Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    gokhan1507 motorum sağnak yağmur altında yaklaşık 2 saat durdu.(( ben stajdaydım ve motoru mecburen açıkta bıraktım )) Ama normal şekilde çalıştırıp gittim. Yağmur sorun olMAYABİLİR. (( yani şans bu belki senin motorunda sorun çıkabilir kısacası Allah bilir ))

Benzin göstergem arızalı olduğu için neredeyse hergün benzin alıyodum. En son bugün servise gittim garantiden şamandırayı ve akü saatini değiştiririz dediler. Ama polen şu an mal göndermiyormuş servisin polene borcu olduğundan dolayı hafta içi biz sizi ararız dediler. Eve geldim ve aklıma o hain plan geldi Sıkılmadan yorulmadan depodaki tüm benzini boşalttım. Tam 7 litre benzin çıktı. Yani yaklaşık 20 milyonluk. Böylece merakımıda gidermiş oldum. 60 ytl'lik benzinle 611 km yol yapmışım (( şu an 941 kmdeyim )). Yaklaşık olarak 10 ykr yakıyor 1 kmde su an ama ilerde dahada düşer inşallah.

Bu arada canerrr senin motor kokluyomuş benzini inşallah bizimkide olur ole. Seninkinin yanına getiriyimde biraz tecrübelerinden faydalansın
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokhan1507 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alacağım İnşalah Bir Tane
    SENDE SAĞOL KENYA..

yardım edenlerin hepsi sağolsun..

ya o göstergelerin nerelerinde arıza varda çalışmıyor?? çok saçma bir şey motor yapıyorsun en önemli göstergeler çalışmıyor

Motosikleti
    Silverwing 400
    Ben önceki mesajların birinde anlatmıştım depo şamandırası bozulmuş garantiden değiştircekler yoksa ilk aldıgımda normal çalışıyordu. Akü şarj göstergesininde ibresi yerinden çıktı garantiden değişecek yoksa oda düzgün çalışıyordu. Kısacası sorun çıkmayabilirdi ama çıktı hayırlısı artık

Motosikleti
    Arkadaşlar hep teknik sordum bir de donanım sorayım..

alarm uzaktan çalıştırma vb. gibi özellikler var mı ve daha ne gibi donanımlara sahip bu motor ve donanımların hepsi belirtilen satış fiyatına dahil mi yoksda ekstradan para mı ödüyoruz?

bir de bu kadar araştırdım sordum zs 150 19 da karar kıldım fakat kışa gierkende motor almamayı düşünüyorum 2007 de zs 150 19 un fiyatında nasıl bir değişme olur?

yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @gokhan1507 arkadaşım günlük 100km demişsin ben hergün 50 km gidip geliyorum 2 ayda 5500km oldu alet daha tık demedi uzaktan çalıştırma özelliği var alarmı var full aksesuar işte başka motorda yok full aksesuar.

Arkadaşlar yağmurdan bahsetmişsiniz ben hergün 50 km gidip geliyorum işe ve motoru koyacak yer olmadığı için dışarda yağmur dibinde bırakıyorum mecbur motor sucuk gibi oluyor ama tek marşa basışta çalışıyor sorun çıkarmıyor yağmurda kullanmak için mont aldım armode 200ytl ve alta yağmurluk aldım 30 ytl süper oldu hiç ıslanmıyorum ama ayakkabıları unuttum parada kalmadı tek ıslanan ayakkabı oldu ben bir sitede gördüm ayakkabı kılıfı satıyorlardı su geçirmez motorda kullanmak için 30 ytl idi ondan alıcam artık tek çözüm o motoru yağmurda kullanmak çok zevkli ama motor çamur içinde kalıyor.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı gokhan1507 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

alarm uzaktan çalıştırma vb. gibi özellikler var mı ve daha ne gibi donanımlara sahip bu motor ve donanımların hepsi belirtilen satış fiyatına dahil mi yoksda ekstradan para mı ödüyoruz?

bir de bu kadar araştırdım sordum zs 150 19 da karar kıldım fakat kışa gierkende motor almamayı düşünüyorum 2007 de zs 150 19 un fiyatında nasıl bir değişme olur?

Uzaktan çalıştırma, alarm, koruma demirleri herşey var ve hepsi fiyata dahil. Fiyat konusunda bayi ile görüştüğümde bana, devletin Çin motorlarından almak istediği 200-300 dolar vergi geldiğinde fiyatının 3000 YTL üzerine çıkacağını söyledi. Şu an için bir değişiklik yok.

Ben de motoru her gün işe gidip gelirken kullanıyorum. Bazen bütün gün yağmur altında beklemesine rağmen tek basışta çalışıyor. Gerçekten yağmurda kullanmak ıslanma sorunu dışında çok zevkli.

Motosikleti
    Alıntı gokhan1507 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben bir daha alıntı yapayımda..arka sayfa en altta kalmış..

cevap yazanlara teşekkürler..

özellikle 2007 fyatı ne olur bu motorun o konuda yorum yaparsanız iyi olacak çünkü bu sezonu kapattık kış geliyor şimdi almak istemiyorum..

http://www.zongshenmotor.com/zongshe...?mtype=chopper

burada ki chopper ların hepsi türkiyede var mı acep bence yok inşallah hepsi gelir türkiyeye...

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OĞuz Çabuk Bİttİİ Yazzz MSN de çevrim dışı olduğun için sen yazıyon bana geliyo benimkiler sana gelmiyooorrr bugun o kadar yazdık derlitttin beniii)
    burda ne oldugu belli deil abi bi yağmur yağıyor bi güneş açıyor.. saçmaladı havalar.. msn de gelmesi lazımdı ama anlayamadım abi.. ben de deli oldum kendine iyi bak abi!!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar uzun süre aradan sonra tekrar buradayım.Genel şikayetleri okudum.Sabahları motorunuzu ilk vitese takışınızda öne atmasının sebebi henüz ısınmamış yağın direk yağ radyatörüne çıkması ve de karterin yağsız kalmasıdır.Biraz ısıtmanızda fayda var.Arkadan gelen çın çın ses ise zincirin koruma metaline çarpmasından kaynaklanır aslında bu bir uyarı hemen bi anahtar alıp elinize boşluğu alabilirsiniz.
    Gelelim elektrik sistemine.Kaliteli diyemeyeceğim.Ben kaliteli bir 9 amper akü taktırdım.Çünkü 21'er watt olarak değiştirdiğim sis farı ampulleri çok etkiliyor.Akım yeterli değil hızlı tükeniyor akü.Sol kapak altındaki sigorta yuvasını kontrol edin bolluk olabilir.Şase yapar bu durumda motor.
    Km yanlış gösteriyor adam yanımda 120 ile gidiyor bende 70 gösteriyor.Bunun sebebi tekerlek milindeki sayaç silindirinin bozuk olması.Servisten değiştirin.Yağ olarak 1.2 litre koyun yağ radyatörü tüm yağı yukarıya çekiyor motora fazla yağ kalmıyor.Egzostun uçlarına,sehpa-yan ayak yayları ve pedalları şasiye bağlayan bağlantı noktalarına muhakkak WD-40 sıkın.Zamanla pas yapıyor.
    motor sizi yolda bırakmaz bi şekilde gider.Yolda kalan olduğunu da sanmıyorum.Ancak pas yapma riski var bu da bi gerçek.Sık sık silmek gerek.
    1200 Km deyim.Alalı yaklaşık 1.5 ay oldu.ama iyi gidiyor şu anda.Servislere gelince hepsi tamamen rezalet.Hiçbiri 5 para etmez.Ben kendim yapıyorum bakımını.O usta dedikleri şarlatanlardan 50 kat iyidir işçilğim.Siz de takım çantası edinseniz iyi edersiniz.Neresi bozuksa gidin sipariş ettirin ama kendiniz takın.Eminim daha mutlu olursunuz.
    Herkese sevgiler

Motosikleti
    benim soruma cevap yazacak yok mu?

Motosikleti
    Silverwing 400
    Abi soruna cevabı bilsem yazardım ama madem istedin tahmin yürüteyim. Motor ilk çıktığında 2100dü ben aldığımda 2300dü şu anda sitesinde 2650 gözüküyor. Tahminimce 2007 başında 2800 - 3000 arası bi fiyat olur ama devletin istediği teminatı saymıyorum. Eğer polen bu teminatı direk olarak tüketiciden alırsa o zaman 3400-3500 gibi bi fiyat olur. Yanlız tekrar söyleyeyim sadece kendimce fikir yürüttüm. Belki kış olduğu için hiç zam yapılmayabilirde ama şu ana kadar her partide mutlaka zam yaptılar yaz kış dinlemezler bide motora rağbette var mutlaka zammı koyarlar. Umarım yardımcı olmuştur pek zannetmiyorum ama

yzb bozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hocam birde buna bakın 250lik daha geçen perşembe türkiyeye geldi şanslıyım çünkü adanadaydım ve polen ticarete uğradım koliden daha yeni çıkarıp montajlamışlardı çok baba bişii biri hemen gözümün önünde satın aldı çok kıskandım.linkte bakabilirsiniz.
    http://www.polenbilgisayar.com/asp/s...oduct=01MOTR10

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canerrr ya o 5 ytl ile 80 km yi nasıl yaptın bi anlatıver yoksa şurda düşüp bayılırım valla
    caner kardeşim şimdi ben en az 5 defa servise gittim bu cok yakıyo muhabettine adamlar karburatorde bı vıdayı sıkıp yolluyorlar beni yarın tekrar gıdecegim cunku ben en son artık yakmaz dediler ve 3,5 lıtreyle 60 ve 80 km arasinda degişken hızlarla duz yolda 90 veya en fazla 100 km yol yapabiliyorum tekrar baksinlar...
    bu arada benim motor tek kişiylede yani ortalama 75 kg.lada en fazla 90 hız yapıyo 200kglada 90 yapıyo acaba bi terslık varmi?
    arkadaşlar 2500 bakımında adamlar bi şikayetın varmi dediler bende yok dedim siz siz olun sakın ha ole demeyin hiç bişi yapmadilar yagini değişip benden 35 milyon para aldılar oda kullandıkları yağ bellı değil
    siz 2 bakimda subap ayarı yaptınızmı ben ustanin yanina bir iki defa gittim usata yap artık bunun ayarını die ustune firca yedim ha bu arada reklam yapayım nazlıgül motor mersin bunu yapan
    fazla yazdim ama mersinde en az 6-7 tane karşilaştıgım zs150-19 cu var onlar daha ii bakım yapan bir yer biliyorlarsa bana adres verirlerse cok sevinirim
    hepinize kazasiz bol keyıfli surusler....
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum
    Alıntı simsek333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    caner kardeşim şimdi ben en az 5 defa servise gittim bu cok yakıyo muhabettine adamlar karburatorde bı vıdayı sıkıp yolluyorlar beni yarın tekrar gıdecegim cunku ben en son artık yakmaz dediler ve 3,5 lıtreyle 60 ve 80 km arasinda degişken hızlarla duz yolda 90 veya en fazla 100 km yol yapabiliyorum tekrar baksinlar...
    bu arada benim motor tek kişiylede yani ortalama 75 kg.lada en fazla 90 hız yapıyo 200kglada 90 yapıyo acaba bi terslık varmi?
    arkadaşlar 2500 bakımında adamlar bi şikayetın varmi dediler bende yok dedim siz siz olun sakın ha ole demeyin hiç bişi yapmadilar yagini değişip benden 35 milyon para aldılar oda kullandıkları yağ bellı değil
    siz 2 bakimda subap ayarı yaptınızmı ben ustanin yanina bir iki defa gittim usata yap artık bunun ayarını die ustune firca yedim ha bu arada reklam yapayım nazlıgül motor mersin bunu yapan
    fazla yazdim ama mersinde en az 6-7 tane karşilaştıgım zs150-19 cu var onlar daha ii bakım yapan bir yer biliyorlarsa bana adres verirlerse cok sevinirim
    hepinize kazasiz bol keyıfli surusler....
    abi ben 3 kere denedim evet 76-80 km yapıyor 1.8 lt ile. Denedim işte... Bu arada 8000 rpm e (devir) kadar zorlarsaniz anca 110 yapar. Zaten titreşimden rahatsız olursunuz. İyisimi 100 ile idare edin ama biraz kanırtınca iyi gidiyor

