Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ekim 2006, 20:44
image shack tarzı resim upload edebileceğin siteler var.nlarda birine kayıt yaptırıp resimlerini upload ediyorsun.Her upload dan sonra site sana o resim için farklı alternatifler için linkler veriyor.Bu linklerden forum veya ebsite için olanını kopyalayıp burdaki mesajının içine yapıştırıyorsun olay bundan ibaret.
http://imageshack.us
buraya bi gir.Çözersin zaten
Reklamlar
-
27 Ekim 2006, 00:14
heeeeytt han abime bakk!!! motor da parlıyor karizma yapmışsın han abi!!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
27 Ekim 2006, 00:18
-
27 Ekim 2006, 05:07
Kardeş güzel olmuş ellerine sağlık aynı çantalardan kullanıyoruz bakıyorum da.
bu arada bi daha ki sefere resimleri upload ederken sitedeki resize image kısmına tıklayıp 640*480 boyutunda upload etmen gerekiyor.Büyük çözünürlükte resim hem yasak hem de sayfaları çok yavaşlatıyor bilgin olsun ..
-
27 Ekim 2006, 11:51
arkadaşlar tekrar merhaba
motoru ilk aldığım zamanlarda benzin filtresi kırılmıştı.
yenisi ni aldım 2 gün dayanmadı.
bende filtreyi iptal ettim.
bi zararı olurmu?
bu zamana kadar iyi gidiyordu.
fakat yerli yersiz istop etmeye başladı.
giderken yada dururken gazı kestiğimde bazen istop ediyor.
filtre ile alakalı olabilir mi?
rölanti 1200 civarı
bide bujilerin tırnak mesafesi motorun çalışmasını nasıl etkiler.
tırnağın az açık yada az kapalı olması neyi etkiler nasıl etkiler.
benim bujide kurum bağlaması yok ama gene de değiştiricem.
kazasız sürüşler...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
27 Ekim 2006, 16:45
İstanbul lu Zealsun cular.29 Ekim günü Bağdat caddesinde Cumhuriyet Bayramı fener alayı var.MT ekibi katılıyor,en az 100 kişilik motor ekibi hedefleniyor,siz katılmayacakmısınız???Katılacaksanız eğer birlikte gidebiliriz...Cevap lütfen...
Saat:17:30
Yer:Bostancı sahil. (Deniz otobüsleri iskelesinden hemen
önceki Basketbol sahalarının önündeki otopark)
-
27 Ekim 2006, 17:03
evet TURK01 bizde katılıyoruz ama biz adana olacagız umarım katılım çok olur o zaman eminim herşey daha güzel olacak
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
-
27 Ekim 2006, 17:41
güzel bir cruiser grisi varmı bunun
-
27 Ekim 2006, 18:03
RSC86... 250 CC lik modelin grisi var ama bu 150 cc lik model sadece siyah ithal ediliyor.... TURK O1 oralarda olsak kesin katılırdık ama maalesef çok uzaktasınız size iyi eğlenceler kardeşim......
O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::
-
27 Ekim 2006, 18:20
bostancı sahilinde sizinle birlikte olamayacağım için üzgünüm.
kısmet diğer organizasyonlara...
sormuş olduğum sorularımla ilgili yardımcı olmanızı bekliyor kazasız sürüşler diliyorum...
arkadaşlar upload ları imagehack.us den ziyade bir Türk Grubu sitesi olan WWW.XTURK.NET'e upload etsek daha iyi olur.
Malum gavur sitelerini kullanmaktan iyidir.
Upload için: http://upload.xturk.net/
linkini kullanıyoruz.
Saygılar.
-
27 Ekim 2006, 22:53
Muhahha kardeşim...... Benzini başka başka istasyonlardan alıyoruz, teknolojik olarak filtrelenmiş de olsalar , nakil, depolama , pompa ile aktarım sırasında pas tortu vs.. karışıyor tabiki filtre olmazsa olmaz yazık edersin makinaya..... Buji konusuna gelince ben en başta değiştirdim NGK taktım hiç sorun yok,, usta ayrıca takarken tırnak aralıgı fazla deyip hafif vurarak aralığı azalttı daha seri ateşler dedi .....
O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::
-
27 Ekim 2006, 23:00
han adlı üyeden alıntı
Kardeş full boyut link değil de önizlemeli linki alsan daha iyi olurmuş.
Yalnız resim süper.
Teşekkürler.
-
28 Ekim 2006, 00:05
jeansatar ses linki çalışmıyor maaalesef tekrar yükleyebilirsen seviniriz
-
28 Ekim 2006, 02:36
-
28 Ekim 2006, 08:17
Kenya kardeşim egzosun o kısmı yanmış sanırım.
Benim de hemen manifoltla egzosun birleşme yerinde o şakilde renk bozulması oldu.
Serviz egzosun yanmış biraz dedi.
Nie deyince de düşük devirde gaza fazla yüklenmişsin.
benim pek inanasın gelmedi ama adamın dediği bu.
her neyse olay bu sanırım.
ve bir de Kenya kardeşim parlatıcı ile silmeyi denedin mi?
motora paketleme esnasında sürdükleri balmumu yanmış olabilir mi?
veya bıçak ucu gibi bişeyle çok küçük bi yerini kazı bakalım.
leke nikelaj kısmın kendisinde mi yoksa nikelajın üzerinde mi?
han dostum
en kısa zamanda filtre alacağım. ve benzini devamlı olarak bir yerden almaya özen göstercem bakalım ne olacak?
buji tırnak konusuna gelince araba motorlarının modifiyelerinde kullanılan 3 veya 4 tırnaklı bujiler var.
acaba onlardan mı kullansam ki?
yakıtı etkilemez. yanma olayı daha güçlü olur.
önce ngk yı bi deneyelim de dimi
saygılar sevgiler...
-
28 Ekim 2006, 11:45
selam arkadaşlar..hepinizin geçmş bayramı mübarek olsun..muhahha senin o taraflara gelcek gibiydim son anda işim çıktı.bi şekilde ulaşcaktım sana ama nasip değilmiş. oğuz seninlede göreşemiyoruz bu aralar kazasız belasız sürüşler sevgiler saygılar
-
28 Ekim 2006, 12:03
Arkadaşlar ben motorumu satmak istiyorum, satılık bölümüne ilan da vermiştim ama sanırım çoğunluk motoru tanımadığı için, kimse ilgilenmedi. Acaba bu bölümde ilgilenen olur mu ?
-
28 Ekim 2006, 12:35
bu bölümde motorun zs ise ilgilenen çok olur
satmana üzüldüm
imkanım olsa bir tane daha alırım
sen genede fiyat ve resim koy derim...
kazasız sürüşler...
-
28 Ekim 2006, 12:49
Merhaba arkadaşlar;
3 ay,10500 Km. İç anadaolu ege akdeniz tamamladım ve geldim
Motorda bu süre içerisinde karşılaştığım problemler,Düzcede elektrik arızası(Farlar gitti) İstanbulda zincir arızası ve Ankarada lastik patladı.O kadar gezmeye bu arızalar birşey değil gibi geliyor ama size bir kaç bilgi vereyim istedim.
Düzcede farlar gittiği zaman hemen sonradan motoruma taktığım elektrikli aletleri çıkarttım(Amfi,hoparlör,araba çakmağı yatağı ve çoklayıcı,cep telefonu şarj aleti) Arından iyice araştırdım arızayı.Sağ kolcuğun arasında bir yerden su girmiş ve farları yakmamızı sağlayan düğme üzerinden kısadevre yaptırmıştı.Ayrıca Malesef motorum falardan su alıyor. DAmla damla da olsa benim sol sis farından giren su bütün devreyi etkiledi.
Motoru yağmur çamur demeden kullanıyordum,bundan sonra daha dikkatli olmam gerekecek.Sizde uzun yola çıkacaksanız ya gündüz çıkın ya da yağmura kalmayın arkadaşlar.
İkinci arıza Zincir arızası. dÜZENLİ OLARAK ZİNCİR GERDİRME ayarlarımı yaparım.Zİra sol taraftaki gerdirme vidasının yalama olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Acıbadem hastanesinin orda giderken bir köşeden döndüm,gaz vememle birlikte motordan acayip sesler çıktı. Panik yaptım. Motor gitti sandım Allahtan sadece Zincir yerinden çıkmış.Sizinde başınıza böyle bir durum gelirse ilk önce Zinciri arka çarkın üstüne yerleştirin.Motoru boşa alıp geri geri çekin.Sonra en kısa zamanda GErgi ayarınızı yaptırın.
TEkerlerğin patlaması gayet normal bir olay.Zira kocaman çiviye ne dayanır.İşişn garip yanı Ankarada ZEALSUN BAYİSİNİN BULUNMAMASI. İç lastik bulamadım arkadaşlar. Adanadan ithalatçıdan sipariş ettirdim.EDem sağolsun ilgilendi ama bana ÖN LASTİK göndermiş.Yahu yapılır mı bu.Bizim lastikler çok kalın.Tam uzun yolluk ama piyasade bulamıyorsunuz arkadaşlar. Ona göre temkinli davranın,yanınızda sprey falan mutlaka bulundurun
Bunca yolda büyük bir problem yaşamadım,bilakis keyif aldım. Yağmur çamur dağ bayır demedi,gözümün yemediği yokuşları çıktı. Ama malesef belli bir süreden sonra titreşim artıyor.
Motoruna elektrikli ekleme yapan arkadaşlar,cihazların gövdeye temasından kaçının.Zira elektrik kaçırıp akünüzü bitiriyor Aklıma bişiler geldikçe yazarım arkadaşlar Hepinize iyi günler.
-
28 Ekim 2006, 13:26
seahawk merak ettim senin motoru bi resim koyda görek yavvv...araba gibi maşallahh:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler