Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS 150-19
    Ucuz atlatmışsın buna da şükür ( ww )çok geçmiş olsun, daha ciddisinden korusun allah hepimizi kardeşim....bugün Mersini sel bastı resmen mahsur kaldık şehrin göbeğinde desem yeridir caddeler sokaklar ırmak gibi akıyor,, ne yağmur ne yağmur böyle giderse sezonu kapatırız motoru uykuya alırız artık, kendine de prince e de bir nazar boncuğu tak....BİZİM TEK ÇİÇEĞİMİZ SENSİN
    O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Arkadaşlar bu motoru Ankara'da nerden alabilirim.

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    wild wolf kardeş geçmiş olsun
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

ifoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik hj110 cub
    selam arkadaşlar
    ben yaklaşık 13 aydır asya hj110 cup kullanıyorum.
    zs 150-19 hakkındaki yazıların büyük kısmını okudum ve çok etkilendim
    zaten bu tarz bişey almak istiyordum
    para durumunu ayarlayıp kısa zamanda bir tane alacağım inşallah
    yalnız arkadaşın biri çıkan arızalardan bahsetmiş biraz kafam karıştı
    biraz daha kullana arkadaşlar ayrıntılı bilgi verirse memnun olucam
    hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    wildwolf abla çok geçmiş olsun. en kötüsü bu olur inşallah

han abi haberlerde izledim ben de.. üzüldüm abi konyada binemiyoruz bari siz binseydiniz
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    ZS 150-19
    Bugün hiçbirşey olmamış gibi günlük güneşlik bir hava vardı,,, çok dengesiz güvenip de motora binilmez, sanırım nadiren bineriz artık, şimdilik araba kullanıyorum Oğuz ...... (WW) ablan kurbaaaan olsun sana Di mi ablası....?

wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    teşekkürler OĞUZ KAĞAN kardeş Allah sizlere kaza bela vermisin
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    gecmiş olsun bende uzun zamandır formda yoktum inşallah bundan sonra kimse kaza yapmaz
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Alıntı wild wolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar motoruma nazar deydi 29 ekim pazar günü karataş yolunda bir kaza geçirdim cam ve öndeki lambalardan biri kırıldı lambalarım çifti 30ytl cam 25ytl bende pek fazla birşey yok biraz dizlerim parçalandı sadece Allah kimseye kaza bela vermesin
    Wild wolf kardeşim bu arada ön siperlik denen camı nereden buldun*
    ben ara ara bulşamıyorum???
    Bir ilginevir sana zahmet
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

TURK01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Satilik Zealsun

Daha büyük cc li motor alacağımdan kendi motorumu satıyorum.Detayları:
    Model:ZS 150-19
    KM:1,300
    Kazası:Yok
    Fiyat:2,600 peşin
    Yer:Kartal
    Ruhsatlı ve sigortalı
    Sıfıra en yakın 2.el diyebilirim,motorcular çok temiz bakıldığını söylüyor.Bu sene aldım ama arabamda olduğundan fazla kullanamadım.Kullandığım zamanlarda da 150 cc olmasından dolayı bana yeterli gelmedi.
    Sürekli olarak kapalı yerde muhafaza edildi.Hiçbir yerinde pas,kırık,leke yok.

Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    muhahha306 kardeş ben ön siperliği camgözden almıştım ama kazada kırıldı ve şu an bulamıyorum geçen hafta getireceklerdi ama getirmediler bu hafta sonu getiririz dediler bakalım getireceklermi birde jinlun'dan sordum 55ytl diyor normalde bu parça onlara bedava geliyor bulursam sana haber veririm
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Herkese selamlar... Geçen hafta yağmurlu olduğu için servise gidememiştim. Bugün akü sarj göstergesi ve benzin şamandırasını değiştirmek için servise gittim. Parçalar garantiden değişti. Ancak benden işçilik ücreti olarak 10 ytl istendi. Bende garanti belgesinde garantiden değişen parçalarda işçilik ücreti ödenmez yazısını gösterdim. Servis bana Polen'in onlara para ödemediğini söyledi. Bende Adana'yı aradım. Adamlar gerçektende servise para vermiyorlar sanırım ama ben garanti belgesindeki yazıyı okuyunca haklısınız dediler. Servisle görüştüler. Serviste benden mecburen para almadı. Siz siz olun hakkınızı arayın. Egsozdaki lekeyide gösterdim ama servisler gerçektende bizleri başlarından savmak için uğraşıyorlar. Adam bana motoru zorlamışsın olur dedi herkeste oluyo bundan dedi. Bende hayır başka arkadaşlarımda olmuyo dedim. Tabi bişey diyemedi. Benim yedek depoyla alakalı sorunum vardı 5 kere söyledikten sonra baktılar ama bişey yok deyip kapattılar. Kısacası elimizden gelen bişey varsa kendimiz yapalım. Ben depoyu sökmeyide öğrendim. Artık bişey olursa bakarım. Zinciri sıkmayıda öğrenmiştim o işide kendim yapıyorum. Kısaca servise sadece rutin bakımlar için giderim artık. (( Tabi Allah mecburen düşürmesin oralar )) neyse uzun bi yazı oldu. Herkese keyifli sürüşler...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    kenya kardeş depoyu nasıl söküyorsun? varsa resimli göster de bende sökecem bi orası kalmıştı sökmediğim ( :
    hem yamuk duruyordu ona da bakarım

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Resim yok ama anlatayım. Önce koltuğumuzu çıkartıyoruz. Koltuk ucunun geçtiği yerde iki vidalı bi demir var onu çıkartıyoruz. Zaten depoyu o iki vide tutuyo. Depoyu yavaşça yukarı kaldırıyoruz çünkü altında 3 tane kablo takımı var. Hepsi plastik geçmeli erkek-dişi şeklinde. Üçünüde çıkartıyoruz tabi benzin musluğundanda hortumu çıkartıyoruz. Bu kadar BEn çıkartırsam fotograf cekerim ama su an gerek yok çıkartmama Kolay gelsin... Anlamadığınız yeri tekrar sorun anlatırız (( öğretmen gibi oldum beee ))
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    ZS 150-19
    Artık havalar soğumaya başladı ,, sezonu yavaş yavaş kapatıyoruz dostlarım,, arada bir resim atarım buraya,, SEVGİLER SAYGILAR..... Pardon resimleri küçültmeyi beceremedim..!!!!!!

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

geçmiş olsun

Wild Wolf çok geçmiş olsun umarım birşey yoktur dizlerinde, biliyorsun en tehlikeli yerlerden biri...

Kazasız günler, arkadaşlar

Bu arada belirtmeden edemeyeceğim arkadaşlar bilmiyorum benden fazla işkence eden oldu mu motora?

1- Günlerce yağmurda bıraktım
    2- Soğuk zamanlarda bile 80-90 la gittim hatta 100
    (motor öyle bi açıldı ki çok zorlanmıyor artık, tabi zincir sürekli gevşemeye başladı sağlam bi zincir ve arkadaki vidaları değiştirmek lazım sanırım onlar gevşiyor olabilir)
    3- Cross yaptım, evet yanlış duymadınız full balçık olan bir yerde sürdüm kıvıra kıvıra :D
    4- İnanılmaz yağmurlu havada sürdüm. Siz siz olun bacaklarınızı koruyacak birşey bulun yoksa su dolu ayakkabılar ve dizelere kadar sırılsıklam pantolonla gezersiniz.(şu kuryelerin kullandığı suyu engelleyici plastikler nerede var acaba ve kaç paradır merak ediyorum bilen varsa rica ediyorum söylesin)
    5- Bütün bunları yaparken hep kendi kendime şunu tekrarladım " ben psikopatım ben psikopatım :D:D !! "

VE BUNLARIN SONUNDA HİÇBİR PROBLEM YAŞAMADIM. EN SON MOTORU STORMLOARD A GÖTÜRÜRKEN ÇOK SOĞUK VE ÇOK YAĞIŞLI HAVADA SİNYALLERİMDEN KESİK KESİK SES GELMEYE BAŞLADI AMA O DA DAHA ÖNCE SOL TARAFTA KISA DEVRE YAPINCA BANTLADIĞIM KABLO İLE ALAKALI SANIRIM.

unutmadan birkere de yerde yağ yada mazot bilmiyorım kaygan birşey vardı yine motor kıvırmaya başladı yavaşça bacaklarımı açtım ve sürte sürte dengemi sağladım kenara çektim ve tirtir titriyordum.. Okadar kaza atlattım ama bukadar korkmamıştım. Neyse kazasız sürüşler arkadaşlar.. Kar yağacak diye arkadaşım Stormlord a emanet ettim motoru artık iki motoru var :D ama havalar yine ısınacakmış bilmiyorum yanii...

Kazasız zevkli sürüşler arkadaşlar.....
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    Canerrr iyi dileklerin için teşekkürler dizlerimin durumu biraz vahimdi ama iyiyim şimdi
    Ya yazdıklarına inanamadım prince neler yapmışsın öyle üzüldüm valla tamam yaz,kış yağmur,çamur bizde biniyoruz ama senin kadar işkence yapmadık yazık bak motorun hasta olur sonra
    neyse kazasız belasız sürüşler diliyorum

Motosikleti
    motorumu kış yüzünden kaldırıyoruz artık 5 ay yok motosiklet!! işte bu da 30sn önce çektiğim fotoğrafı.. gariban gariban bekliyor etraf güneşlik ama ayaz havası var.. nasıl geçecek bu 5 ay?

[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Canerrr kutlarım mı diyeyim bilmiyorum yağmur yaş olduğunda (görmemişin motoru olmuş örneği ) ,temiz tuttuğum için bir türlü kullanmak içimden gelmiyor,yoksa bugüne dek karda dahi kar maskesini kaskın altına takarak bisikletle kent ulaşımımı sağlıyorum,ancak hava ne derece soğuk olursa olsun kuru olduğu sürece kış boyunca kullanacağım,bisiklette bile en fazla 30-35 km lik hızda özellikle bacakların nasıl donduğu bildiğimden donanımımı ona göre hazırlıyorum tabii buzlanma olasılığını da gözardı etmeden.Ve şimdiden bahara dek binemeyecek kardeşlerim için fotoları kış süresince yükleyeceğim
    sağlıcakla kalın.

Motosikleti
    2 haftadır prensi hiç çalıştırmamıştım. 2 hafta boyunca geceleri -8 ler gördü.. ayaz, kar gördü.. ama bu gün hiç ummadığım bir şekilde tek marşta çalıştı. 2.kez basmadım.. şaşırttı beni sağolsun karaprens!!! övülmek hakkı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler