Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Temmuz 2006, 21:30
ketchup geçmiş olsun!!! hehe ben de bu gün 100 km yi devirdim.yanlız tek sorun, hep aynı yolda (az virazjlı, karşısının göründüğü bir yol) ilerliyorum, görenler lan bu sonradan görmüş kronun teki diyorlar tahminimce. ama ne yazık ki motoru yeni öğrendiğimi bilmiyorlar. yolda karşı karşıya iken baktığını belli etmek istemeyenler, onları geçince hemen dönüp bakıyorlar neyse fazla uzatmayayım. şeytan kulağına kurşun motorda sorun yok. BİR SORU SORACAĞIM: ZİNCİRİN BOLLUĞU NASIL BELLİ OLUR? BOL ZİNCİRİ NASIL GEREBİLİRİM??
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Reklamlar
-
16 Temmuz 2006, 22:02
ketchup adlı üyeden alıntı
Uzun süredir Güney'deydim yazamadım üzgünüm. Çantalar ve kasklar konusunda fikrimi belirteyim istedim:
Cruiser motorlara deri çantadan başkası malesef pek yakışmıyor bence. Ben iki yan ve bir ön sosis çantaya 90ytl verdim. Çok kaliteli değiller ama motoru oldukça kaslı gösteriyorlar. Gerçek deri olanları malesef çok pahalı. Motorun beşte biri para vermek gerekiyor. Eğer bu motordan sonra pahalı bir cruiser almayı planlıyorsanız paraya kıyın ama bu motor için çok kaliteli çantalara gerek yok bence. Bu arada bugün alışveriş yapmaya bir süpermarkete gittim, dünyanın alışverişini yaptım ve gördüm ki bu yan çantalar sihirli!! torbalar dolusu şeyi aldılar..
Kask olarak da
BU KASKI öneriyorum, hem çeneden vizörlü olduğu için trafik dışında açıp rahat edersiniz ve chopper ruhunu yakalarsınız hem de güneşliği çok kullanışlı ve çok havalı. Hele çeneyi yukarı alıp güneşliği indirince çok güzel oluyor. fiyatı 300ytl fakat bence değer. Bu arada Lazer Vertigo'lar da çok dayanıklı.
..
hocam istediğin yere ve motorcıya sorabilirsin lazer vertigo kasklar alman test de den omaylı ve dediğin kasktan 2-3 kat daha sağlamdır bilmeden yorum yapma
yağ konusuna gelince 1200-1300ml yağ konulması lazım motoru duz zemine koyun çalışmazken cam göstergeyi full olana kadar doldurun hatta 100 ml fazla koyun nedeni yağ pompası olduğu için çalıştığında azalır
zincir bolluğu da alttakı zinciri parmağınızla yukarı doğru itin 2-3 cm oynaması lazım eğer fazlaysa boşluğunu aldırın ya da alın
hafta sonu 450 km yaptım yalova çınarcık ve esenköye gittim
esenköyde 2-3 tane aynı motordan vardı birisi ile tanıştım diyerleri fos durmadılar
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
16 Temmuz 2006, 22:28
hakanacan adlı üyeden alıntı
hocam istediğin yere ve motorcıya sorabilirsin lazer vertigo kasklar alman test de den omaylı ve dediğin kasktan 2-3 kat daha sağlamdır bilmeden yorum yapma
Sanırım yanlış okudun, ben de Lazer kullandım, kaza yapmadım ama üç kat apartman merdiveninden yuvarlandı ve camında çizik bile yoktu. Evet çok sağlam kasklar, sağlamlığına birşey demedim ki zaten. Benim Cox (Caberg) marka kaskı seçmemin sebebi çeneden açılır olması ve pilot güneşliği olması idi. Fullface kask alacak olsam ben de Lazer ya da Nolan alırdım. Bir tane de Nolan kaskım var, Lazerle aynı kalitede diyebilirim.
Bu arada on güne kadar 1000km rodajı bitirip İstanbul-Bodrum yapmayı düşünüyorum. Daha önce de Burgman'la yapmıştım, bu 150cc'lik cengaverin de beni üzmeyeceğini düşünüyorum. yanıma buji ve zincir alıp topuklayacam..
-
16 Temmuz 2006, 22:52
Bu arada Lazer Vertigo'lar da çok dayanıklı
yazmışsın tartışmaya gerek yok neyse
cox u anlatim,
arkadaşım kaza yaptı çeneci açılan kaskla ve açıldığı için çenesi kırıldı
15000 ytl den fazla masraf yaptı ve hala düzgün konuşamıyor
ben 30 yaşını geçtim ve 10 yıldan fazladır motor camıası içindeyim
onun için yazdım full face her zaman en sağlamıdır alabilsem nolan alırdım onun uzerine yok çunku ama 450 euro dan başlıyor ve 1500 e kadar gidiyor
neyse boduma gidecen heralde
artçın yoksa sezon açılmış
bi artçı kap gel
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
16 Temmuz 2006, 23:05
bence de ketchup abi kap gel!!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
16 Temmuz 2006, 23:20
ketchup'ın gösterdiği Cox'un iç astarı çıkarılıp yıkanabiliyomuş bu bi artı, maalesef Vertigo'larda bu yok ama olsun ben kaskımdan memnunum ketchup yanına buji ve zincir alıyomussunda bence her ihtimale karşı sigortada al. Ben hiç sigorta yakan Prince görmedim ama olmayacak anlamına gelmez. Söylememin sebebi sigorta yüzünden yolda kalan başkalarını başka bi topikte okumuş olmam Gerçi sen işini bilirsin ben sadece ufak bi tavsiyede bulunayım dedim... Herkese keyifli sürüşler
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
16 Temmuz 2006, 23:52
Selam millet
Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hepimize
Taner aldın demek en sonun da hadi bakalım...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
17 Temmuz 2006, 01:08
ketçhup iç lastik bulunsun yanında ve şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız keyifli sürüşler dönünce fotoğraflarını bekliyoruz
zincir oringli sağlam zincir geçen bizim patronun suzuki cross motoruna baktım zincirin işçiliği aynı sağlamlığından şüphem yok ama yinede tedbir tedbirdir.
-
17 Temmuz 2006, 02:46
hakanacan adlı üyeden alıntı
Bu arada Lazer Vertigo'lar da çok dayanıklı
yazmışsın tartışmaya gerek yok neyse
Yahu yanlış anladınız diyorum, Lazer gerçekten çok dayanıklı.. Kurduğum cümlede hiçbir yan anlam yok ekmek çarpsın =) Ben Cox'u anlattım ve sanki "Lazer almayın Cox alın" demişim gibi olmasın diye de Lazer'in sağlamlığını vurgulamak istedim. Ben de Lazer kullandım diyorum =) Cox'u da ses yalıtımı, kullanım kolaylığı ve görüntüsü için aldım.
Bodrum konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederim, iç lastik veya lastik spreyi ve sigorta da alacağım haklısınız.
Artçı konusu biraz karışık, nişanlıma söz verdiğim için artçı almıyorum =) ama Bodrum'da genelde SpeedFight2 veya Beat kiralarım, yemin ederim o scooterlara bile otostop çeken turistler gördüm, aynı turistler Prince'le karşılaşırlarsa neler olur bilemiyorum. Herkese iyi sürüşler. Bir kamyon dolusu fotoğraf çekeceğim.
-
17 Temmuz 2006, 10:28
Yaşam iki zaman dilimi arasında akıp gidiyor kimi zaman sessiz kimi zaman ise bir orkestra kalabalığında çok sesli parçalar söyleyerek ama hep yaşamın içinden kesitler alarak devam ediyor. Bizim duyduğumuz en fazla sesleri çıkaran enstrümanlar oluyor oysa müziğin derinliklerinde
mükemmel sese ulaşan binlerce ritim var tıpkı sessizliğin içindeki ses gibi. Melodilerin en güzeli duymaktansa melodilerin en güzeli söyleyip müziğe katılmaK dileğiyleee .iyi haftalar arkadaşlarrrr ! ! !
-
17 Temmuz 2006, 11:29
kazasız belasız sür abi!!
taner_k adlı üyeden alıntı
Yaşam iki zaman dilimi arasında akıp gidiyor kimi zaman sessiz kimi zaman ise bir orkestra kalabalığında çok sesli parçalar söyleyerek ama hep yaşamın içinden kesitler alarak devam ediyor. Bizim duyduğumuz en fazla sesleri çıkaran enstrümanlar oluyor oysa müziğin derinliklerinde
mükemmel sese ulaşan binlerce ritim var tıpkı sessizliğin içindeki ses gibi. Melodilerin en güzeli duymaktansa melodilerin en güzeli söyleyip müziğe katılmaK dileğiyleee .iyi haftalar arkadaşlarrrr ! ! !
kral!! döktürmüşün?? ilk sürüşün olacak.. kazasız belasız sür abi. iyi günler!!
-
17 Temmuz 2006, 11:58
oooo forumda duygusal, şair ruhlu kardeşlerimizde varmış ne mutlu Tabi 2 saat sonra database sınavına girecek olsaydın görürdüm seni taner_k
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
17 Temmuz 2006, 13:11
kenya adlı üyeden alıntı
oooo forumda duygusal, şair ruhlu kardeşlerimizde varmış ne mutlu
Tabi 2 saat sonra database sınavına girecek olsaydın görürdüm seni taner_k
YOK ÇOK ŞÜKÜR SINAV DERDİMİZZZ SANA BAŞARILAR DİLERİM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN
-
17 Temmuz 2006, 17:53
Selam arkadaşlar,,, en yenimize...! - motoru hayırlı olsun diyorum , inşallah hiçbirimiz kaza yapmadan keyifle kullanırız. Ben 113 km deyim henuz , yarın rutin hayatıma dahil edecegim motorumu, eşimle beraber ilk defa artcı alarak işe gidecegim, temkinli ve yavas tabi henuz yeniyim, ama artık araba evde yatacak... Kask olarak cenesi acılır gümüş renk kask aldım siyah bulamadım buralarda, acılır olması iyi cünkü malum Mersin 35-40 derece, ama sahilde aksam uzeri hava ılıkken 40-50 km hızda kullanmak o kadar zevkli ki ( şimdi oğuz kagan ,gene sitem edecek ama...) eeeeeee neyapalım deniz kenarında yasamak varmışşşşş... 30 dk mesafede de daglar yaylalar var burda manzara süperrrrrrrrrr... BU ARADA MERSİNDE BİR BAYİDE İKİ ADET PRİNCE VAR DUYRULUR......
Dun motorumu yıkadıktan sonra kurularken kullandıgım bezden dolayı deponun boyasında cizikler oluştu (benim hatam sert bez kullandım galiba), bugun pasta bulup gidermeye calışacagım, canım gitti yaa... HAYAT ZATEN BASLIBASINA BİR SINAV, HEPİMİZE KOLAY GELSİN VE BASARILI GECSİN.....
O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::
-
17 Temmuz 2006, 20:06
tabi sitem ederim abi.. konya dümüz, dımdızlak, ağaç namına bişey yok... deniz zaten yok. sadece meram bağları var o da bana uzak!!! kıyı deyince içim gidiyor... neyse.. yoksa yoktur napalım.
-
17 Temmuz 2006, 21:45
Selam,,, Az önce,, sabahı bekleyemedik,, deneme amaclı artcılı olarak eşimle beraber SAHİLDE...!!!! bir gezinti yaptık , yalnız kalkışlarda denge problem oldu başta ama alıştım, çok keyifliydi, ayna ayarlarını kontrol ettirmem lazım onu anladım , ilk viteste dönerken de maşallah kamyon gibi geniş dönüyorum ancak....kendime gülüyorum...hatta kalkışlarda da fred çakmaktaş misali biraz motorla beraber kosuyorum ...çizikleri pasta ile giderdim kolay oldu ... yaklaşık 1 saatlik geziden sonra motordan baya ısı algıladım, hava zaten sıcak... eve yaklaştıgımızda sanırım arka tekerlek olabilir devirle artıp azalan sürekli tık tık ( surtuyor gibi) sesi geldi anlayamadım baktım birşey de göremedim...onun dışında şimdilik herşey yolunda....
O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::
-
17 Temmuz 2006, 23:00
[QUOTE=han]Selam,,, Az önce,, sabahı bekleyemedik,, deneme amaclı artcılı olarak eşimle beraber SAHİLDE...!!!! bir gezinti yaptık , yalnız kalkışlarda denge problem oldu başta ama alıştım, çok keyifliydi, ayna ayarlarını kontrol ettirmem lazım onu anladım , ilk viteste dönerken de maşallah kamyon gibi geniş dönüyorum ancak....kendime gülüyorum...hatta kalkışlarda da fred çakmaktaş misali biraz motorla beraber kosuyorum ...çizikleri pasta ile giderdim kolay oldu ... yaklaşık 1 saatlik geziden sonra motordan baya ısı algıladım, hava zaten sıcak... eve yaklaştıgımızda sanırım arka tekerlek olabilir devirle artıp azalan sürekli tık tık ( surtuyor gibi) sesi geldi anlayamadım baktım birşey de göremedim...onun dışında şimdilik herşey yolunda....[QUOTE=han]VAY ABİM BEEE!! SÜRERSİN TABİ ABİ BİZE VIZ GELİR TRIS GİDER!!HAKKATEN KAMYON GİBİ. 2 ŞERİTLİ YOLDA ANCA DÖNÜYORUM.ARTÇILI BEN DE ALIŞTIM!! GEZİYORUZ BABAMLA!! AMA DENİZ YOOK
-
18 Temmuz 2006, 00:13
Arkadaşlar orta sehpanın yayı gevşiyor yaa ben bi ara bu probleme o yayı çıkartıp biraz ucundan kesip kıvırıp tekrar takarak bulmuştum yalnız bugün o yay kırıldı usta haklı çıktı yay kırılır kesilince demişti otosaniyede yaycı var oraya ugradım kırılan yayı gösterdim adam aynısından el emegiyle yaptı taktım taş gibi oldu 5 ytl ye patladı aklınızda olsun bu yaylar fabrika seri üretimi 2 ay sonra sizinde gevseyecek ve kasisden gecerken ayak yere çarpıyor aman dikkat yerle tanışırsınız dikkatli ve bol keyifli şürüşler herkeze sevgi ve saygılar
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
18 Temmuz 2006, 01:57
şanlı abi motoru neyle siliyorsun? kullandığın madde nedir ve markası ne? motor ne güzel olmuş parıl parıl??
-
18 Temmuz 2006, 09:05
arkadaşlar merhaba..motorun apartman kapısından geçmemesi sebebiyle satmak yada bayiye geri vermek durumundayım .modeli zealsun 150-19 cruiser .ruhsat işlemleri bile henüz 3 gün oldu ve sadece 4 km yapıldı. almak isteye n arkadaşlar olursa fiyatı 2550ytl .. numaram 0555 370 00 01 iş tel 02324644733
ruhsat işlemleri bile yapılmadı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler