Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS 150-19
    Yapma be taner kardeş.... yakında bir dukkan ya da bir işyeri ile anlaş akşamları oraya koy,,, yazık valla sevinmiştim senin adına.... tekrar dusun derim ben ama tabi sen bilirsin hayırlısı olsun....! Sabah işe eşimle birlikte geldik sağ sağlim, hala tedirginlik var o yuzden cok temkinli ve biraz gergin kullanıyorum ama zamanla gececektir heralde... Şu sürtünme sesi hala devam ediyor, devirle(hızla) orantılı sıklasıp seyreklesiyor, ya camurluk ya da zincir koruma kapagı, ama ben tespit edemedim yerini, servise bir baktıracagım ...Bir de eşim ayaklıklardan baya titreşim almış ve ayagı karıncalanmış bu durum rodajdan sonra düzelecek degil mi????
    O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    VALLA SAĞA SOLA ÇOK BAKTIM AMA KOYACAK Bİ YER BULAMADIM.MOTOR ZEVK DEĞİL İŞKENCE OLACAK..BÜTÜN HEVESİM KAÇTI.DÜN MOTORU ÇALIŞTIRDIM STOP ETTİREMEDİM..ANLAYAMADIM..DÜĞMELERİN BİLE NE İŞE YARADIĞINI ÖĞRENEMEDEN VERCEZ MOTORU...

YALNIZ MERAK ETTİM MOTOR NASIL STOP ETTİRİLİYORR YAVVV

Motosikleti
    cz 125(1967)+ZS 200 GS
    slm arkadaşlar;ben ZEALSUN KASTAMONU BAYİSİYİM, MUTLU MOTOSİKLET
    ZS 150-19 ARAYAN ARKADAŞLAR elimde 2 adet var isteyen buradan alabilir isteyene kargo yapabilirim ,hiç açılmamış kapalı ambalajındada var montajı yapılmışıda var ilgilenenlere duyurulur !!! johannesfalcon@hotmail.com veya 05332496129-03668661032 tellerden bana ulaşabilirsiniz.(AKIN MUTLU)

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    taner_k motoru sağ taraftaki kırmızı düğmeyle stop ettirebilirsin ama eğer kumandadan çalıştırmıssan o düğme işe yaramaz önce kumandadan kapatıp sonra o kırmızı düğmeden stop ettirebilirsin. Satmana bişey diyemem ama keşke biraz sabretseydin. Biraz kullanınca bazı şeyleri sorun olarak görmüyosun bile neyse senin için hayırlısı olsun...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    Aslinda Haklisin..motoru Koycak Bİyer BulamayiŞim Okadar Canimi Siktikkİ Bİ Anda SoĞudum Ve Gelelİ KaÇ GÜn Oldu Bİnmedİm Bİle...belkİ SÜrsem Bİrazz ... Keyİf AldikÇa Problem Ortada Kalkicakk..bakalim Zaten Zor Satilir Dİye DÜŞÜnÜyorm..aliŞmak Zorunda Kalicam..

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    TANER sevgili kardeşim ben bu yaşıma kadar hep emanet motosiklete binmiştim ilk zamanlardaki endişeler ilk motosikletin olduğu için gayet doğal ben ilk aldığımda gece dışarıda park etmiş tek zincile kilitlemiş ve uyuyamamıştım gün ağarınca aldığım yere götürmüş plaka çıkana kadar burada kalsın demiştim dahası o kadar aradığım sıra beklediğim türkiyede çeşitli bayilerden araştırıp bir türlü uygun bir yerden ayarlayamadığım motosikletten aynı senin gibi soğumuş kendi kendime ne yaptım ya demiştim ama emin ol sürüş keyfini almaya başladığında sana yetmeyecek bile. yakındalarda bir dükkanla anlaş yada en yakın benzinliğe park et olmazsa bir yere mutlaka sabitle motosikleti ilk bakıma gelip rodajı yarıladığında şu anki düşüncelerine çok farklı bakacaksın yinede elden çıkarmak istersen çıkarırsın ama şu an keyfini çıkarmaya bak şu an benim alet yine dışarıda duruyor sağolsun önümüzde 24 saat açık taksi durağı var adamlar göz kulak oluyor tanıdık şöförler var yinede çift kesilmez zincir kilit artı birde alarmılı harici kilit kullanıyorum brandamıda üzerine çekip rahat bir uykuya dalıyorum çalacak adam her halukarda çalar tabiki kabul ediyorum ama bunu düşünerek ömürümü tüketemem. güvenlik tedbirlerimi alır tevekkül eder gerisini Allaha bırakırım abi. Unutmamak gereken şey motosiklet sürücülüğü bırak kullanmayı park ederken dahi sorumluluk istiyor sürüş zevkiyle ve özgürlük duygusuyla karşılığını veriyor keyifli sürüşler diliyorum en azından satana kadar...

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı setr74 adlı üyeden alıntı
    TANER sevgili kardeşim ben bu yaşıma kadar hep emanet motosiklete binmiştim ilk zamanlardaki endişeler ilk motosikletin olduğu için gayet doğal ben ilk aldığımda gece dışarıda park etmiş tek zincile kilitlemiş ve uyuyamamıştım gün ağarınca aldığım yere götürmüş plaka çıkana kadar burada kalsın demiştim dahası o kadar aradığım sıra beklediğim türkiyede çeşitli bayilerden araştırıp bir türlü uygun bir yerden ayarlayamadığım motosikletten aynı senin gibi soğumuş kendi kendime ne yaptım ya demiştim ama emin ol sürüş keyfini almaya başladığında sana yetmeyecek bile. yakındalarda bir dükkanla anlaş yada en yakın benzinliğe park et olmazsa bir yere mutlaka sabitle motosikleti ilk bakıma gelip rodajı yarıladığında şu anki düşüncelerine çok farklı bakacaksın yinede elden çıkarmak istersen çıkarırsın ama şu an keyfini çıkarmaya bak şu an benim alet yine dışarıda duruyor sağolsun önümüzde 24 saat açık taksi durağı var adamlar göz kulak oluyor tanıdık şöförler var yinede çift kesilmez zincir kilit artı birde alarmılı harici kilit kullanıyorum brandamıda üzerine çekip rahat bir uykuya dalıyorum çalacak adam her halukarda çalar tabiki kabul ediyorum ama bunu düşünerek ömürümü tüketemem. güvenlik tedbirlerimi alır tevekkül eder gerisini Allaha bırakırım abi. Unutmamak gereken şey motosiklet sürücülüğü bırak kullanmayı park ederken dahi sorumluluk istiyor sürüş zevkiyle ve özgürlük duygusuyla karşılığını veriyor keyifli sürüşler diliyorum en azından satana kadar...
    tamamen katılıyorum abi!! taner abi sürmeyi öğren, 1 ay sonra karar ver satıp satmayacağına. yanlış kararlara girme şimdiden.. kazasız belasız sürüşler dilerim!!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Taner yaa koycak yer bulamamak kötü motoru almadan önce yeri hazırlamak en dogrusu ama bunun için vazgeçme otopark falan yokmu yakında konusursan uygun bir fiyat verebilir bizim burda 20-25 ytl ye aylık bi araştır derim...

Oğuz sıvı bulaşık detarjanıyla yıkıyorum
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

Motosikleti
    Alıntı setr74 adlı üyeden alıntı
    YA SANA NE DİYEYİM BİLMİYORUM GERÇEKTEN HARİKASIN..YÜZÜM GÜLDÜ AZ BİRAZ SAYENDE.. KENDİ AİLEMDEN BİLE BÖLE DESTEK GÖRMEDİM ŞU OLAYDA. RESMEN BENİM DUYGULARUIMI YAŞAMIŞSIN BENDE SOĞUDUM MOTORDAM.İNANIN O KADAR HEVES ETİM ŞİMDİ İSE Bİ ANDA FOSSSS..SADECE BEN YAŞASAM NEYSEEE ANNEM Bİ YERDEN BABAM Bİ YERDEEN BU MOTORU ALIRKEN HESAPLAMADINMI NEDEN BU KADAR BÜYÜK MOTOR ALDINN GİBİ O KADAR YÜKLENDİLERKİ ANLATAMAM..OĞUZUM KARDEŞİM YERİN AYRI TEŞEKKÜR EDERİM ..ŞANLI SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...VE KENYAAA SENDE ÇOK KAHRIMI ÇEKTİN ŞANLI GİBİ OĞUZ GİBİ SAOLUN VAROLUN ..

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Yardımcı olduysak ne mutlu bize taner kardeş sevgiler saygılar...
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Ben de hep küçük motorlar kullandıktan sonra ilk büyük motorum olan Suzuki Burgman'ı aldığımda tamamen aynı duruma düşmüştüm. Bilenler bilir, Burgmanın altı yere4cm yükseklikte. Yani bir kaldırıma falan çıkartmaya imkan yok. İlk bir hafta belediyenin otoparkına bıraktım ama baktım ki çok masraflı oluyor, apartmanın yakınında bir elektrik direğinin önüne çektim. Kalın bir çelik kilitle bağladım ve branda örttüm. Biraz mantıklı düşününce, herhangi kötü niyetli birisi çelik kilidi kesip, gidon kilidini kontaktan devre dışı bırakıp, düz kontak yapıncaya kadar (ve tüm bunları yaparken alarmı da çaldırmaması gerek) çok daha az uğraşarak bir arabayı götürür. Önceki evimde de şu an oturduğum evde de (ikisi de apartman) motorumu dışarıda bıraktım ve hiçbir sorun çıkmadı. Ama çok da rahat olma çünkü motoruma kilit takmadığım tek gece çalmaya çalıştılar =) yani o kilidi hep tak. Eminim hiç bir sorun çıkmayacak.

Bu arada birisi titreşimi sormuş, kilometre yaptıkça o titreşim azalıyor. İlk aldığımda 6000 devire geldiği anda cazırdamaya başlıyordu, şuan hep aynı sesle çalışıyor.

Motosikleti
    Silverwing 400
    taner_k bizim aileler birbirine benziyo heralde motoru gördüğümde annemin ilk tepkisi " oğğğllllluuuummmm bu neeeee bunun küçüü yok muydu??" annem scooter gibi ufak bişey alacağımı düşünmüş o yüzden görünce hemen söylenmeye başlamıştı ama ben maşşalh o uzun dilim sayesinde hallettim. "Anne büyük aldım çünkü trafikte farkedilmek lazım vs vs vs" bunları söyleyince hak verdi ama yinede bazen hala söylüyo "oğlum bunun küçüğü yokmuydu??" neyse konuyu dağıtmiyim ketchup'ın dediği gibi yap. Sağlam bi direk, güzel kaliteli bi kilit, hatta iki kilit, branda ve alarm. Bunlar birleşince hırsız baya bi uğraşmak zorunda kalır. Allah kimsenin motorunu hırsızların elinde bırakmasın. Herkese keyifli sürüşler...

Motosikleti
    yok taner abi ne kahrı... abimin dediği gibi.. ne mutlu bizlere yardımcı oldu isek (gerçi ben de fazla bişi bilmiyorum ama olsun.bildiğim kadarı ile yardımda bulundum.) ben yine diyorum vazgeçme bu motor işinden ilerde cok güzelleşiyor. pişman olma sonra!! baba-anne de zaten öyle.. oğlum bu şeytan işi, oğlum binme, oğlum biri düşmüş şöyle olmuş falan... bence dikkatli ve korumalı binince o kadar fazla bişey olmaz. ben yine daldım gittim. kendinize iyi bakın!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    beyler motora ilk 500 km artçı almayın
    motoru üzmeden kullanın
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Motosikleti
    bunu öğrendiğim de iyi oldu hakan abi teşekkürler!!

bu gün motora heybe takcaktık babamla ama koltuğu sökemedik. sisybarın ordaki vidayı söktük, ama koltuk gelmiyor. geçmeli mi diye zorladık biraz. o da fayda etmedi.. koltuğu nasıl sökebilirim??

msn de sordum stormlord abime. ben gibi bilmeyenler için tekrarlayayım : koltugun arka ucundaki civatayı söktükten sonra, motorun sol tarafında, motor aksamının üstünde kontak anahtarını sokacak bişey varmış. orayı çevirince koltuk tık diye atıyormuş kendini.. biz geçmeli sanıp kıracaktık demekki resimde anahtar girişinin yeri gösterildi.

şanlı abi teşekkürler. güzelce parlatmış işte. ben de deneyeceğim iyi akşamlar

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Dostlarım, daha öncede söylemiş olduğum üzere bende zealsun prince almayı düşünüyorm. İstanbuldaki tüm bayilere tel açtım, ama kimsenin elinde bu motordan olmadığını söylediler. Sadece sipariş üzerine getirebiliyorlarmış. Benim bu motoru sadece resimlerden görmüşlüğüm var ve bu yüzden sipariş edemiyorum. Şansıma da sokaklarda karşıma hiç çıkmadı. Daha önce keeway, regal, jinlun,mondialin ilgili modellerinin hepsini inceledm ama buna böyle bi şansım olmadı. Motorunu bana gösterebilecek bi arkadaş var mı? Eminönü-sirkeci-taksim-fatih civarında herhangi bir yere gelebilirm. Bana 10 dk. yeter. Siz dostlarımdan yardım bekliyorum. Yaz bitiyor ve ben hala motoruma kavuşamadım. Tşşkr ederm...
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Şimdi sevgili motosikletimle başbaşa Tekirdağ'a gitmek üzere evden çıkıyorum.. Cumartesi günü döneceğim, eğer o zamana kadar hala motoru görememiş olursan seve seve gösteririm, kullanır tartarsın. Şimdiden iyi şanslar. Bence 150cc'de alınabilecek en iyi motosiklet. Ama 250ye de paran yetiyorsa regal al derim. Neticede 250cc. Ama bundan da kesinlikle pişman olmazsın.

Motosikleti
    Silverwing 400
    carlitoturco ehliyetim olsa belki o taraflara giderdim ama maalesef yok direksiyon sınavını bekliyoruz. Ben küçükçekmecedeyim orasıda sana uzak kalır biraz... neyse umarım bi arkadaş o taraflarda olur da görürsün motoru eğer olmasada ketchup'ı beklersin cumartesi için Oğuz Kağan püsküller güzel olmuş bende yeni aldım süet deri hoş durdu ama bu motora yan çanta yani heybe şart ya cüzdanı bile gömlek cebinde taşıyorum olmuyo bide heybe motoru gerçekten kaslı ve güzel gösterio... Aaaahh ah öğrenciyiz ya parada bulamıoz para olunca ilk iş çantaaa Herkese keyifli sürüşler... Bide bugün biras abarttım sanırım hız saatine bakmadan gaza bastım 4. viteste bi baktım 70 olmusum aman dedim asıldım yavaştan frenlere aman arkadaşlar rodajda böyle hızlar biras abes kaçar arasıra hızınıza bakın benim gibi gaza gelmeyin

Motosikleti
    kenya abi o motor şanlı abimin en iyi açılı resim o idi. onu koydum ben püskül bulamadım daha konyada.bir yer daha varmış.oraya da bakacağım olmazsa internet üzerinden alcam artık...

benzin deposunun alt ucunda ufak bir yerin boyası atmış.çizik şeklinde değil. yuvarlak bir bölge. bembeyaz görünüyor. oraya ne tür bir şey yapabilirim?

Motosikleti
    [B]Uzun bir yolda seyahat ederken yol kenarına dizilmiş yüzlerce ağacın gölgesinde ilerliyorsun, kimi zaman bir dere ile yarışıyor, kimi zaman bulutları seçerek onlara yetişmeye çalışıyorsun, bıraksalar camları kaldırıp rüzgara vereceksin kendini, rüzgar camlara çarpıp döndüğünde onunla beraber yollardan ayrılıp yol kenarındaki tarlalara katılıyorsun, günebakanlarla birlikte güneşe dönüyorsun, buğday başaklarıyla bir olup rüzgarın esintisiyle bir o yana bir bu yana sallanıyorsun, kiraz ağaçlarına düşüyorsun yanakların, ellerin, dudakların kıpkırmızı kesiliyor yüzünü yıkamak için bir çeşmeye varıyorsun soğuk suyla yıkarken ellerini ve yüzünü suyla birlikte dereye katılıyorsun..

Gidiyorsun gidiyorsun akıyorsun deniz oluyorsun sonra okyanus sonra masmavi gökyüzü.. Sonra sonra herşeyi içine alan sevgi dolu bir KALP... Yaşamın her anını doğa gibi yaşamanız dileğiyle[/B]...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler