bende ön cam var satabilirim ama bağlantı elemanları eksik
bende ön cam var satabilirim ama bağlantı elemanları eksik
Muhahha,, kardeşim benim ön camı da takarken mahvettiler çizildi,,kırıldı ben de başlarına çaldım, çelik motor veya jinlun camları da uyumlu gibi hepsi benziyor birbirine, bir bak istersen, ya da Adana dan polen den iste parasıyla değil mi..? bana verirken de hediye edelim bari demişlerdi gönülsüz olunca başına iş geldi tabi,, orda bizim motorlardan cam takılı şekilde olanlar var , söküp gönderirler,, paraya bayılıyorlar
BU ARADA,,, bilgisayarın ana kartı gelmiş,POLEN E gidip teslim alındı 1 AY sonunda , ama kart pc yi açmadı tekrar POLEN E gittik ve , hay allah denenmiş , kontrol edilmiş olmalıydı nasıl olur tuh falan dediler,, eeeeeeeee sonuç dedim, biz bunu tekrar istanbula yollayacağız birdaha baksınlar yine 1 ay sürebilir dediler pişkin pişkin,,,yuh yani... şimdi siz bu durumda enayi yerine konduğunuzu hissedip sinirlenerek anakartınızın ana....... diye diye söylenmezmisiniz dostlar
O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::
han abi çok haklısın valla.. hak veriyorum!!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
garanti belgesine göre azami tamir süresi 30 gündür ve 5 gün içerisinde tamir olmayacaksa yerine idareten başka bir ürün verilmek zorundadır.aynı ürün aynı arıza sebebiyle 3 defa giderse ürünü değiştirme hakkına sahipsin.
bence biraz tehtid et
sanayi ve ticaret bakanlığına durumu bildirirsen onlar için iyi olmayacakstır çünkü
Arkadaşlar sonunda ben de aldım motorumu, zealsun 150 ile aranızdayım artık.
İlk kez vitesli motor kullandığım için bugün motorla baya cebelleştik ama akşam saatlerine doğru olayı çözdüm.Sanırm daha devirli kullanmam gerek.
Devrini alınca çok iyi gidiyor ama çok yüklenmeden yavaş yavaş hızlandırıyorum.
İlerleyen günlerde ilk işim yağına baktırmak olucak.Bir de motor yeterince açılmış mı yoksa açılma evresinde mi bilemiyorum?
Birde yine burada okumuştum ön çark dişlisini değiştiren bir arkadaş vardı sanırım biraz daha performans artışı elde edebiliriz.
Şimdilik bu kadar herkese kazasız sürüşler...
Doğum günün kutlu olsun Han abi!! Kazasız, mutlu,huzurlu yıllar dilerim!! şimdi yakın olup sahilde tur atmak vardı abi kendine iyi bak abi!! iyi geceler!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Arkadaşlar bırakın şu poleni adamların hepsi sahtekar bizde motoru aldık ne cam var nede başka birşey yüzsüzlük yaptımda bir tane kaskı zor aldım oda en kötüsünden motorun parçalarını adliyenin karşısında dedeoğlu var oradanda alabilirsiniz en azından onlardan biraz daha iyiler kazasız sürüşler
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
marwel... hayırlı olsun , kazasız kullan inşallah kardeşim , hoşgeldin aramıza Wild Wolf .. ağzına sağlık , aynen öyleler valla, daha neler söylenir de buraya yazamayız.......Haftaya büyük ihtimalle ADANA ya geleceğim bayramda, yağmur ,,, sel olmazsa tabi,,, MSN de yarından itibaren akşamları açık olacak emanet bir pc buldum artık görüşürüz............Stormlord ... kısa sürede çözeceklermiş bu sefer , emanet bir kasa verdiler şimdilik, biraz çıkışınca , biraz daha bekleyeceğim bakalım saol dostum .....BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ARKADAŞLAR, AKŞAM PASTAMDAKİ MUMLARI ÜFLERKEN HEPİNİZ İÇİN SAĞLIK , HUZUR, MUTLULUK DİLİYECEĞİM,,,, SAYGILARIMLA CANLARIM....
Marwel Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullan
Şu ana kadar bu motorda karşılaşılan en büyük sorunlar nelerdi. Motorda vibrasyon engelliyici olduğu için uzun süreli yolculuklarda rahatdır diye düşünüyorum. Adanalı arkadaşlara birde sorum olacak ATO göbeğinden setin üstüne çıkarkenki yokuşu hiç denedinizmi nasıldı motorun performansı.
marwel motorun hayırlı olsun Aramıza hoşgeldin
Han kardeş doğum günün kutlu olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Asperadosyan.... hoşgeldin öncelikleYaptığım sürekli en uzun yol 240 km falandı , titreşim 80 km lerde hissediliyor ama çok rahatsız edici değildi, hafif karıncalanma hissi gibi,, sadece sırtım biraz ağrıdı , oturma pozisyonu nedeniyle, koltuk daha yumuşak ve konforlu olsaydı daha iyi olurdu yani... Ben o dediğin yokuşu hem tek başıma hem de iki kişi çıktım ve defalarca, Balcalı hastanesinden gelip yukarı dönerek, gayet de rahat dı, ışıktan dönünce yukarıya çıkarken vites büyüterek çıktım , 3 üncü vitesle hiç zorlanmadı,,Hatta burada Mersinin yaylalarına da gittim ardcılı olarak , daha dik , sürekli ve de virajlı yokuşlar vardı , balığa da gidiyorum, yani hafif arazi koşullarında da kullandım ama herhangi bir sorunum olmadı şimdiye kadar (AMA LİMİTLERİ ZORLAMADAN DEVİRLİ KULLANDIM) kardeşim...
han doğum günün kutlu olsun kazasız belasız nice yıllar diliyorum görüşmek üzere
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Akadaşlar bugün benim canavar yanıyordu:(
motorla dışarı çıkacaktım.
yanık kokusu gelmeye başladı.
her neyse bakınırken bir anda direksiyonun arkasında; kilometre ve akü göstergesine giden kabloların alev aldığını gördüm.
hemen söndürdüm ama ordaki plastik ve ön fren botusu mu kablosu mu nedir biraz hasar gördüler.
elektrik bandı ile sardım ve binmeye devam
bu arada motor 400 oldu.
yağ aldım pazar günü değiştireceğim.
acaba servise sokup ilk bakımda mı değiştirsem yağı?
yoksa pazar günü kendim değiştirsem de serviste yağına elletmesem mi?
hem bu servis ne yapıyor ilk bakımda?
yaptıranlar bir anlatabilri mi acaba?
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
aman abi dikkatli ol geçmiş olsun öncelikle
sanırım far kablon direksiyonun arkasında bir yere sıkışmış kısa devre yapıp yanmış :(
serviste yaptıkları şu :
motoru orta sehpaya alıyorlar,motor bloğunun altında karter tapasını söküyorlar (17 numara lokma ile),yağı boş bir kaba boşlatıyorlar biraz bekliyorlar (yağ süzülsün diye),sonra yağ filtresine bakmadan,yeni yağı dolduruyorlar(tapayı kapattıktan sonra tabi )
kendin değiştireceksen bir adet boş kap,bir adet lokma takımı ve uc uzatma aparatı bir çiftte latex eldiven bulundur.
-17 numara ucla alt tapayı sök yağı boşalt
-yağ tamamen boşalınca vites kolunun ortasında 24mm lik anahtarla açılan bir kapak göreceksin(nikelajlı) bu kapağın içinde bir adet yay ve serçe parmak büyüklüğünde bir metal filtre var(süzgeç),süzgeci gazyağında veya yağın içinde gezdirerek temizle(çapak vs. oalbilir içinde) söktüğün şekilde geri tak.
-sonra tapayı kapat,filtreyi geri vidala yağını koy (kullanma kılavuzunda 1lt yazıyor ama servisler 1.2lt koyuyor radyatör içinmiş)
-motoru 3-5 dk çalıştır.
-eski yağını kanalizasyona veya toprağa dökme çevreye çok zararlı,ben genelde büyük bir bidona boşaltıyorum atık yağları,sürgülü kapı yağlamada fln kullanıyorum.
-her yağ değişiminde yağ filtreni kontrol etmende fayda var,benim ilk yağ değişiminde filtre içinden zımba teli (!) çıkmıştı..
-yağ penceresinden yağına bak eğer simsiyah olmuşsa ve su gibi olmuşsa değişmesi gerekir.
kolay gelsin
muhahha306 çok geçmiş olsun aman dikkat diyorum motorun bağlantılarını hiç iyi yapmamışlar zaten kazasız günler
Muhahha çok geçmiş olsun ,kardeşim, aslında o kablolar var ya onları tamamen siyah elektrik bandıyla baştan sarıp sarmalamak lazım , birkaç anahtarla da tüm bağlantı yerlerini sıkıp arada kontrol etmek doğru olur kanaatindeyim,,,,, kendiniz yapın içiniz rahat etsin.... Hafta sonu müthiş planlarım vardı ama şimdi yağmur yağıyor ve meteorolojiye göre de devam edecekmiş... CUMARTESİ sabah 25 kişi yamaç paraşütüyle uçuşlar yapacağız bakalım hava müsade ederse, PAZAR da balığa gideceğim motorla, yani iş stresi başka türlü atılmıyor be dostlar,,,, wild wolf ...artık yağışlar başladı motorla ADANA ya gelişlerim seyrekleşecek mecburen , ama bayramda oralardayım görüşürüz belki, senin pc var mı msn de rastlayamıyorum akşamları girsene ok
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)