Kazasız sürüşler hepinizze

Dostlar bu arada Polen in ürün gamını gördünüz mü acayip komik ya

ADSL MODEM
    ANAKART
    BELLEKLER
    CEP TELEFONLARI
    İŞLEMCİ
    DEPOLAMA BIRIMLERI
    EKRAN KARTLARI
    FLOPPY
    FIRSAT ÜRÜNLERİ
    KASA
    KLAVYE-MOUSE
    KLAVYE
    MOUSE
    MASAÜSTÜ PC
    DIGITAL MEDIA CENTER
    MEDYA OYNATICI
    MONİTÖR
    MOTORSİKLET özellikle motorsiklet ilgimi çekti
    MP3 PLAYER
    NETWORK ÜRÜNLERİ

Her işi yaparım abi durumları.. Birde Motorsiklet satıyorlar.. Bu 250 liğe 5200 vereceğime giderim Hyosung un gv-250 modelini alirim. 2. eli aynı fiyat kore malı ve gayet iyi yani...

Birde 1 lt lik yağ aldım değiştirdim. Ama Castrol bulamamıştım bende ucuz yağlardan rastgele aldım yarı sentetik. Ama iğrenç oldu arkadaşlar Castrol ile acayip farkı var hatta yağı değiştirmesem bile aynı olurdu. 3-5 ytl fark olmadı 10 ytl fark vardı fiyat olarak. Sakın ucuz yağ almayın!!!
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    herkese selam.
    ankarada zealsun bayisi var mı acaba ?
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS 150-19
    Selamlar, hafta sonu iki gün Adana daydım , bol bol gezdim , dolaştım süperdi...Polen e de uğradım ve 250 cc lik model gelmiş onu gördüm, dış görüntüsü daha sade ama motoru çift silindir v tipi, sis farları yok ve nikelaj görünümü daha az ve küçük kaldı prince e nazaren ilginç yani bizimki daha göz doldurucu duruyordu, ama tabi motor ve güç farkı var...... gümüş renkliydi üstelik..... ben beğenmedim açıkcası, bizim motorun kasasına 250 cc lik o motoru koysalardı daha iyi dururdu kanaatindeyim....... Neyse soran arkadaşlar vardı,,, işte cevap evet 250 cc lik var türkiyede......OĞUZ KARDEŞİM BURALARDA DA HAVALAR KARARSIZ AMA HALA GÜNEŞLİ GÜNLERİ YAŞIYORUZ,,, birkaç resim çektim bilgisayarım tamirden gelince buraya atmaya çalışacağım, yapabilirsem tabi
    O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::

Motosikleti
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam.
    ankarada zealsun bayisi var mı acaba ?

yenimahallede var.. polen in kendi sitesine bak orada bayiler kısmı var orada adres ve telefonu var..

Alıntı han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar, hafta sonu iki gün Adana daydım , bol bol gezdim , dolaştım süperdi...Polen e de uğradım ve 250 cc lik model gelmiş onu gördüm, dış görüntüsü daha sade ama motoru çift silindir v tipi, sis farları yok ve nikelaj görünümü daha az ve küçük kaldı prince e nazaren ilginç yani bizimki daha göz doldurucu duruyordu, ama tabi motor ve güç farkı var...... gümüş renkliydi üstelik..... ben beğenmedim açıkcası, bizim motorun kasasına 250 cc lik o motoru koysalardı daha iyi dururdu kanaatindeyim Neyse soran arkadaşlar vardı,,, işte cevap evet 250 cc lik var türkiyede......

250 cc daha güzel..

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800

işte bu da benim
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

yzb bozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Canerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi ben 3 kere denedim evet 76-80 km yapıyor 1.8 lt ile. Denedim işte... Bu arada 8000 rpm e (devir) kadar zorlarsaniz anca 110 yapar. Zaten titreşimden rahatsız olursunuz. İyisimi 100 ile idare edin ama biraz kanırtınca iyi gidiyor

Kazasız sürüşler hepinizze

Dostlar bu arada Polen in ürün gamını gördünüz mü acayip komik ya

ADSL MODEM
    ANAKART
    BELLEKLER
    CEP TELEFONLARI
    İŞLEMCİ
    DEPOLAMA BIRIMLERI
    EKRAN KARTLARI
    FLOPPY
    FIRSAT ÜRÜNLERİ
    KASA
    KLAVYE-MOUSE
    KLAVYE
    MOUSE
    MASAÜSTÜ PC
    DIGITAL MEDIA CENTER
    MEDYA OYNATICI
    MONİTÖR
    MOTORSİKLET özellikle motorsiklet ilgimi çekti
    MP3 PLAYER
    NETWORK ÜRÜNLERİ

Her işi yaparım abi durumları.. Birde Motorsiklet satıyorlar.. Bu 250 liğe 5200 vereceğime giderim Hyosung un gv-250 modelini alirim. 2. eli aynı fiyat kore malı ve gayet iyi yani...

Birde 1 lt lik yağ aldım değiştirdim. Ama Castrol bulamamıştım bende ucuz yağlardan rastgele aldım yarı sentetik. Ama iğrenç oldu arkadaşlar Castrol ile acayip farkı var hatta yağı değiştirmesem bile aynı olurdu. 3-5 ytl fark olmadı 10 ytl fark vardı fiyat olarak. Sakın ucuz yağ almayın!!!
    Küçük bir ilde ağa olursanız parada sadece sizde varsa herşeyi memleketine getirmeye çalışırsın buna her işi yaparım abi denmez orada adanayı geliştirmek adına adamlar iş yapıyorlar zealsunıda getirmiş adamlar bilgisayarıda düşündükleri adanalı gençler olabilir sen değilsindir onun içinde herişi yaparlar.Para herkezde olmayabilir.hangi firma sadece motorsikletle uğraşıyor bana bi söylersen iyi olur sadece motorsiklet işi yapan tek bir yer söyle.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Alıntı han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar, hafta sonu iki gün Adana daydım , bol bol gezdim , dolaştım süperdi...Polen e de uğradım ve 250 cc lik model gelmiş onu gördüm, dış görüntüsü daha sade ama motoru çift silindir v tipi, sis farları yok ve nikelaj görünümü daha az ve küçük kaldı prince e nazaren ilginç yani bizimki daha göz doldurucu duruyordu, ama tabi motor ve güç farkı var...... gümüş renkliydi üstelik..... ben beğenmedim açıkcası, bizim motorun kasasına 250 cc lik o motoru koysalardı daha iyi dururdu kanaatindeyim....... Neyse soran arkadaşlar vardı,,, işte cevap evet 250 cc lik var türkiyede......OĞUZ KARDEŞİM BURALARDA DA HAVALAR KARARSIZ AMA HALA GÜNEŞLİ GÜNLERİ YAŞIYORUZ,,, birkaç resim çektim bilgisayarım tamirden gelince buraya atmaya çalışacağım, yapabilirsem tabi
    Aynen katılıyorum sana.
    250 lik alımlı değil.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler