Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Temmuz 2006, 23:52
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizlerle bir araya gelememiştim hemen kaldığım yerden bu yana okudum forumu yeni katılımlarlar ortam daha bir güzel olmuş
şimdi bir iyi bir kötü haberim var
1. si bu yıl içinde evlenme kararı aldım yani kasım a kadar düğünü yapmayı düşünüyorum
2. si prensimi satıyorum (bu kötü haber ama benim için)
Motorum oldukça temiz durumda kazası düşmesi yok bakımları düzgün yapıldı 900 km civarında rodaj a uyuldu setr74 arkadaşla da ara sıra beraber gezildi ilgilenen arkadaşların özelden mesajını bekliyorum
emre gürhan ankara
Reklamlar
-
31 Temmuz 2006, 01:24
Ketchup geçmiş olsun...
Turk01 ehliyetten geçtim her ikisindende yalnız sürücü kursu 8-10 Agustos gibi alırsın sertifikayı dedi bu çok uzun zaman değilmi yaw sizlere ne dediler?
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
31 Temmuz 2006, 10:44
Arkadaşlar, benim kurstan "K Belgesi" diye bişeyden bahsettiler. Ben ehliyet alana kadar ne yapcaz diye sormuştum. Ehliyetin kendisini alana kadar gezmek için herhalde bu belge. isterseniz sizler de bi sorun...
-
01 Ağustos 2006, 10:00
Ben sordum kayıtlı oldugum sürücü kursuna biz vermiyoruz öle bişey yok dedi bence araştır bi aslında en iyi sitenin sporsoru olan gelişim sürücü kursu bilir onlara soralım bi birde şu sertifikaya gıcık oldum yaa 10 gün beklenirmi yaaff
-
01 Ağustos 2006, 11:13
Wallaa ben de yazdıktan soora bi daa sordum, bu sefer "yok öyle bişey" dediler. Muhtemelen uğraşmak istemiyolar. Abicim bürokrasi yüzünden resmi olarak ehliyetimiz var ama o küçücük kart elimizde yok diye gezemiyoruz motorumuzla. Az da değil ki; 10 gün diyorlar. Geçti vallaa yaz felan kalmadı...
-
01 Ağustos 2006, 12:10
Az daha sabır,aylar geçti bekledik,5-10 gün daha bekleyelim,700 milyon ceza yemeyelim.
Ehliyeti aldıktan sonra bu günlerin acısını çıkartacağız.Şimdiden organizasyon planlarını yapmaya başlayalım derim.Kıdemliler iş başına...
Yapacağımız organizasyona katılmayanlar ormanda kaybolsun,ayılar yakalasın inşallah
-
01 Ağustos 2006, 18:10
Gerçekten ya otoparkta dönüp duruyorum güvenlikçiler abi sen ne yapıyosun böyle diyip geliyorlardı ilk zamanlar şimdi ilgilenmiyorlar
Motor daha asfalt görmedi.
-
01 Ağustos 2006, 19:39
zs 150-19 alalı yaklasık 2 ay oldu ve ortalama hergun en az 10km yol yapıyorum.şeytan kulagına kurşun en ufak bir sorun yaşamadım.ne elektrik aksamında ne motor kısmında ne de başka bir yerinde.Aldıgım ıcın cok memmunum.Hakancan abim sagolsun.
Benimde tek sorunum ehliyetimin olmaması.şimdiye kadar yakalanmadım ama hep bir tedirginlikle biniyorum motora.
Ehliyetini alan veya alacak arkadaşlar toplam kaça çıkıyo ehliyey
Herkese kazasız sürüşler.
-
01 Ağustos 2006, 20:30
işin en kötü yanı bir kaza durumunda %100 haklıda olsanız insan haksız duruma düşüyor beni en çok korkutan olay bu.
-
02 Ağustos 2006, 00:18
-
02 Ağustos 2006, 01:50
-
02 Ağustos 2006, 02:33
1,5 ay oldu 1900 km deyim motorda herhangin bir sorunla karşılaşmadım kullanıcı bazlı sorunlar hariç şimdi ise motorum çekişten düştü eskiden motor çok kısa zamanda hız alırdı şimdi ise çok geç almaya başladı farkı hissedebiliyorum acaba neden olabilir bujiyi daha değiştirmedim değiştirsem fark edermi? Birde 2 kere bakıma adı altında servise gitti ilk 500 de yağı ve vidaları sıkıldı 2. gidiş 1500 de ise sadece yağı değişti bu normalmi? adama hava filtresi veya benzin filterisine bakmıycakmısın veya sibop ayarlarına filan bakalım dedim ama gerek yok daha yeni ilerleyen zamanlarda bakarız dendi.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
02 Ağustos 2006, 04:28
husogge adlı üyeden alıntı
zs 150-19 alalı yaklasık 2 ay oldu ve ortalama hergun en az 10km yol yapıyorum.şeytan kulagına kurşun en ufak bir sorun yaşamadım.ne elektrik aksamında ne motor kısmında ne de başka bir yerinde.Aldıgım ıcın cok memmunum.Hakancan abim sagolsun.
Benimde tek sorunum ehliyetimin olmaması.şimdiye kadar yakalanmadım ama hep bir tedirginlikle biniyorum motora.
Ehliyetini alan veya alacak arkadaşlar toplam kaça çıkıyo ehliyey
Herkese kazasız sürüşler.
Valla dostum ben araba ile motoru birlikte alıyorum ama biraz geç yazıldım yeni başladım kaçağız bu yaz
İkisini birlikte alınca araba 500 motor 250 toplamda 750 ye yaptılar. Bazıları sırf motora 600 falan istiyormuş talep çok olunca düşmesi lazım bu aç gözlüler arttırıyor gittikçe abi biran önce alın derim. Şimdi ilkokul mezunlarına da açıldı tekrar kurslar, bunlar da arttırıyor neyse.
Kenya dostum ehliyetsizliği marifet bilenler çok yanlış yapıyor haklısın ama biraz da sür motorunu okadar da hevesini bastırma bence. Bende ehliyetsizim haziranın 20sinde falan geldi işte ilk gün gaz sonra debriyaj falan derken 3-4 günde sürmeye başladım şimdi 500 küsür km deyim. E-5 e de çıktım polislerin arasında da gittim birkere de peşime takıldı ektim.. Ama kırmızı ışıkta geçmiştim Lafın kısası hareket ve tavırlarına da dikkat ediyor polisler, sen korkup ta sürekli polise bakarsan durdurabilir yada kask takmadan sürersen falan. Onun dışında ben çok problem yaşamadım ne minibüs yolunda ne sahilde ne e-5 te. Sahil ile e-5 hızlı ilerliyor zaten orada pek bişey olmadı da minibüs yolunda peşime takıldılar. Özellikle hafta sonları ava çıkıyorlar anadolu yakası böyle.. Neyse uzattım yine hepinize kazasız belasız sürüşler arkadaşlar...
"If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:
-
02 Ağustos 2006, 12:13
-
02 Ağustos 2006, 14:31
kenya adlı üyeden alıntı
Canerrr halısın pek bastırmamak lazım ama napiim açıkçası biraz tırsıyorum çünkü motoru bile borç harç aldık anlayışsız bi polise denk geldikmi uğraş babam uğraş... Az sonra çıkıp okula gidecem ama iett de sürüne sürüne yoksa motora atlayıp gitmek çok güzel olurdu
Ama sabrın sonu selamettir az kaldı alcaz ehliyeti... Bu arada arkadaşlar dün gece halı saha maçına gittim baya bi yorulmusum sanırım, sonrada tatlı yemeye gittik. Neyse uzatmadan olayı anlatiim. Abim arkadaydı yaklaşık 85 kilo bende 78 kilo... Motoru calıstırdım tam kalkış yapcam ayıptır solemesi yorgunluktan debriyajı bırakmayı unutmusum
Tabi aniden bırakınca ön teker havalandı... Kısaca tek teker yapmak isteyenlere duyuru "Prenslede tek teker yapabilirsiniz"
Herkese keyifli sürüşler...
Aynen katılıyorum kardeşim sabrın sonu selamet
-
02 Ağustos 2006, 14:52
-
02 Ağustos 2006, 18:26
Cuma değil de cumartesi olsa olmazmı mesela? Saat de belirtelim de sağlam olsun. Hatta pazar olsa belki ehliyeti alamasak da kaçarız yandan yandan
-
03 Ağustos 2006, 10:10
Murat abi nasılsın? uzun zaman oldu görüşmeyeli katılıyorum sana abi teskereden beter rodajının bitmesine sevindim ehliyetimi alayım katılacam tophanede buluşmaya inşallah almış olucaz ehliyeti o zamana herkeze keyifli sürüşler mutlukalın...Not pazar günü gezi var çakışmasın tolgay hocam inşallah alırız o güne kadar ehliyeti 8-9 Agustosta sertifikalar geliyormuş kursa
-
03 Ağustos 2006, 10:17
Yok be Şanlı daha rodaj ı tamamlayamadık (gülmeyin)onun için 60 geçemeyecek arkadaşlarla çıkarsak daha rahat yol yaparız diye düşünüyorum ne dersin?
-
03 Ağustos 2006, 10:21
Şanlı herhalde gözünden kaçtı; Murat rodajım tamamlanmadı diyo. Bir de benim dediğim pazar 13 ü. O gün de gezi varmı fazladan. Varsa da ben görmemişim herhalde. Yaw zaaten ben de daha ehliyeti almadığım için fazla topluca yapılan gezi tarihlerini takip etmiyorum. Şu ehliyeti bi aliim de siz o zaman görün...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler