Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    birol57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanlı büyük geçmiş olsun Allah cümlemizi kaza beladan korusun hayırlı geceler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Şanlı geçmiş olsun sende benim gibi ucuz atlamışsın geçenlerde bahçeli metro istasyonu dönüşünde bir alçak düşüş yaptım kalktığımda gülüyordum millet beni çıldırdı sandı gülmemin nedeni motosiklet teorisindeki düşme tekniğini harfiyen takip etmem ve hiç hasar almamamdı (daha önce iki kez attan inmeyi istemeyen kovboyu oynamıştımda ) benimde koruma demiri yamuldu yağ hortumları sızdırdı ama önemli olan hızlı girmeme hatta kaskın arkasını yere çarpmama rağmen bende bir hasar yoktu.
    umarım ilk ve son kazan olur tekrar geçmiş olsun

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Teşekkürler arkadaşlar Allah hepimize en hayırlı olanı versin çok dikkat etmek lazım gerçekten hele ist gibi metropolde gerçekten çok zor herkeze sevgiler saygılar...
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Alıntı Sanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler arkadaşlar Allah hepimize en hayırlı olanı versin çok dikkat etmek lazım gerçekten hele ist gibi metropolde gerçekten çok zor herkeze sevgiler saygılar...
    burası trafiğin teksas'ı abi geçtiğin yer çok sakat orada nerdeyse her gün kaza oluyor,içerenköy'e girmek istediğinizde yol vermesi gerekenler üstünüze sürüyorlar ya da tam dönemecin dibine 4 lülerini yakmış araçlar görüyorsunuz..
    aman abi full dikkat bende bugün kaza yapıyordum nerdeyse ön tekerim dümdüz kaydı allahtan
    canerrr arkadaşımız bugün ataşehir bp'ye gelmeden evvel önüne atlayan öküz yüzünden motorunu düşürdü,allahtan birşeyi yok
    ön frene asılmamak lazım

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Sanlı geçmiş olsun umarım ilk ve son kazan olur... Allah hepimizi beterinden saklasın arkadaşlar StormlorD ön frene gerektiğinde asıl yoksa arabanın altına girersin alimallah Geçenlerde dalgınlıkla dörtyola geldim sağa sola bakmadan yola gircektim en son bakmaya akıl edince dev gibi Grand Cherokee Jeep'i gördüm Allah ne verdiyse asıldım frene zınk diye durdu. Gerçi denge menge kalmadı ama motoruda tutabildim düşmedik Kısacası gerektiği yerde asılın beyler Herkese keyifli kazasız cezasız sürüşler
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    zs 150-19
    Daha önce hakan belirtmişti ön freni sadece tek parmakla sıkmak kilitleme riskini düşürüyor bence haklıda.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Gezin Tozun.
    Yaz Bitti Hala Motorsuzum. :(
    Herkese Kazasiz Belasiz Sürüşler....
    Kaza Yapan Arkadaşlara Büyük Geçmiş Olsun...
    Inşallah Son Kazaniz Olur....
    Kazasiz Belasiz Sorunsuz Benzinli Keyifli Sürüşler...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    muhahha306 üzülme be herşeyde bi hayır vardır demek senin için hayırlısı olan buymuş belki ilerde şu an alabileceğinden daha iyi bi motor alırsın... İsyan yerine zamana bırak daha iyi sadece bi tavsiye Yarın ilk bakıma gidecem bakalım ne olacak bizi ne kadar soyacaklar herkese keyifli kazasız belasız cezasız sürüşler
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    arkadaşlar öğrenebilrsem nasıl yapıldğını fotolarını eklicem benim motorun:)

BAŞARDIMM:) yav bu depo üzerindeki zealsun kartalını hiçbişi yapmadan çektim çıktı.ama o moto şemasını gösterenn kağıt varyaaaaaaaaa 1 saatimi aldı.abartmıyorum:)

PAREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha DragStar XVS 650A
    Alıntı hakanacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paren 3 mesaj yazmışsın topu topu
    ben bu markayı korumuyorum ama
    arkadaşlar motor nasıl kullanılır çok iyi bilirim ve sürücüyüm dür demişsin
    o zaman rodajı niye soruyosun

son attığıda nedenini yazmadan attığın bir mesaj
    en azından açıklarsan bizim de başımıza gelmesin
    zaten 3 mesaj atmışsın topu topu
    kullanıcı hatası da olabilir cevaplarsan sevinirim
    daha fazla mesaj atmam neye göre seni memnun edecek anlamadım.ya da benim başıma gelenlerden dolayı motordan memnuniyetsizliğimi daha çok mesaj yazarak mı kendimi teselli etmeliyim sence.rodajı ile ilgili sorularımda bu motoru kullananlar benden önce sizlersiniz ki ben bugüne kadar 2 sıfır motor ve 2 sıfır otomobil rodaj süresi tamamladım.sordum çünkü internet denen bir eşya var çok iyi bir eşya bu onun için sordum cevabladınmı bilmiyorum ama bu benim sürücülüğümle ne alakası var neden alakalı anlamadım.neyse servisde yağ radyatörü borularından kaynaklanan kaçak olduğunu söylediler ve garanti kapsamında yapmadılar.boruların kaynak taptırdılar ve tekrar montajını yaptılar o kadar.ben yıllardır motor kullanıyorum ve bu motoruda 3,5 aydır kullanıyorum ve bence almamalıydım ve de satılık almak isteyenlere duyrulur.2 yan deri çanta bir arka deri çantası ve deri püsküllü elcikleri ile birlikte 3000 km.kazasız günler diliyorum herkese kaza yapanlarada geçmiş olsun

SATILIK 3000 KM SATIN ALIM TARİHİ 03 HAZİRAN 2006 '''' 07 CBF 31'''''
    aliarslan07@gmail.com

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum
    Arkadaşlar merhaba Şanlı çoook geçmiş olsun minibüslere fazla yaklaşmayın abi ve taksilere ani duruşları inanılmaz oluyor... Ben de yaşadığım kazayı ayrıntılı anlatayım Gökhan bahsetmiş ama ( Stormlord ) ,

Ataşehirde sakat bir sokakta sola döndüm her dönüşte önüme araba çıkardı nerdeyse 1 dk durdum arkama kadar kontrol ettim yavaşça geçtim arkada kız arkadaşım var bide saçı bozulacak diye kask takmadı 2 adımlık yer dedi abi, neyse tam döndüm ilerde sağdan bi araba çıkarmış kafayı bekliyor, sellectör yaptım korna çaldım bi el sallamadığım kaldı adam gözümün içine bakıyor ve duruyor tam geçeceğim cart diye önüme bi atladı o refleksle tek parmakmış bilmemneymiş düşünemiyorsunuz sonra ön teker buzdaymış gibi kaydı sola doğru gitti ve bizde sağa doğru düştük ama çok yavaş gidiyordum 20 ile falan, Sonra ben daha yerdeyken adama saymaya başladım zaten. Neyse hemen kalktım kızı kaldırdım iyimisin falan dudağını çarptı kask yok ya ben bi kötü oldum kontrol ettim sordum iyimisin bişeyin varmı abi benim canımdan önemli onunki ya titremeye falan başladım millet kazadan sandı ve hiçbiyerimize bişey olmadı motor sağa doğru düştü koruma demirine doğru sadece benim dirseyim biraz soyuldu rüzgarlık vardı sadece kızda da mont vardı onun sadece dizi çarptı galiba yere neyse bişey olmadı biton millet toplandı falan filan adama küfüre devam ediyorum bu arada adam iyimisin diyor napiim salak gibi atlamasın yola canım sonra adam gitti... Bende yamulan demiri ( nerdeyse motora kadar yamuldu ) ayağımla iterek düzelttim orta bağlantı kısmıından yamulmuştu orası çok sağlam değil galiba... Neyse bu kadar dostlar.. ucuz atlattık 20 ile giderken.
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Motosikleti
    Alıntı Canerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba Şanlı çoook geçmiş olsun minibüslere fazla yaklaşmayın abi ve taksilere ani duruşları inanılmaz oluyor... Ben de yaşadığım kazayı ayrıntılı anlatayım Gökhan bahsetmiş ama ( Stormlord ) ,

Ataşehirde sakat bir sokakta sola döndüm her dönüşte önüme araba çıkardı nerdeyse 1 dk durdum arkama kadar kontrol ettim yavaşça geçtim arkada kız arkadaşım var bide saçı bozulacak diye kask takmadı 2 adımlık yer dedi abi, neyse tam döndüm ilerde sağdan bi araba çıkarmış kafayı bekliyor, sellectör yaptım korna çaldım bi el sallamadığım kaldı adam gözümün içine bakıyor ve duruyor tam geçeceğim cart diye önüme bi atladı o refleksle tek parmakmış bilmemneymiş düşünemiyorsunuz sonra ön teker buzdaymış gibi kaydı sola doğru gitti ve bizde sağa doğru düştük ama çok yavaş gidiyordum 20 ile falan, Sonra ben daha yerdeyken adama saymaya başladım zaten. Neyse hemen kalktım kızı kaldırdım iyimisin falan dudağını çarptı kask yok ya ben bi kötü oldum kontrol ettim sordum iyimisin bişeyin varmı abi benim canımdan önemli onunki ya titremeye falan başladım millet kazadan sandı ve hiçbiyerimize bişey olmadı motor sağa doğru düştü koruma demirine doğru sadece benim dirseyim biraz soyuldu rüzgarlık vardı sadece kızda da mont vardı onun sadece dizi çarptı galiba yere neyse bişey olmadı biton millet toplandı falan filan adama küfüre devam ediyorum bu arada adam iyimisin diyor napiim salak gibi atlamasın yola canım sonra adam gitti... Bende yamulan demiri ( nerdeyse motora kadar yamuldu ) ayağımla iterek düzelttim orta bağlantı kısmıından yamulmuştu orası çok sağlam değil galiba... Neyse bu kadar dostlar.. ucuz atlattık 20 ile giderken.
    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİMMM..

ARKADAŞLAR BU YAĞ SOĞUTMASINDAN GELEN İKİ KÜÇÜK BORU VAR.BUNLARIN BİRİNDE YAAĞLANMA VAR SAINIRIM.İÇ KISIMDAKİ KAPKARA DIŞTAKİ BEMBEYEAZZZZ YAVV...DÜN AKŞAMKİ KOYDUĞUM YERE BAKTIM YERDE AZ DA OLSA BİRİKİNTİ VARDI ..NEM Lİ GİBİ SADECE İZ YAPMIŞ..ALTINAKİ Bİ KAÇ YERE BAKTIM YAĞ DAMLACIKLARI VARDI..O DA AZZ BU DURUM NORMAL Mİ?

HAYIRLI SÜRÜŞLER

Motosikleti
    zs 150-19
    caner geçmiş olsun umarım ilk ve son kazanız olur.
    taner ufak bir yağ buğulanması ise normal hakanın daha önce belirttiği gibi rekorlarda kalın pul kullanılmasından kaynaklanıyor. Eğer Paren'in ve benim başıma geldiği gibi komple bir çatlama varsa borular garanti kapsamında değişiyor gerçi paren'e servis yamuk yapmış gibi. Ben Adana'ya tel açtım adamlar daha kaliteli bir çift boru gönderdiler yalnız banada rekor lazım o konuda dertliyim.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    kenya kardeşim
    üzüntüden değilde kafaya taktığımdan diyom.
    güzel baktıktan sonra yolda bırakmaz.
    hayırlı keyifli kazasız belasız ucuz servisli güzel günlerde bininiz...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum
    eksik olmayın arkadaşlar.. Zaten kızla ayrıldık birdaha böyle bir riske girmez artık..

Bu arada benim motor kısmından bir ses geliyor daha doğrusu egzostun bir susturucusu bozulmuş gibi biraz daha kalın bir ses gelmeye başladı egzosta baktım bişey yok egzostları kapattım elimle alet durmuyor kesin biryerde bi kaçak var ama nerde anlamadım... Bulamadım hiçbiryerden hava gelmiyor neden olabilir acaba, tehlike yaratırmı?

Birde km teli koptu hala km teli gelecek bayii ye bi tel için bukadar beklenmez ki yaw...

Benim de birçok arkadaşım gibi ön direksiyonda boşluk var ve ibreler de sağ sol yapıyor bazen titrer gibi..

Şimdilik bukadar arkadaşlar, dikkat edin bu ara millet kudurmuş gibi sürüyor kazasız sürüşler...
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Motosikleti
    zs 150-19
    Kız arkadaşınla ayrılmanıza üzüldüm umarım kazanın bir etkisi olmamıştır artık hakkınızda hayırlısı herşey gönlünüzce olsun ibreler normalde diğer söylediğin kafama takıldı
    ön göbekteki boşluğu alabiliyorsan al yada mutlaka aldır sehpa üzerinde kaldırdığınde amortisörlerden tut öne arkaya salla kontrol et boşluk yoksa ama hafif kasis, çukura girdiğinde boşluk varmış gibi tepki veriyorsa ki hissedersin normalde çok rahat aldığın küçük engebelerde aşırı bir sallantı yapar bilya dağıtmış olabilir.
    ben kendi motorumdan şüpheleniyorum.

Motosikleti
    arkadaşlar okuduğum eski yazılarda sessiz alarm diye bişi yazmışlar.bazen benim motordada oluyor. aslında ço ii bişi ..fakat nasıl yapılıyor bilen varmı ??????????? ikinci konu dün benzinlğe girdiğimm an benzinim bittii..şanss iştee yedek depoya alim bakim dedim ..fakat çalışmadı..yedek depoda da benzin yoktu sanrım..eeee ne iş bu yedek depo ..biş mi yapmam gerekirdi...nasıl çalışır bu yedek ??????????

bide bende araba kornası taktırmayı düşünüyorum.sizce hangi arabanın kini taktırayım???????????

hayırlı sürüşler kazasız belasız inşallah..

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Merhaba ceash, görünüyor ki birkaç haftadır forumlarımıza mesaj göndermiyorsunuz, neden bir soru sormak ya da bir çözüm için yardımda bulunmak ya da üyelerimizden herhangi biri ile diyaloğa girmek için birkaç dakikanı ayırmıyorsun.

bilgisayarımdaki bir arıza nedeniyle uzun süredir nete giremiyorum bugün bir cafe den siteye girince üstteki başlıkla karşılaştım ve en uygunu buraua bir kaç satır yazmak diye düşündüm
    öncelikle herkese merhaba ve kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diyorum inşallah kise kaza yapmadan motorunu zevkle kullanır.
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Motosikleti
    zs 150-19
    taner yedek deponun dolması için benzin aldıktan sonra bir süre yedek depoda gitmen gerekiyor böylece yedek depoya benzin doluyor. Sonrasında vananın pozisyonunu değiş ana depoya al.
    ceash hoşgeldin sen ve daha pek çok tecrübeli arkadaş özletiyorsunuz kendinizi

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    hoş buldum evdeki bilgisayar arızası nedeniyle zaman buldukca cafelerden ara ara giricem nete kendinize iyi bakın
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler