ben de orhan gencebaydan güle güleyi armağan ediyorum!!! güzel bir şarkı abi tavsiye ederim istek hattı gibi oldu abi!!
taner abi ilk motosiklet için 150 ideal bence. çok güzel oldu hatta. motor da açılıyor. ama hiç 250 sürmedim.. neyse abi fazla kurcalamayayım ama prensler güzel!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Merhaba arkadaşlar,
Forumda gereksiz tartışmalar olduğu için pek yazmıyorum ama burayı takip ediyorum.
Bir şeyler paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim benim fazla zamanım olmadığı için hiç ilgilenemiyorum inşallah seneye yazın daha çok aktiviteler yaparız.
Motorumuzun maşallah aksesuar, görüntü bakımından hiç bir eksiği yok, fazla problemi de yok ama sanırım 2.eli biraz zayıf ne dersiniz.
Burada bir sürü satış ilanı veren oldu hiç satan oldu mu merak ediyorum.
İlk motor olarak aldık ama değiştirme zamanı geldiğinde ne olacak bilemiyorum.
august kardeşim bu motoru henüz tanımıyorlar.
inan biraz param olsun bir tane daha alacağım.
ikinci eli bile kaçırılmayacak bir motor derim kendimce.
benim kanka hasta oldu motora.
ayrıca bugün nazilli turu yaptık gece gece; canavar gibiydi.
not:henüz nazilli çok soğuk değil...beklerim...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
merhabalar arkadaşlar stormlord kardeş şu top case in son halini gündüz gözüyle çekiliş bir fotosunu gönderirimisin???
arkadaşlar öncelikle kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim.
size bir sorum olacak. ben gebze yenimahalle de oturmaktayım. burada bir adet zs150 mevcut sabahları geçerken tamirhanenin önünde görüyorum.acaba o motorun sahibi buraya üye mi? merak ettim tanışmak isterim doğrusu.
görüşmek üzere.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Buyrun resim hazır
Şeffaf branda projesini iptal ettim,onun yerine kuryecilerin kullandığı bacak kapatan brandalardan aldım sirkeciden 25ytl'ye.
Ayrıca motor koruma demirinin önüne de halıfleksten set çektim (sadece radyatörün ortası açık) böylece brandanın kapatamadığı ayaklarıma da rüzgar ve çamur gelmemiş oluyor
Önemli Not:Aldığım branda standarttır.Depomuz büyük ve damla depo olduğu için kasık kısımları açıkta kalmaktadır ve bu kısımdan hava girmektedir.İptal ettiğim şeffaf brandanın bir kısmını kasık kısmına yerleştirmek için kullandım
bizim motora göre özel bir branda yok tek tipte üretiliyormuş.
Yağ radyatörünün bir kısmını kapatarak uzun yolda yakıt sarfiyatını azaltabilirsiniz.Tamamen kapatmayın yoksa sıkışık trafikte motorunuz şişer
Gece yolculuğu yapan arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak:
kaskıma ve motorun çantasının altına özel reflektörlü bantlardan yapıştırdım,geceleyin gerçekten de güzel parlıyor ve dikkat çekiyor.Carrefour'dan 2,70 ytl ye aldım.
Turuncu ve Beyaz olmak üzere 2 tane bant çıkıyor içinden,her biri 1,2mt ister motorunuza isterseniz kıyafetlerinize yapıştırın.
Ha bu arada halıfleks yaptığımı söylemiştim onun da resmi burda
Roma tarzı at arabalarına benzedi sanki ayaklarım üşümüyor valla bana yeter
konuya ilgiyi azalmış görüyorum :(
havaların soğuk olması ile veraber gezinti yapamamanın üzüntüsüne bürünmüş gibiyiz.
kışlık bakımlarımızı yaptık mı?
yaptıysak nasıl ve ne yaptık? (çeşitlilik olsun)
yapanların yapmayanlara değişik tavsiyesi var mı?
kışın motoru baştan mı yaratsak?
en ince somununa kadar parçalayıp toplasak mı?
eğlenceli olmaz mı?
değişik yorum ve fikirlerimizi paylaşmaya devam edelim.
saygılar sevgiler...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
ilgi azalmaktan ziyade insanlar vakit bulamıyo olabilirler. Hem motora fazla binemiyoruz hemde başka işlerimiz var. mesela ben sınavlarla boğuşuyorum bu akşam sınavım vardı hiç okumadan girdim bakalım nolcak Ama ne olursa olsun irtibatı koparmayalım dimi ama herkese keyifli sürüşler...
stormlord abi bence güzel olmuş halıfleks amaca uygun.. ama görüntü kalmamış abi reflektörlü bantlar da çok güzel olmuş abi en kısa sürede ben de yapacağım. önemli
muhahha306 abi bence dursun durduğu yerde parçalamayalım parça arttırmayalım abi
Stormlord tebrikler güzel bir çalışma olmuş.İşin estetik yanı tartışılır tabi ama soğuktan korunmak çok daha önemli.
Ben de bu tip bir branda bulabilirsem mutlaka takmayı düşünüyorum.
para ile almak istesem bu motorun aksesuarlarini nereden bulabilirim?
polen.tr.com dan edineceğin telefonlar yardımcı olabilir yedek parça departmanının da numarası vardı
ayrıca ramzey'de benzer aksesuarlar var ordanda satın alabilirsin fiyat hakkında bilgim yok ama tahminimce almak istediğin aksesuarlar polenden daha ucuza mal olur
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)