Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    qrar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07
    kanya ve oğuz merhabalar. ben bu başlığa ilk defa yazıyorum. başından beri okudum son 5-6 sayfa hariç. adanadayım ve bugün ana distribütörlüğüne gittim zealsun un.bu motordan almak istiyorum ama hala kafamda bir kaç soru var. mümkünse msn den konuşabilirmiyiz. derd_77@hotmail.com

kenya ve oğuz merhabalar. ben bu başlığa ilk defa yazıyorum. başından beri okudum son 5-6 sayfa hariç. adanadayım ve bugün ana distribütörlüğüne gittim zealsun un.bu motordan almak istiyorum ama hala kafamda bir kaç soru var. mümkünse msn den konuşabilirmiyiz. derd_77@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

Arka tekerdeki takozlar

Arkadaşlar bildiğiniz üzere arka tekerin göbeğinde lastik takozlar var ve bunların ömrü 5000km ye kadarmış sanırım.. Bende 3800 lerde falanım acaba bu takozlar garanti kapsamında değişiyor mu? (gerçi garanti dışı olması için okadar madde var ki hiç sanmıyorum garantiden değişsin)

Yada nekadara mal olur bize? Yada servisler kazık atabilir düşüncesi ile adanadan kendim mi sipariş etsem bilmiyorum.. Kaça gelir merak ediyorum ve bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum...

Kazasız ve kuru sürüşler :D
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Selam arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyordum almış başını gitmiş site yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

Caner bu olay benim başıma geldi ve göbegi dagıttım 150 ytl en ucuz şekilde yaptırdım ama çok dikkat edin Bu lastik takozlardan heryerde satılıyor 8 ytl takımı nasıl anlarız diyorsanız kalkışlarda dinleyin arka tarafı tak tak diye ses gelir benimkinde geliyordu ben açtırdım arkadaşa bide ne göreyim 4 takozdan 2 si unufak toz gibi dağıldı arkadaşda çok iyi anlamıyordu kalan ikisini karşılıklı taktık alana kadar bineyim dedim 1 gün sadece sonuç başka arkadaş bi 10 metre bineyim dedi verdim daha ilk kalkışta dağıttı göbegi aklınızda olsun 8 ytl yerinde 150-200 ytl den olmayın değiştirin!!! ben fren balatalarını falanda değiştirdim sirkecide hepsi mevcut 6150 km deyim şuna kadar motor çok sorun çıkardı ama hep benden kaynaklandı motorun huyunu suyunu bilmek lazım motorunuzu dinleyin onu sevin şuana kadar en azından beni yolda bırakmadı bu en güzel şey olsa gerek sağlıcakla kalın kazasız belasız güzel sürüşler...

Wild Wolf çok geçmiş olsun inşallah bu son kazan olur...

Egzoz u dert etmeyin benim ustam biraz daha kullan böle kararmış şekilde sonra söker 25-30 ytl ye bi krom yaptırırız dedi yaptırmazsak sonuç pas sonra çürüme ve delinme olur... Bunun olması yani kararması çok normal...
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

herkese selamlar kazasız sürşüler

han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS 150-19
    Selam dostlarım... Bugün deniz kenarına balığa gitmiştim ve hava süper di, artık sayılı güneşli günler galiba... dayanamayıp kot pantolonla kendimi denize atıverdim, su ılık ve harikaydı,, OĞUZ cuğum ne yazık ki sizin oralarda yapamayacağınız , hele bu tarihlerde hiç yapamayacağınız şeyi sizin için yapmış olayım ( bir sürü de balık yakaladık bu arada),, müthiş bir gün geçirdim ve sizlerle paylaşmak istedim,, motorumda allaha şükür hala ciddi bir sorun yok..! BİZZZZZZZZ AKDENİZLİYİZZZZZ....
    O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    ydanis ve han keyifli sürüşler diliyorum
    ben geçenlerde kar serpiştirikende yollardaydım yağmurdada yollardaydım güneş açtığındada yarın yine yağmur geliyor yinede yollardayım bende akdenizliyim ama ne fayda donuyorum
    soğuğa yağmura hatta kara meydan okuyan arkadaşlar unutmayın ayaklıkların altına özellikle artçı ayaklıklarının altına wd 40 sıkın yağmur suları paslanmaya yol açabiliyor
    kenarlarda özellikle yollara tuz döküldükten sonra ağır tahribat yapabilir.

Motosikleti
    yap tabi han abi bizim yerimize de yap bu havalarda konyada motosiklete binemiyorum ki deniz olsa gireyim geçenlerde gece 11 de ayazda sürdüm 3 gün sarhoş gibi gezdim.. yazın değerini anlıyorum artık yaz bir gelsin üstünde uyuyacağım prensin
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

arkadaşlar far sorunum var nerden ii bir lamba alabilirim
    geçen aldığım lamba kesmiş aküyü boşalttı kerata

Motosikleti
    Finally Zealsun 150
    Ispartadan selamlar, aynen arkadaşım, Ispartada da hava çok kararsız ve güneşli bir gün olduğunda fırsatı değerlendirip hemen atlayıp çıkıyorum motorumla.
    Bu arada yağ eksilmiş biraz değiştirmek için gittim, sanayiden 20W 40 castrol 4t almıştım, servis bu yağ kışın olmaz kalın gelir dedi bulursan aynı markanın 10W 40 al (motosiklet için) dedi aradım taradım bulamadım sonunda champion marka bir yağ önerdi servis sürekli kullanıyormuş onunla değiştirdi.Aceleden fazla da araştırma yapamadım bulabilirsem sonraki değişimde mutlaka bilinen bir marka alıcam.
    Benzin göstergesi çalışmıyordu, herhalde şamandırası arızalıdır diye düşündüm forumda okumuştum bazı arkadaşlarında başına gelmiş garantiden değiştirmişler.Ustaya da anlattım durumu acele etme bir açıp bakalım dedi.Baktık göstergenin bağlı olduğu soket yerinden çıkmış takınca çalışmaya başladı.Bazen böyle basit hatalar olabiliyor.Motoru aldığım arkadaş arızalı demişti kendisi ama demek ki iyi incelememişler.Şu an gittiğim servis baya ilgili öle ufask tefek işler için de para almıyor.
    Sağ sinyal lambası ve göstergedeki lambalardan bazıları yanmıyordu kendim değiştirdim.
    Bir de benim prensin resmini koydum yorumlarınızı bekliyorum.
    Arkadaki çanta içinde iki adet tweeter lı hoparlör ve önde cd çalar var.Yanda ise otomatik anten
    Biliyorum motora müzik sistemi biraz garip belki ama aldığım arkadaş özene bezene uğraşmış, dışına deri filan kaplatmış sökmeye kıyamadım.Uzun yolda molada felan dinlerim artık. Ama öle yolda giderken açmam müziği
    Keyifli sürüşler...

Motosikleti
    cd çalar + 2 hoparlör! süper bence çok güzel!

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    marvel sağolasın ya bende arkaya topcase takılırsa nasıl olur diye merak ediyodum öğrenmiş oldum Harbiden güzel duruyo be
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

qrar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07
    slm arkadaşlar. adanada oturan ve zealsun almak isteyen arkadaşlar varsa; hastaneler kavşağında "yağmur ticaret" var. 2 adet 150-19 var.
    fiyat cazip sayılır: herşey dahil 2.600 ytl. taksitli olursa(worldcard) 13 ay vade 3.100 ytl. biraz sohbet ettim satıcı ile. aynı zamanda servis hizmeti veriyor. zarf attım adama: montaj sorunu yaşıyor kullanan arkadaşlar dedim. cevap beklediğim gibiydi: buyur, usta ile beraber montajı yap. başında dur. çay kahve sohbet hepsi beraber çıkar dedi.
    ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

marvel arkadaşmı champion marka yağı biliyorum arkadaşımın amacası ithal ediyordu .
    fena bi marka diil gönülrahatlığı ile kullan
    belçika patentli bir ürün

wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    29 ekimde yaşadığım tatsız olayda siperliğim kırılmıştı o gündür cam gözler denen bayiden bekliyordum p.tesi akşamı oradakilerle biraz tartıştım ve siz biraz bekleyin dediler yaklaşık 10dk. sonra siperlik elimdeydi ama takılacak malzemeleri yoktu dün akşam gittim hepsi hazır vidaları özel getirmişler yani öyle diyorlar bu siperlik daha güzel orjinal valla arkadaşlar motorun parçalarını başka yerden bulabiliyorsanız oradan alın yeter bunların yaptığı
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Kazasızca kullan wild wolf olanağın olursa siperliğin fotografını koyabilirsen sevindirirsin.Motoru toplatırken usta siperliğin formundaki eğim ve şeklinin ön alta bakıldığında görüş bozukluğu yaptığı uyarısında bulunmuştu,bu güne dek zorlanmadım ama yenisini alma zorunda kalırsam daha düz formlu tercih edeceğim.
    Sağlıcakla

Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    Aslında motorun resmi sayfa 80 da var siperlik oradakiyle aynı ama akşam vakit bulursam mutlaka resim yüklerim siperlik mika olduğu için görüş bozokluğu yapabilir zaten motorun koltuğuna oturduğunuzda sizin göz hizanızdan altta olması gerekiyor yani yola ondan bakmıcaksınız birde ben düz siperlikte baktım ama başkası uymuyor yani ben uyan bulamadım kazasız sürüşler.
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

criminal kardeşim far olayın ne alemde helejonlard problem varmı bu işi bizebiraz ayrıntılı analtırmısın fotolu falan şimdiden teşekkürler..

ne oldu arkadaşlar kış geldi hiçbirinizin sesi çıkımyo ben hala kullanıyorummotorumu havalar güsel

Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    ydanis ben yaz kış hiç inmiyorum motordan yalnız değilsin
    genelde hafta sonları gezi yapıyoruz arkadaşlar soğuklardan kormayın giyin kıyafetinizi binin motorunuza buz gibi rüzgarı hissetmenin zevkini çıkarın kazasız günler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler