Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Nisan 2006, 13:37
teknikmotor adlı üyeden alıntı
memenuniyetle bekleriz. Anadolu her zaman misafir perverdir gelmeden mesaj atar yada telefon ederseniz karşılar elimizden geleni yaparız.reklam olsun diye yada reklam yapıyor demesinler diye telefon yazmadım..
herkeze selamlar. Çamurluk işini ihmal etmeyin sonra deliniyor
Bu problemle ilgili birşey sormak istiyorum: 6 motorda çıktığını söyledin, eğer hepsinde çıkmıyorsa bir montaj hatasından kaynaklanıyor olabilir mi ? 1 cm taşlama yapılıyor dedin, bu kadarlık bir hatanın tasarım kaynaklı olması mümkün değil. Sorun çıkmamış bir motorla aynı bölgeyi karşılaştırma yapma şansın oldu mu ?
Selamlar
Reklamlar
-
30 Nisan 2006, 14:16
arkadaşlar birçok yere telfon ederek en sonunda İZMİr deki bayilerin yerini öğrendim. fakat bunların bir kaç tanesine yine ulaşamadım fakat ulaştıklarımda ise malesef ellerinde olmadığı ve bir süre daha gelmeyeceğini öğrendim . doğrusu bunun için üzüldüm. çünkü gerçekten modeli beğenmiştim. sanırım artık listemdeki 2. motora bakacağım.
tekrar söylemek istiyorum.arkadaşlar İzmir de bana yardımcı olabilecekler varsa sanırım motoru almam 1 hafta daha sürecek bu süre içerisin mesaj atabilirmi.
sağolun
-
30 Nisan 2006, 17:21
merhaba öncelikle bende zealsun 150-19 dan almaya karar verdim.Criminal dostumun bu ve bir cok model hakkındaki görüşlerini inceledim.Ve bu motorda karar vermemde + yarar sağladı.Criminal sanırım beylikdüzünde oturuyordun bende ş.evlerde oturuyorum.Bana en yakın teknik servis nerede var acaba teknik servis açısından sıkıntı yaşarmıyım??? tşkler...
-
30 Nisan 2006, 19:11
Dostum valla bayram paşa ve zeytin burnunda var.Sıkıntı yaşayacığını zannetmiyorum
-
30 Nisan 2006, 19:41
Pardon arkadaşlar hepinize saygılar bu arada
ben motoru bayaa sevdim iki gündür inceliyorum ama sitede ağırlığı veya max taşıma yükü hakkında bişey yazılmamış bilen varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum
-
30 Nisan 2006, 20:00
maksimium yük kapasitesi hemen hemen bütün motosikletlerde 150kg dir ama 2 kişi binince bunu aşıyorsun ama zararı yok
motorun kendi ağırlığıda tahminimce 160 kg civarındadır.
-
30 Nisan 2006, 20:31
OOOf ortalık karışmış iyice. Yahu arkadaşlar, şimdi herkes şunu kabul ediyor sanırım, tüm Çinli motorsikletlerde hatta tüm motorsikletlerde sorun çıkabiliyor. Evet Çinlilerde daha çok çıkıyor belki. İşte bu yüzden daha ucuzlar ya zaten. Burada birbirinize ne giriyorsunuz anlamadım. Diğer marka forumlarına da bakın en meth edileninde bile bi sürü sorun konuşulmuş, yazılmış. Bizim bu motorları tercih etmemizin sebebi ne? Genellikle acemi ve ilk motorumuz oluşu veya maddi durumumuzun müsait olmaması. Ben de bu durumların ikisi de mevcut. Ve Regal almayı istiyorum, ama açık konuşayım son dakkada madden zorlanacağımı düşünürsem bu motor alternatifimdir. Ha ikinci el sorunsuz bir Japon da olabilir ama onların ikinci eli bile Çinlilerden genellikle pahalı. Lafı uzattım. Diyeceğim o ki, hepimizin derdi hemen hemen aynı. Motora iyi davranıp gerekli kontrolleri yapmak lazım, üretim hatası da şans artık. Birbirimizi kırmanın bi anlamı yok. Neticede herkes motosiklet binme derdinde ve Çinli minli bi şekilde bi marka alınacak. Mondial alıp hiç sorun yaşamamış adam da var burada, Regal alıp sürekli sorun yaşayan da. O yüzden kavgaya gürültüye gerek yok sanırım. "En doğru yol kendi bildiğiniz yoldur" buna inanın. Daha az sorun yaşayacaksınız.
Herkese sorunsuz bir motosiklet dilerim...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
30 Nisan 2006, 22:57
ceash adlı üyeden alıntı
maksimium yük kapasitesi hemen hemen bütün motosikletlerde 150kg dir ama 2 kişi binince bunu aşıyorsun ama zararı yok
motorun kendi ağırlığıda tahminimce 160 kg civarındadır.
hocama katılıyorum
bende eşimle çıkıyorum hafta sonları
bi problem yaşatmadı
yanlız bakım yaptırırken dikkat edin magnatec yağ koyuyorum dedi castrol go koydu motoruma 2 gün içinde değiştireceğim
bakımda başından ayrılmayın derim
motor iyi ama ustanında iyi olması lazım
-
30 Nisan 2006, 22:59
Bişey sorucam çelik motorda crown150 modeLi var acaba onunLa aynı mı bu bahsediLen motor.. Bi Link vereyim karşıLaştırın. http://www.celkan.com/xy150.htm bide bişi dicem kuLLananLar cewapLarsa sevinirim ne kadar yakıyor bu motor....
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
30 Nisan 2006, 23:04
merhaba arkadaşlar,kısaca söylemek gerekirse motosikletin ağırlığı 153 kg. ve iki kişi toplam yük 210kg. bindik yine de gidiyor tabiki kalkışta biraz zorlanarakta olsa vitesi 2'ledin mi problem yok!!!!!!!!!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
30 Nisan 2006, 23:10
yorum bekLiyorum
)
-
30 Nisan 2006, 23:15
aynı motor değil kardeş ikisi tamamen farklı senin dediğin motorun 150 liğinde hatta 250 liğinde yağ soğutma yok
-
30 Nisan 2006, 23:22
yani zeaLsun daha mı iyi ??? yada söLe sorayım yağ soğutması daha mı iyi ???
)
-
30 Nisan 2006, 23:23
[QUOTE=Seko]Bu problemle ilgili birşey sormak istiyorum: 6 motorda çıktığını söyledin, eğer hepsinde çıkmıyorsa bir montaj hatasından kaynaklanıyor olabilir mi ? 1 cm taşlama yapılıyor dedin, bu kadarlık bir hatanın tasarım kaynaklı olması mümkün değil. Sorun çıkmamış bir motorla aynı bölgeyi karşılaştırma yapma şansın oldu mu ?
Selamlar[/QUOTE
arkdaşım öncelikle diğer tüm motorlarda neredeyse teğet yani tekerlek sürtmüyor ama yinede çamur taş gibi etkenleri göz önüne alırsak dikkatli olun derim herkez kendi motorunu kontrol etsin selamlar
-
30 Nisan 2006, 23:28
karsberSky adlı üyeden alıntı
yani zeaLsun daha mı iyi ??? yada söLe sorayım yağ soğutması daha mı iyi ???
Arkadaşım bugüne kadar herhangi bir marka hakkında daha iyidir veya bu marka kötüdür diye bir şey yazmadım şimdi de yazmam. Bütün Markalarla ilgili topicler var eksilerini artılarırnı buradan araştır ve aklına yatanı al bu iş bu kadar basit, çok düşünürsen motorsuz kalırsın karar ver ve hemen yarın git al
-
30 Nisan 2006, 23:32
hakLısın gaLiba ben bayaaaaaaaadır düşünüyom gaLiba motorsuz kaLıcam... Ama gaLiba karar verdim zeaLsun 'un havsa/Edirne bayisinden bi tane zs150 19 aLıcam gaLiba
)
-
30 Nisan 2006, 23:32
karsberSky adlı üyeden alıntı
yorum bekLiyorum
kardeş en başta motorlar farklı biri yağ soğutmalı diğeri hava sonra ekipman farklı ön far sisler light bar koruma demirleri çamurluk demirleri
Ve en önemlisi distribütör firma çelik le herkezin pek tatlı olmayan anıları vardır...
-
30 Nisan 2006, 23:38
yardım ve biLgiLendirme için ceash ve teknikmotor ' a teşekkürLerimi sunuyorum... Bu motor hayLi güzeL çok beğendim ama yakıt tüketimi nedir...
)
-
30 Nisan 2006, 23:43
hayırlı olsun inşallah alır ve kazasız belasız kullanırsın
-
30 Nisan 2006, 23:46
tam olarak müşterilerden aldığım bilgilere göre son zamdan önce km ye 70 ytl ile 95 ytl yakıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler